Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

A že by tebou opěvovaná vláda měla ve stavu nouze zajistit výrobu materiálu a nařídit podnikům výrobu ochranných pomůcek.

Ty raději budeš osočovat

4 5
možnosti
JN

Viz předposlední odstavec mého blogu.

4 0
možnosti

Za a) je správně. Doporučil bych Trojlístku nejčestnějších se na pár dní přestěhovat třeba do Španělska. Tam jim letadlo se zdravotnickým materiálem a první k tomu a také z Číny přiletělo do Barcelony teprve v sobotu ráno.

18 4
možnosti
Foto

A taky u něj stála půlka vlády?

0 2
možnosti
MH

Je u vlády důležitější PR nebo záchrana lidských životů?

Že nám Čína pomohla ví celý národ, ale že zdravotníkům pořád při práci chybí ochranné pomůcky neví skoro nikdo. Až nyní, když začínají v domovem umírat senioři, tak se to veřejnost dozvídá. A takto funguje naše vláda. Jim je vcelku jedno, jak situace dopadne. Důležité je, aby výsledný obraz fungování vlády byl dobrý. A o to se PR tým postará, o to nikdo strach nemá.

5 11
možnosti
AM

To starost krajských hejtmanů. Co má všecno řešit vláda ?

5 1
možnosti
Foto

Zřejmě ví ti pánové víc než Vy. Tak se z pozice své funkce prostě vyjádřili.

6 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 12
možnosti
Foto

Bude se opakovat. Zkuste se vrátit do roku 1947 kdy se vítala pomoc - dodávky obilí ze SSSR. Je důležitá ideologie nebo záchrana lidských životů...?

6 2
možnosti
JN

Jak se říká, každé srovnání kulhá, a u tohoto to platí dvojnásob.

9 3
možnosti
PN

P49e80t35r 20N48e59d42v65ě44d

28. 3. 2020 19:54

Ach jo, máte Vy, místní skupinko babišobijců představu kolik je potřeba denně těch ochranných pomůcek v průměrně velké nemocnici? Zaregistrovali jste, jaké množství se vykládá z těch letadel z Číny? A stále to není dost. Stále to není dost. Chápete? A při té Vaší opakovaně zdůrazňované inteligenci, řekněme nám a hlavně mě hloupému, kteráže to česká společnost dokáže zásobovat alespoň jeden špitál? Dělá někdo z Vašich blízkých v té první linii? Asi ne, jinak byste nemohli vypouštět takové hovadiny. A pokud náhodou dělá? Je tak " morální " jako Vy a nevezme si věc z Číny a bude raději čekat na český ochranný prostředek? To bych chtěl vidět.

38 7
možnosti
Foto

My o tom představu máme, ale premiér a ministr zdravotnictví asi ne.;-D

9 18
možnosti
Foto

U pánů Lásky, Hály či Fischera jsou nejdůležitější pánové Láska, Hála či Fischer.

32 3
možnosti
PB

..... jen stupidní kecy!,- jakoukoliv ideu postrádají, tudíž o ideologii nejde, stejně tak, podle tech žvástů, jim nejde ani o záchranu životů. Zkrátka to mají v palicích tak nastavený,- robit kolem sebe intelektuální dusno, chaos, zmatky a žgrindat nesmysle! ,- ....... až to ty Ivani, Číňani aj ta Havana pořádně nacvičijou v tej Itálii, tak by to mohli vzít přes Prágl a temhletem obskurním jedincům vzít stěry z dutiny ústní,- nástroje bych jim mile rád doporučil[>-]!

2 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 4
možnosti
MB

Josefe, utratit prachy - "Umí každý blbec". Tak často jsem slyšel doma, z živno prostředí. Zejména, Pokud proti mé neprozíravosti - stojí faktor času a nouze. V době, kdy ČR už vykupovala Čína, ministr zdravotnictví se dopustil svého osudného výroku - "Prd se děje a bude". Následoval Zákaz prodeje ochrany jednotlivcům a obnažil se nefunkční státní systém - Centrálních nákupů a zásobování nemocnic. (Častá argumentace na blozích) - co Management vůbec dělal? No nic, požadoval a předepsaně čekal ...!

Vzedmula se radostná aktivita zespodu - Od Vietnamců - po kohokoliv, se roušky šijí! Do toho přichází Megaselhání Vlády vše ututlat = Tvrdík a spol na scénu ! Trh funguje - Za předražené prachy se pompézně doveze zboží podivné kvality ! NIKDO ! Zakázku nedoprovází, není přítomen při nakládce! Zákon "O dobrém hospodáři" - je porušen. Neřeší se to, protože je třeba pobíhat po letišti a mávat mávátky ! O nějaké sofistikované podpoře domácí výroby ani nemluvě.Není vše špatné, MZ Toman zase rozděluje dotace spřízněným zemědělcům ! Opravdu, kdyby takto hospodařil soukromník - Je na bubnu, kam se ostatně ČR pilně blíží ! Já vím, je krize ! :-)

13 6
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,00
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik