Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Nožičko, neuvažoval jste někdy si dát pauzu (neříkám zdravotní) od internetu? Zkuste to, zjistíte, že v životě jde o řadu důležitějších věcí jak boj o heslo. Sice by mne taky zajímal pravý logická důvod, ale ......

4 18
možnosti
JS

J54a21n 83S51v55o41b71o24d23a

11. 7. 2020 13:57

Tak to necti a neotravuj!

0 0
možnosti
LH

Autore a zdejši komentátoři - nic nechápete. Pane Vaňku, kde jste ? pojďte jim to vytmavit.

1 0
možnosti
PV

P76a90v95e73l 26V31é66b92r

9. 7. 2020 17:13

Není to rasistické?

2 0
možnosti

Jako by slovo liberalni u liberalnich demokratu, ke kterym se hlasi i Kalousek, nabyvalo opacneho vyznamu

13 1
možnosti
Foto

Dnešní liberální demokrat vyžaduje maximální svobodu pro sebe, o svobodu ostatních naopak usiluje, a to všemi možnými i zdánlivě nemožnými způsoby...:-(

13 1
možnosti
EH

Je to sice vtipné (ta přetahovaná o ceduli), ale zároveň smutné. Z nevinného hesla, že na všech životech záleží, se stalo nenávistné heslo extrémně pravicových xenofobů, protože oponuje BLM.

A Kalousek musí hájit všechno, co se nachází v jeho liberálním táboře. I kdyby to bylo obhajování aktivistů BLM, kteří neváhají střílet do vlastních lidí stejné barvy pleti. Na životech černých záleží jenom tehdy, pokud je ohrožený bílým policistou.

23 2
možnosti
Foto

J43a53n 81P44e35c11h23a

9. 7. 2020 14:12

R^ Možná by to chtělo založit nové hnutí pod názvem:

Black lives only matter if they are threatened by a white police officer.

1 1
možnosti
JS

Kalousek měl a má vždy dvojí metr prakticky na všechno.

Když byl u vlády, tak škrtil v době krize ekonomiku a rozesílal lidem do schránek složenky a zvýšil daně a zavedl ještě i povodňovou stokorunu a když je v opozici, tak by daně snižoval a nyní by rozdával kde komu, tvrdil jaký nemáme obrovský dluh a pak zase tvrdil, že jsme dost bohatou zemí na to, abychom zvládli hned několik desítek tisíc nelegálních migrantů. Když se promítala na řečnický pultík Milada Horáková, tak to asi nebyl nástroj jiný, než věty, protože to tenkrát schvaloval.

45 2
možnosti
PB

...... jeho motivaci a možný důvody bych zabalil do jednoho slova,- ..... oligofrenik?!

1 0
možnosti
Foto

J54a59n 41P54e55c90h30a

9. 7. 2020 12:25

R^ Výstižné! P.S. Z vašich možností bych tipoval déčko.

3 0
možnosti
JN

Díky. Také bych to viděl jako nejpravděpodobnější. :-)

0 0
možnosti
SB

Já především nechápu, kde se v panu Kalouskovi bere to přesvědčení, že zrovna on má právo něco panu Volnému brát.

Jako občané jsou si ti dva rovni v rámci České republiky a jako poslanci jsou si rovni v rámci parlamentu.

Já nejsem příznivec Milionu chvilek, ale když vidím jiné občany, kteří mají někde onen známý odznak toho hnutí, pomyslím si něco nelichotivého na jejich adresu, ale nedovolil bych si jim to brát.

A teď to nemyslím v tom smyslu, že bych mohl v následující rvačce přijít k úrazu. To samozřejmě také, ale především se k tomu necítím ani trochu oprávněn. Prostě i kdybych měl sílu jako Muhammad Ali a i kdyby nás takových na tom místě bylo deset a potkali jsme jenom jednoho člověka, s kterým bychom si hravě poradili, pokud jde o rvačku, tak bych to stejně neudělal, jelikož prostě se necítím k tomu oprávněný. Ten odznak mi nepatří a já nemám právo brát ho jeho řádnému majiteli, přestože si o tom člověku myslím něco skutečně nelichotivého.

Z čeho pochází páně Kalouskovo přesvědčení, že on má právo zabavovat jiným lidem ty předměty, které se jemu nelíbí?

45 3
možnosti
ZD

Stejně jako autor používáte mozek a logickou úvahu. To je účelné a potřebné v normálním životě. Vstupem do politiky se vstupuje na jiné kolbiště, kde vládnou emoce a taktika zastírání skutečných důvodů. A tak jak se mi nelíbil svetr pana Volného tak se mi nelíbí akce pana Kalouska. Obojí představuje světu, jak dalece je každý z nich ochoten zajít, aby zaujal. Od jisté doby není ani negativní kritika brána jako handicap. Tak holt každý šašek po svém prkně.

2 1
možnosti

Kalousek se ve svem zduvodneni mili, transparent je medialne jinym nosicem informace nez mluvena rec a pusobi na mozek jinak, ma tedy sve opodstateni i tam, kde se pouziva mluvene slovo.

0 1
možnosti
OD

O43t46a 95D45v64o37r73a26k

9. 7. 2020 11:35

Zvláštní je že si pro své články vybíráte politickou mrtvolu Kalouska. Jinak máte hezký sloh a dobře se to čte. Jen to téma je fakt slabé. Opět mi připomínáte Klause ml., kterého rozhodně nebudete volit, ten se také umí strefovat jenom do Kalouska.

0 13
možnosti
Foto

Tahle politická mrtvola alespoň krade transparenty, ty ostatní jsou už tak mrtvé, že nedělají ani to, takže jejich nicnedělání není třeba komentovat.

6 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik