Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Tohle zde na diskuzích vidím již celkem dlouho, že chlapci (a děvčata) co spolu mluví a plácají se po ramenech, jak oni jsou tou nejinteligentnější elitou národa, nemají rádi, když někdo nečůrá s nimi a dávají mu např. nálepkováním ostentativně najevo, že tudíž čůrá proti nim.

7 2
možnosti
Foto

Já nějak pochopil, že chcete na škole zavést katechismus, a tudíž si předcházíte paní Lipovskou. Byla by to nádherná ukázka vzájemného pochopení. A toho, že i lidé z opačné ideologické pozice dokáží táhnout za jede provaz. ;-D

4 6
možnosti

Je vidět, že jste se trefil přesně do živého. Novobolševici, plní Havla a jeho "pravdy a lásky" se tu předhánějí v naplňování přísloví, že "potrefená husa nejvíc kejhá".

Ohánějí se Havlem a jeho "pravdou a láskou", ale nenávist z nich přímo stříká. A heslem "kdo nejde s námi, jde proti nám" se řídí důsledněji než kdejaký kovaný komunista.

A když je na jejich chování někdo upozorní a nastaví jim zrcadlo, tak hned prskají fráze ve stylu "umíš akorát urážet", "vem si kyblíček a lopatičku a jdi si hrát, tady se baví dospělí". Jistě by se ještě pár dalších frází našlo...

12 13
možnosti
JZ

A kolik nenávistných urážek tady bylo na adresu předsedy Senátu Miloše Vytrčila za jeho cestu na Taiwan.

12 4
možnosti

Rozhodně je to jen nepatrný zlomeček toho, co zplodí lidi jako vy na adresu těch, kdo má tu drzost kritizovat vašeho "Vůdce" Václava Havla a jeho ideály, jakož i "vyspělý Západ" :-)

7 12
možnosti
JZ

Na nenávist jsou tady experti z druhé strany, především Jaromír Petřík. Fanatickou ou nenávisti jsou proslulí hlavně stoupenci okamurovské SPD. Stačí se zmínit, že ČR by měla přijmout uprchlíky (já jsem proti), ale už následují urážky, nadávky, kolaboranti, vlastizrádci apod. Jsou to většinou lidé, na stejné vlně jako pan Nožička.

Víme také dobře, jak je zákeřný a mstivý Miloš Zeman.

14 11
možnosti
JN

To, že skutečně v dnešní době existují lidé, praktikující heslo Kdo nejde s námi, jde proti nám, jste svým příspěvkem zcela názorně ukázal. ;-)

13 8
možnosti
MV

Narcisistni Lipovska. To je můj názor na tuto paní. Dal netřeba cokoliv psát.

10 9
možnosti
PB

Možná jste ve svém blogu mohl uvést příklad takového jednání nejmarkantnější. A to postoj samotného prezidenta Zemana, který tuto praxi osobních trestů za názory používá nejhojněji a důsledně. Viz jeho poslední prohlášení, že Vystrčil má u něj po vtákách.

Je tristní, že to co srdcebolně vyčítáte jiným, u svého oblíbence bohorovně přehlížíte.

20 3
možnosti
PB

A jen doplním, že Hrad má zpracovaný celý dlouhý seznam názorově nepohodlných lidí, kterým se Zeman mstí kde jen může a to i za cenu porušení protokolu, slušných pravidel, či dokonce i zákona. Viz odmítnutí jmenování některých profesorů a jiné excesy.

Anebo zde: Řeč je o pravidelných výjezdech do krajů, z nichž některé Miloš Zeman ve svém prvním prezidentském období objel čtyřikrát až pětkrát. Nyní chystá další návštěvy krajů a přednost dostanou regiony, kde ho lidé volili a kde proti němu nevystupují hejtmani.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zeman-prezident-kraj-vyjezd-navsteva.A180321_090917_domaci_vitm

Můžete nám to v intencích vašeho článku nějak normálně vysvětlit? A bez používání ovčáčkoviny bych prosil.

19 3
možnosti
Foto

Lidé již nemusí mít obavy publikovat svůj názor tak, jak tomu bylo před více než třemi desítkami let.

Ovšem je-li jeho názor odchylný od hradního a vládního, sesype se na něj podstatně víc blbů, než před více než třemi desítkami let.

14 7
možnosti
Foto

...dokonce i učitelé :-)

6 7
možnosti
PB

...... schází nadhled, faktický argument, soudnost, uvolňovák!,- navrch má obhroublý, konfrontační styl, v němž urážky a zesměšnění autorů " těch špatných" článků převažují (vzhled, věk, profese, intelekt, smýšlení, postoje atd.). Faktická oponentura schází, dehonestace názorově odlišných autorů převažuje a smysluplná diskuse je tak blokována. Nemám potřebu číst blogy "s jedinou pravdou těch správných" autorů a už vůůůbec mě nezajímá diskuse pod těmito články,- nezasahuji do nich, nekomentuji, nezpochybňuji jejich názory,- nemíním s tím ztrácet čas! Všem bejčkům, vyšťaveným rudým hadrem, tento přístup vřele doporučujuVEU!

1 0
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,04
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik