Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Pryč z nacistické EU! Čím dřív tím líp!

4 8
možnosti
TT

Jen shrnutí toho, co nazýváte výsledkem demokratických voleb, který musíme respektovat (a asi k tomu nic neříct): Orbán se rozhodl (nechal si odhlasovat), že může vládnout bez parlamentu na neomezeně dlouhou dobu. Dříve ovládl Ústavní soud, změnil volební systém, přivlastnil si státní média. Teď se chystá dostat všechny nadace pod kontrolu vlády a omezit samosprávu vysokých škol.

Posledním krokem byla snaha sebrat pravomoci starostům, od toho Orbánovci na poslední chváli cukli, protože, bez přehánění, Maďarsko stálo na pokraji občanské války.

Připadá vám to jako něco, k čemu by se Evropská komise neměla vyjadřovat?

9 2
možnosti
Foto

Panu Nožičkovi to nevadí, protože o něčem podobném sní, když náhodou spí, i jeho oblíbenec Babiš. :-)

0 9
možnosti
JN

Děkuji všem, co si zatím článek přečetli, aktuální karma přes 38,3 při 916 přečteních myslím špatným vysvědčením od čtenářů není.

Co se týká samotné diskuse: už nemám nadále čas mazat zde všechny urážející či trollující příspěvky Ondřeje Škáby. Také už nemám čas reagovat na opakované pomluvy Romana Poborského. Jenom se trochu divím, že zdejší administraci tohle přijde OK, zatímco jindy jsou mazány i mnohem nevinnější příspěvky a dotyční dostávají ban...

A také musím vyjádřit podiv nad chováním VIP blogera Marka Valička, který má často plná ústa morálky, v diskusích pod blogy loučících se kolegů Vlka a Vodvařky píše o tom, že zcela chápe, když se kvůli některým trollům rozhodli zde skončit. Přitom způsob diskutování či spíše trollování jeho samotného často není ani o trochu lepší. Ale jak se říká, jsou lidé, kteří si prostě nevidí na špičku nosu...

Hezký den.

21 3
možnosti
OU
Foto

I97v93a11n 54M23a86r31e64k

2. 4. 2020 13:09

Pane Nožičko karma. R^[>-]

11 2
možnosti
MV

super fotka, pane Marku, to je Bob Frídl, nebo Vy?

1 7
možnosti

To je tak trapný mazat slušně napsané názory jen proto ze se vám nelíbí.

0 1
možnosti
OU

Nozickovi pravda nevoní, tak mě tady maže ve velkém. ;-D

0 3
možnosti
JM

Jisté je, že EU byla zvážena a shledána lehká. Bude se muset hodně změnit. Jinak končí. Pro nás ne moc velký problém. Německo, Rakousko, Slovensko či Polsko zde zůstanou. A to jsou pro nás hlavní partneři.

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MH

Pane Nožičko, u nás se Babiš snaží nasadit podobný trend jako v Maďarsku. Když narazí na odpor veřejnosti, tak jako obvykle lže, že o tom nic neví. Místo toho, abyste toto odsuzoval, tak ještě kritizujete, když někdo komentuje situaci v Maďarsku. Nemůžu se zbavit pocitu, že vy, kdyby se Babišovi jeho vysněný krok podařil uzákonit, byste byl tady na blogu mezi prvními, kteří by ho obhajovali. Rv

10 6
možnosti
JN

Nikoliv, já pouze razím zásadu, že EU do vnitřních záležitostí Maďarska nic není, zvlášť za současné mimořádné situace.

Ohledně Babiše Vás překvapím: já například souhlasím s námitky některých představitelů opozice, že by nemělo být prodloužení nouzového stavu parlamentem schváleno rovnou na celý měsíc, ale že bude lepší, když se to schválí jen na 14 dní a pak se dle vývoje situace uvidí.

4 3
možnosti
MG

Kvizova otazka: Podobne demokraticky a s pouzitim podobnych taktik, ako Orban, vyhral v roku 1933 volby jeho duchovny otec. O ktoreho politika a stat sa jednalo?

4 3
možnosti
JN

Moje odpověď zní: jsem přesvědčen, že v dnešní době opravdu nehrozí to, co v třicátých letech.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,68
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik