Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že trošku fabulujete, protože vám nebylo zazlíváno, že hájíte ty „zlé a nepřátelské Rusáky“, ale že hájíte stát (a jeho sportovce), u něhož je státem organizovaný hromadný doping prostředkem ideologického působení.

6 0
možnosti

Asi máte trochu bujnou fantazii, pane Macháčku. :-)

0 0
možnosti

ne zrovna stastny vyrok? naopak - presny vyrok byvale poslankyne statni dumy a velke priznivkyne pana Putina, ktera vlastni dite porodila radeji ve Statech, nez v Rusku...

1 0
možnosti

Pane Valičku, tenhle nesporně důležitý fakt jsem se již dověděl minulý týden z Vašeho blogu. ;-)

Byť tedy já na tom nic až tak závratného nevidím: např. jedna moje současná studentka se také narodila v USA, a přesto žije již řadu let v Česku...

0 0
možnosti

Lidi, kteří trpí představami o bozích a dalších nadpřirozenech a zázracích, je vůbec nejlepší ignorovat.

0 0
možnosti

Ještě, že to nečetl Dominik kardinál Duka.

:-)

1 1
možnosti

Přečetl jsem a dávám karmu.

R^

1 1
možnosti

I ženy mají své dny že. Jinak je to co se týče sportu fakt mrtvé, nezbývá mi než se o víkendu poohlédnout po té běloruské lize.

1 1
možnosti

Je to bohužel tak. Byť ta běloruská liga mě fakt neláká, to raději opět dám zavděk nějakým dokumentům z dřívějších MS či OH na ČT Sport.

0 0
možnosti
Foto

A mně se ta slova ruské sportovkyně docela líbí. Patří do skupiny těch názorů, že korona je zde proto, aby se lidé zklidnili a začali se lépe chovat k sobě navzájem a k přírodě. Ale nepomůže nám to. Až korona ustoupí, začneme se chovat ještě hůře, jako bychom si chtěli vynahradit současné "strádání". Donekonečna to ale nejde. Proto se vir vrátí a během krátké doby zapříčiní konec celé civilizace. Naštěstí to nebude dříve než za sto let, takže my se té apokalypsy nedočkáme.

Jsou to jen takové úvahy, možná Vám přijdou hloupé.

4 2
možnosti

Rozhodně ne - to, co jste napsala, něco do sebe určitě má.

1 0
možnosti
Foto

Tak znova, pořád nechápete. Rusko dělá státní doping jako politickou doktrínu. Kdo ze sportovců se toho účastní, tak má mít zaracha a je to v pořádku. A kdo se toho neúčastní, tak může sportovat, ale nikoliv pod vlajkou státu, pro který je doping a tím lidské zdraví, podružnější než státní politika. Nikdo jim nebrání startovat pod olympijskou vlajkou. Jsem zvědav, kdy už vám to dojde.

14 1
možnosti

Pokud se jakýkoli ruský sportovec vůbec ničím neprovinil, tak nevidím důvod proč by namísto nějaké olympijské vlajky nemohl startovat pod tou svoji. To zase nedochází Vám.

6 5
možnosti
Foto

No teda, přes koronavirus se dostat k obhajobě ruského dopingu, to je výkon.;-D

7 2
možnosti

Ne zrovna šťastný, ale pravdivý.

Podle všeho nebudou olympijské hry ani příští rok, stejně jako podle všeho bude nejlepším českým sportovcem roku 2020 (ano, název ankety je genderově nekorektní) Martina Sáblíková.

Nebo ne, nebo se nebude kvůli tomu anketa schválně vyhlašovat?

1 0
možnosti

V souvislosti s anketou Sportovec roku to kupodivu vidím podobně: buď bude úplně zrušena nebo se bude rozhodovat mezi Sáblíkovou a Ledeckou (i když u novinářů člověk nikdy neví :-)).

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS