Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J82i59r37i 32B19o10r

10. 4. 2020 9:03

Píšete,že EU dá členským zemím 37 miliard korun,a z toho Česko dostane 30 miliard.Tak to je dobrý ne?:-)EU

6 0
možnosti
OU
AL

Ani se těm novosoudruhům nedivím, že tak milují diktát Bruselu.

--------------------------------------------------------------------------------------

Když zakladatel a vůdčí osobnost evropské integrace a evropského federalismu, byl italský komunista a významný teoretik komunistického hnutí - Altiero Spinelli, který patřil k „otcům zakladatelům“ Evropské unie.

.

:-)

3 0
možnosti
PJ

Evropská unie skončí stejně blbě jako všechno, co řídili komisaři,

kommissare,commissioners,commissaires,

comisionados, komisári.

Hlavně proto, že nepochopili, že nemají EU řídit ale spravovat!

...je to stejné jako když továryšči kamisáry v CCCP bojovali (;-D;-D;-D;-D)za "světový proletariát" a přitom nadělali, nejen, z dělníků otroky. ;-)

13 2
možnosti
Foto

Nojo, je to už (bohužel) hodně let, ale pamatuji si to, jako by to bylo včera, co to bylo za slávu, když volby do EU vyhrála levice. Jak to teď bude všechno šlapat, jak nám budou létat pečení holubi do hu...

Přesně jako u nás......;-D Tak si nestěžujte, když je volíte EUEUEU!!:-)

2 3
možnosti
PJ

Paní Jandová, lidé prostě chtějí socialismus a proto socialismus volí.

příklad:

Jsem na pivku a chlápek, už důchodce, chválil Bureše za jízdné a přídavek k důchodu. Říkám, ty v..., ale to zaplatí tvoji vnuci.

Na to se.., já se mám dobře dnes.

Socialismus udělal největší škody na duši národa. A na západě byl ten socialismus takovej plíživej, že si ani nevšimli.

2 0
možnosti
DR

"Mají pravdu ti, kteří tvrdí, že EU při současné pandemii koronaviru účinně pomáhá jednotlivým členským zemím včetně ČR, nebo naopak ti, jenž tvrdí, že v boji proti Covid-19 zaspala a názorně ukazuje svou neschopnost?"

Právě díky tomu, co jste sám popsal v článku a tj. to co předvádí ta slavná Uršula, je odpověď na tuhle otázku velmi jednoduchá. Bruselský Eurosojuz a jeho politbyro opět ukázalo svou totální neschopnost a tudíž zbytečnost. Rv

8 1
možnosti
Foto

Vy máte standardně takový úderný slovník. Ale nejsem si jist, že víte o čem píšete. Politbiro bylo uskupení spíše starších, ale hlavně zasloužilých straníků, kteří si vybrali ostatní straníci mezi sebou. Možná byste nám tedy mohl vysvětlit podobu se současnou EU. Kdo je dle Vás členem EU politbira (použiji Váš slovník)? Jak byli členové vybráni?

Sojuz - to máte asi na mysli SSSR, na který jistě se slzičkou v oku vzpomínáte. Tak SSSR byl svazek republik, které měli formálně vlastní samosprávy, ale ve skutečnosti byly mocensky a silově ovládány ruským impériem. Některé republiky byly v tomto svazku i silně nedobrovolně (např. Pobaltí, ale i Ukrajina). Tak byste nám třeba mohl ozřejmit kdo je v EU nedobrovolně a jak jsou ostatní mocensky drženi pod krkem.

Předem děkuji za jistě fundovanou a obsáhlou odpověď.

2 4
možnosti
AL

Krok vpřed, dva kroky vzad – to je Evropská unie dnešních dnů

-----------

Možná i tři a bude to dále pokračovat. Hodně velký naivka by si myslel, že tato politička jménem Ursula von der Leyenová spojí EU v jeden soudržný celek, a nastolí rovnost mezi členskými státy.

Myslím, že pan Nožička tu smutnou "eurosoučasnost" vystihl skvěle. O tom ostatně svědčí i 93 příspěvků.

Nevím, jestli je to tím nátělníkem, ale u některých "diskutujících" jde pravděpodobně o hlubší vztah. :) Jednou je to nějaký kulisák, jindy zase někdo jiný, a zde se vlichotil bloger Flaška se svými neuvěřitelnými 34 (zatím) příspěvky. A co příspěvek, to ozdoba této diskuze.:)

Karma.

:-)

15 1
možnosti
Foto

Občane Ličko, stále milujete svobodu a demokracii? A děkuji za spočítání mých příspěvků. Musím se přiznat, že takovou statistiku si o sobě nevedu, natož abych si zakládal složky s údaji o jiných. Upřímně řečeno jsem ani netušil, že umíte do tolika počítat.

0 3
možnosti
JZ

Ten rozhovor s Vondrou jsem četl, byl vynikající (podobně jako řada jeho vyjádření z posledních let). Napadlo mě tak, jestli vlastně on by nebyl dobrý kandidát do příští prezidentské volby. Protože kolik tu máme výraznějších osobností, a navíc s rozumnými názory? A ten legendární potenciál spojovat má ten člověk taky určitě větší, než nejen Zeman, ale prakticky kdokoliv z kandidátů z minulých voleb.

5 0
možnosti
OU
OU
JZ

Jste zbytečně skromný, když zmiňujete pana Flašku a o sobě ani muk;-)

8 0
možnosti
Foto

Tak asi znova pro vás všechny statečné eurobijce, co pořád melete o tom, jak by nám bez EU bylo fajn a líp a já nevím co všechno. Zkuste si tedy porovnat jak je na tom dnes Pobaltí (EU) a Bělorusko nebo Ukrajina (nejsou v EU). Startovní podmínky měly stejné.

Další příklad: Slovinsko a Chorvatsko (EU) proti Srbsku, Bosně a třeba Černé hoře.

A je zajímavé jak se všichni do EU hrnou. To podle Vás nejsou svéprávní?

6 9
možnosti
TB

To že někdo kritizuje EU ještě neznamená, že z ní chce vystoupit....jen chce, aby byla lepší....nebo to je posvátná kráva, kterou musíme jen uctívat?

10 0
možnosti
AM

Dobře popsáno. Zoufalství p. Flašky si nevšímejte pokles pod 5 % leze na mozek.

4 0
možnosti
Foto

Promiňte. Nějak nechápu vaše gigantické duševní pochody. Zřejmě chcete naznačit, že mi nějaký pokles leze na mozek. Můžete upřesnit co myslíte těmi 5%?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,69
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik