Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Děkuji všem těm, kteří do diskuse dosud přispěli slušnými a věcnými příspěvky. Ovšem bohužel v diskusi opět dominují pokusy o urážení a zesměšňování druhých především ze strany pánů Flašky, Konráda i Vlka. Je to bohužel již takový jakýsi standard, který je mimo jiné dlouhodobou vizitkou práce zdejší administrace diskusí.

Je zvlášť paradoxní, že pan Vlk údajně odešel z iDNES kvůli útokům trollů a nyní pilně trolluje v diskusích sám. Pan Flaška neodešel, ovšem diskuse pod svými blogy přestal otvírat a o to pilněji trolluje zde. Je paradoxem, že v minulosti bylo odejito ze strany administrace či na delší dobu zabanováno řada těch, kteří v porovnání s výše jmenovanými předváděli ohledně toho trollování jen slabý odvar. Ale možná je tajným snem části administrátorského týmu, aby se pánové Vlk a Vodvářka přece jen na iDNES vrátili, a tak zavírají oči před útoky na ty, kteří těmto dvěma bývalým VIP blogerům a několika s nimi spřízněných osob zřejmě nejvíc leží v žaludku.

A mně už opravdu nebaví věnovat stále čas a energii odrážení něčích invektiv, případně lží či pomluv, za to mi opravdu blogování nestojí. Mrzí mě to vůči všem slušným diskutérům, ale jedinou schůdnou cestu za stávající situace vidím v tom přestat diskuse otvírat. Hezký zbytek neděle.

4 1
možnosti
Foto

Zdravím, ještě je šance prostě neodpovídat, nebo poděkovat a nechat a tak... podle mě nezažívali slabý odvar, podle mě je to samé .... kroutím nad tím hlavou, motivace mě skutečně uniká, ale zavřít diskuzi je vždycky škoda, já to třeba chápu u Michala, ale jinak moc ne.

1 0
možnosti
OU
JN

Sorry, ale už jste trapný. Pod pojmem úderný nadpis si já představuji nadpis blogu typu "Homosexuálové jsou nebezpeční", "Nechci tu žít jako v koncentráku", atd. Ale takové nadpisy použili ti, kterým Vy fandíte, takže se asi těžko dalo očekávat, že byste se proti nim ohradil. ;-)

A jinak, takové výrazy jako "hýkání blahem" si když tak nechte pro ty Vaše kamarády, s kterými zase zřejmě budete plnohodnotně trávit dnešní letní den a rozebírat s nimi, co kdo v diskusi napsal.

Toť vše, další diskutování s Vámi považuji za zbytečnou ztrátu času.

1 0
možnosti
Foto

Jako kdybychom podobnejch malérů měli sami málo

0 0
možnosti
DR

Přesně. Matovič je typickým příkladem hesla káže vodu a sám pije víno. Karma.R^

7 0
možnosti
Foto

A kázat víno a pít vodu by snad podle Vás bylo lepší?

1 0
možnosti
MV

A Vas "vzor" je kdo?

0 2
možnosti
OU
OU
JK

J87a31n 70K90o81z14á10k

9. 8. 2020 0:08

Takže když se přiznám k jakémukoliv podvodu, tak jsem už čistej? Tohle poukazování na Babiše je takový zoufalý folklór. Pan slovenský premiér musel podvádět i v demokracii? Jestli jste nevšiml, tak tady odstupovali politici napříč všemi stranami. Že jsou někteří i na tento problém imunní, jako pan Benda(ODS) a další, svědčí o jejich charakteru. Všiml jsem si, že vy jste krevulant pouze u vámi neoblíbených politiků. Jinak držíte hubu a krok.

8 1
možnosti
PN

Pamatuji si to nadšení té místní skupinky když vyhrál pan Matovič. Lidé,kteří jim říkali, že je to postava podobná Babišovi byli málo inteligentní a pod.

Vysloví zde jinde tak vyžadovanou omluvu za svůj omyl?

6 0
možnosti
OU
MH

Pane Nožičko, samozřejmě že je pořád přijatelnější premiér, který podváděl při psaní diplomové práce než premiér, který má tolik kauz, že už se to ani nedá sledovat. ;-D A argumentovat ve prospěch české vlády, že premiér někoho vyrazil, když naše vláda = Babiš a on tedy vyrazí kohokoli za cokoli, aby se tam udržel ... No prostě tak jsem se už dlouho nenasmál. :-)

Ale tak vidím to na vašich příspěvcích, že už není v čem naši vládu pochválit. Covid přesně jak jsem psal dříve absolutně nezvládají, sekyru zatnou takovou, že se další vlády z toho dlouho nevzpamatují, premiér to završí tím, že odjede k moři, zatímco ostatním doporučuje stát ve frontách v ČR, a tak vy musíte vytahovat úplné blbosti.

10 3
možnosti
JS

Nezastávám se plagiátorů, ovšem na druhé straně považuji za nesmysl odhalování plagiátu po udělení diplomu.

0 3
možnosti
JK

J70a37n 82K55o88z25á89k

8. 8. 2020 23:52

To vám blahopřeji, takže nebudeme stíhat žádného podvodníka, protože ten podvod už proběhl a tím se mu musí ponechat všechny výhody s tím spojené.

3 0
možnosti
Foto

Já myslím že pan Nožička nebude spokojen s žádnou vládou, pokud není dosazena z Ruska. A je jedno o jakou zemi se jedná. A já osobně si myslím, že Slováci mají lepší vládu než my, a jakýkoliv blábol na tomto mém přesvědčení nic nezmění. Ale hlavně nám do toho nic není, tedy kromě velkého bílého blogera Nožičky.

7 14
možnosti
PK

Přicházím do styku s mnoha Slováky a řekl bych že jim jsou vlády dost ukradené. Nedělají si iluze jako my - že až vyženeme AB, tak to rozjedeme. Jinak předseda má přezdívku Zmatkovič:-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik