Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Odměna pro generálního ředitele ČT je přiměřená, souhlasím, celou výši si nezasloužil. Zkrátka rozumný kompromis, a závistiví čecháčci ať puknou vzteky. :-)

11 11
možnosti
ZD

Závist zde zmiňujete jen vy. Diskuse jde o zásluhách na té odměně.

11 3
možnosti
JK

Všem těm, co paní Lipovskou bránili, ukázala hned na začátku pravou tvář. Použila vyzkoušený postup, zapůsobit na hloupější část národa (dle našeho prezidenta je to většina a použil expresivnější označení), na jejich základní ohavné pudy (nenávist je větší emoce než radost, to zase dobře ví Prchal) jako je např. závist a to v době, kdy si řada rodin sahá na dno, takže nezáleží na lživé argumentaci, ale na podlém zneužití jejich rozpoložení. Osobnost toho, kdo tohle zvrácené PR vymýšlí by, stála za přezkum.

Máme tu ukázku další privatizace funkce. Se nám to jaksi rozmohlo "funkce na dálkové ovládání". Je jedno kdo tam zrovna sedí, jména nejsou důležitá, důležité je jakoukoliv funkci, kdekoliv, mít možnost ovládat, když je třeba. Takže tady v ČT to byla taková zkouška joystiku, no a jak to dopadlo - ovládání funguje.

19 18
možnosti
VS

To je takový blábol a jen to zbytečně zabírá několik bajtů na internetu. Vy jste nic nepochopil

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
29 5
možnosti
RC

A podle ceho se ta zvracenost poznava?

0 0
možnosti
PB

..... su teda móóóc rád, že ta Lipovská tu demokracii nevohrozila!,- teda jako pokusila sa,- vajgl ji hoří na zápraží a už robi takový scény!,- ale naštěstí zafungovaly ty správný demokratický mechanismy a všecko dopadlo tralala!,- ......díkybohuV!

10 5
možnosti
ZD

Mraky odpluly a slunce zalilo naší střediskovou televizi.

3 0
možnosti
ŠŠ

A kolik má brát vrcholný manažer se 4 000 zaměstnanci?

ČT ze své podstaty rezervy netvoří, výjimkou byl stav z let 2008-2011, kdy ještě dobírala prostředky z reklamy. Bylo rozhodnuto, že se tyto prostředky použijí na studio v Brně, digitalizaci a další větší investice (což se děje) - s rozpouštěním fondu se počítá v každém rozpočtu od roku 2012. Jen člověk, který o tom nic neví může argumentovat stylem nových radních.

16 11
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 4
možnosti
Foto

Tak jistě Vás jako sportovního fanouška potěšilo,že dvě bývalé sportovní hvězdy minulosti měli při hlasování více rozumu než ti Vaší katolíci.Vam se zdá vhodné,že v době kdy mělo a bude mít spousta lidí problémy se učitelé váleli doma za plný plat a ještě jsou jim v době krize zvyšovány platy...?Pokud se Vám odměna ředitele v době krize zdá nevhodná, tak stejně tak se to nemusí někomu líbit u jiné profese a v jiné situaci...

8 20
možnosti
JN

Pane Bárto, učitelé se rozhodně doma během nuceného zavření škol neváleli. Mnohdy to pro ně bylo i náročnější, než kdyby se běžným způsobem učilo. Ale to někdo, kdo si tu profesi nikdy nevyzkoušel a nejspíš ani nikdy neviděl žádnou vysokou školu zevnitř (pokud tam někdy např. nepracoval jako vrátný) těžko může pochopit...

18 1
možnosti
Foto

Myslím si, že ČT je zbytečné monstrum placené pod pohrůžkou násilí každou domácností. A ty milionové odměny pro vybrané státní úředníky jsou výsměchem těm co opravdu vytváří hodnoty a jsou jim konfiskovány 2/3 toho co si vydělají.

41 10
možnosti
BM

Nechci financovat neumětely v ČT.

Dnes jen náhodně:

Kapské město (název pořadu), polské trojměstí Gdaňsk, Kdyně a Sopoty (v soutěži Kde domov můj).

2 4
možnosti
Foto

Jak se dívám, stále stejná sestava trollů jejichž cílem je Vaše osoba místo tématu.

A to jejich kamarád David Vlk kvůli několika celkem nevinným narážkám deaktivoval celý svůj blog.

18 12
možnosti
JJ

Ještě že už funguješ u největšího internetového lháře Olšera...:-)

7 7
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,93
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik