Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tem hochům hrozí maximálně,že jim dá někdo pár facek. Pro Rusko mají cenu živí aby mohli svému lidu ukazovat co se může stát když kariérista dostane funkci . .Pražáky by jistě potěšilo kdyby se jejich konšelé místo politiky raději starali o zácpy,parkováni,směnárny,taxi,pořádek v centru atd.

19 2
možnosti
Foto

Já jsem z Prahy. A odkudpak jste Vy? A jak víte co by nás nejvíce potěšilo? Povídejte, jak jste na to přišel, jsem dost zvědav.

5 9
možnosti
MH

To by se za velení paní Nagyové-Nečasové nestalo;-)

2 0
možnosti
Foto

Rusko je ve vztahu k ČR v poslední době nehorázně drzé. Evidentně zkouší, co všechno mu projde. Ministr obrany je jedním z nejsilnějších mužů v Rusku. čili je správné nebrat jejich akce na lehkou váhu...

10 3
možnosti
JN

Rozlišoval bych dvě věci: to vyjádření ruského ministra obrany ohledně zahájení trestního stíhání je nepřijatelné (jak i píši v blogu) a všichni naši vrcholní politici včetně premiéra s prezidentem ho odsoudili.

Ovšem zprávy o tom agentovi, kterého Rusko údajně vyslalo do ČR, aby ty tři komunální politiky zavraždil, nejenom na mě působí stylem konspiračních teorií. Vy jste dle všeho racionálně uvažující člověk: opravdu Vám přijde věrohodné, že by Rusové něco takového prováděli takto amatérským způsobem?

4 1
možnosti

A odpovedela jim leyenova a podporila jejich svaty boj?

5 0
možnosti

To je komedie.....radi aby je podporil nekdo zapadu politik, starosta

..ted zaslali zadost o podporu a soliadritu eu....a nikdo, nikdo, nikdo ke nepodpori i kdyz pry statecna trojka celi nebezpecnym vrahum.....komedie...jsou k smichu pro ostudu ve svete

4 1
možnosti
JS

J11o63s76e64f 58S66u22k

7. 5. 2020 11:15

Laciný mi připadá především váš příspěvek. Tradiční obhajoba vašich oblíbenců, ať už mají na triku cokoliv a okopávání kotníků všem, kdo se vám nelíbí, ať už udělají cokoliv..Ano, tak se to v táboře, kam patříte, odjakživa vede..

6 4
možnosti
Foto

Pane Nožičko stále se vyhýbáte odpovědi, proto Vám otázku připomenu. Vaše články přebírá jeden proruský server. Určitě se to stane i s tímto úderným a uvědomělým blábolem. Údajně bez Vašeho svolení.

Takže ta otázka: oslovil jste ten server aby to nedělal? A pokud ano, co Vám odpověděli?

9 8
možnosti
JN

Pane Flaško, jediným serverem, kterému jsem dal souhlas k přebírání mých článků, je server pedagogicke.info, který občas přebírá některé mé články o školství. Že mé články přebírají či v minulosti přebíraly bez mého svolení i některé jiné servery, neřeším, a na žádný z nich jsem se neobracel. Zrovna tak neřeším, které servery jsou proruské a které třeba probruselské, ani to, podle jakých kritérií to kdo posuzuje.

Víc se k této tématice zde vyjadřovat nehodlám, chcete-li zde i nadále diskutovat, diskutujte k tématu článku.

P. S. Když není možné diskutovat pod Vaším dnešním blogem, tak by na něj třeba mohl kolega Bárta (ten je na to specialista) napsat reakci a diskusi tak ostatním umožnil. ;-)

7 1
možnosti
MV

Vam deni kolem trech predstavitelu statni spravy pripomina lacinou bondovku.

mne zase Vase texty o "bondovce" pripominaji propagandisticke teze v dobe socialismu

na svet se da divat z nekolika ruznych uhlu

12 6
možnosti
JN

Pane Valičku, s Vaší poslední větou určitě souhlasím. Je to obdobné, jako když někdo za spoustou věcí automaticky vidí cílenou propagandu, případně i aktivitu ruských trollů, a jinému naopak přijdou takové úvahy úsměvné. A je jistě dobře, když zde mohou být publikovány jak názory jedněch, tak i těch druhých.

4 0
možnosti
Foto

Kdo viděl včera večer diskusi u Soukupa si obrázek udělal. Ti tři apoštolové jsou trapní a k smíchu. Do smíchu ale nebude vládě až se bude jednat s Ruskem o cenách ropy a plynu na příští období. Cena pro přátele bývá jiná než cena pro nepřátele. Daňové poplatníky to může znamenat stovky milionu kč. A ta ochrana hrdinů také není zadarmo.

5 10
možnosti
Foto

To je blábol. Nižší cena ropy je ze strany Ruska vždy vykoupena těžkým vazalstvim.

4 5
možnosti
ZZ

samozřejmě že to jsou zoufalci a s nimi i ti co je pořád hájí, obrátit se na pomatenou ženskou, v současnosti omylem ve funkci je toho důkazem

4 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik