Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

To je pravda. Jsou to mistři a je jich opravdu hodně. A to nejen v souvislosti s koronavirem, ale i dopravní infrastrukturou. Anebo jsou mistři v hledání důvodů, proč nejde umožnit uzavření manželství stejnopohlavních párů.

0 0
možnosti
TT

Manželství stejnopohlavních párů jsou nemožná z podobného důvodu, proč nelze zkvadratuřit kruh. Manželství je svazek dvou lidí oněch dvou jediných existujících pohlaví, kvůli tomu vzniklo, kvůli tomu má smysl.

0 0
možnosti
Foto

Ahoj, určitě máš svůj díl pravdy. On také jen naiva se může stále ještě domnívat, že ta situace s koronavirem bude a je jednoduchá.

0 0
možnosti
Foto

Tak tak. Ono by se to dalo udělat, ale.... (kdepak jsem to už tolikrát četl?) ;-D

0 0
možnosti
SB

Snad nejhorší jsou řemeslníci, kteří od samého začátku vám neustále říkají, že je to problém a že to tak nepůjde udělat. Ale jsou i opační řemeslníci, kteří hledají způsoby, jak to nejlépe udělat.

2 0
možnosti
Foto

Když se člověk stýká častěji a intenzívněji s jinými národy, pozná, že v tom jsou mistry i jiní, ostatně jako v mnoha jiných věcech se nám zdá, že jsme v něčem výjimeční jenom proto, že nevíme, jak je to jinde.

1 0
možnosti
JN

Samozřejmě, že v tomhle nejsme jediní. Ovšem jak už tady někdo níže v diskusi napsal, když to srovnáme třeba s Japonci i většinou jiných východoasijských zemí...

0 0
možnosti
JP

Mnozí Češi jsou mistři v hledání důvodů, proč něco nejde”

proč to nožičko svádíš na “obyčejný lid” -

Mnozí Češi ve vládě jsou mistři v hledání důvodů, proč něco nejde

7 1
možnosti
Foto

V životě není nic jistého , pouze jistota, že zemře

2 0
možnosti
Foto

Celá ta šaškárna s koronou byl nesmysl, kterým si ti nahoře otestovali, kam až mohou zajít. Jak je vidět, zajít mohou prakticky kam potřebují. Na druhou stranu, jedinou pozitivní věcí na koroně je právě omezení školní docházky. Věřím tomu, že hodně lidí pochopí, že jejich děti, k tomu aby byly vzdělané, školu nepotřebují a poohlédnou se po jiných alternativách.

3 8
možnosti
Foto

Mám z Vás pocit, že Vaši rodiče se poohlíželi během Vašeho vzdělávání hodně intenzivně...

1 2
možnosti
LT

Rozdíl mezi čwským a japonským přístupem.

Český. To nejde, to nebude fungovat, trvalo by to moc dlouho, výsledek je nejistý, prostě se na to vykašleme. Bude lepší, když to případně udělá někdo jiný.

Japonský. Dobře, zaměřme se na problém, na možné komplikace a krizové situace a postavme se jim. I přes nejistý výsledek do toho dejme vše a společně na tom pracujme.

Na každém nechávám, který přístup je dle něj lepší.

10 1
možnosti
TT

To je obrázek Japonska jak z nějakého dojáku o šťastné gejši. V

0 0
možnosti
MH

Proč něco nejde? No nejde to pořádně hlavně kvůli vládě.

Přesně jak říkáte, všechno nasvědčuje tomu, že přibližně v říjnu to tu máme zase. To jako žáci druhého stupně budou v tom případě měsíc ve škole a zase se budou učit z domu? Měli od května nastoupit všichni. Ale tato vláda umí jenom něco rychle zakázat, jinak jsou úplně nemožní.

2 0
možnosti
LH

Škoda že jinde ve světě to šlape jak hodinky.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik