Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IZ

Pane Nožička. Je Vám zapotřebí nechat se zde urážet lidmi, kteří o reálné politice a vůbec reálném světě nemají ani potuchy a jen jako mantru opakují sluníčkářské bláboly, popřípadě zvrácené myšlenky podporovatelů EU a EK ?

7 7
možnosti
JN

Pane Zbořile, diskutéři jsou tady holt různí... Někteří jsou objektivní více, někteří méně, někteří sem chodí i vyloženě s cílem urážet. Jak to ale řešit? Zavírat diskuse se mi nechce, protože bych tím znemožnil diskutovat i těm slušným. A úplně kvůli některým odcházet, tak jak to bohužel nedávno učinili kolegové Vlk, Vodvářka či paní Krusic, už vůbec ne - takovou radost já nikomu dělat nebudu.

V této diskusi mi navíc vyloženě urážlivý přišel zatím jen příspěvek pana Škáby (u kterého je to téměř klasika), a ten jsem proto smazal.

3 0
možnosti
Foto

A jak by boj z čínskou chřipkou měla řešit? Vše je zcela v kompetenci národních států a je to tak dobře. Pokud Vám nevadí nástup nové totality a různých vůdců, tak mnoha lidem to zase vadí....

8 6
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

PD

Takový jeden Orbán může způsobit větší paseku než nějaký virus.

6 7
možnosti
Foto

A víte že máte pravdu...nákaza se musí izolovat hned na začátku, než se to rozjede.

4 3
možnosti
Foto

Dobrý den, tak tohle asi máme skutečně rozdělené diametrálně rozdílně. Nástup potencionálních diktátorů v Evropě problémem je, Covid Necovid....

10 5
možnosti
Foto

A kolik mají divizí?

4 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,68
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik