Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď jde o to. Je to návrat k heslu a nebo celkem i setrvalý stav? Vzpomeňme si na štvanice na Masaryka, na české či protičeské nálady za ck, na hon na komunisty za dob studené války, .... Co mi mé slabé znalosti dějin říkají, podobné kampaně byly vždy. Je spíše otázkou, jestli se díky přítomnosti internetu nezintenzivněly. Zatímco dříve je vyvolávaly hlavně média která zaměstnávala pár novinářů, v současné době má plno fanatiků jako platformu internet, kde mohou být slyšet.

Mimochodem, v autorově případě pomineme ftipný fakt, že svobodu slova chce pro jedince (typu Zeman), pro něž je svoboda slova sprostý výraz.

8 1
možnosti
TT

Paní Lipovská je za poslední dobu největším překvapením české politiky. Nikoli tím co udělala nebo jaké myšlenky přinesla, ale tím, jak si užívá svou vlastní domnělou důležitost. Takhle krásně to dokázala naposledy snad poslankyně VV Kristýna Kočí.

13 11
možnosti
MV

Přesná charakteristika paní Lipovske.

4 7
možnosti
MS

Můžete mi objasnit, jak mohlo být v roce 2013 Martinu Dejdarovi sděleno, že končí v seriálu Zdivočelá země, jenž byl dotočen v roce 2012 a na jehož konci jím hraná postava zemřela?

21 2
možnosti
Foto

Autor blogu chtěl prostě za každou cenu najít někoho kdo "kvůli názorům přišel o práci"....co na tom, že je to lež?

6 16
možnosti
Foto

Šiřitelé různých lží a manipulací se rádi schovávají za "svobodný názor" a pokud je někdo na lež upozorní jsou hned agresivní a mají plná ústa svobody. Je svoboda lhát a šířit desinformace tou svobodou za kterou je třeba bojovat? Šíření lží, manipulace a desinformace opravdu není odlišný názor. Pokud na adresu autora blogu napíšu, že je plešoun není to odlišný názor, ale jenom lež. Proč zrovna Lipovskou, Bobošíkovou, Ovčáčka,Foldynu, Hampla a další tak rádi citují a propagují na proruském desinformačním webu Sputnik a podobných proruských žumpách? Prostě se jim pro jejich špinavou práci hodí, stejně jako lidé kteří je podporují. Tak jako autor blogu. Propaganda má pro tyto naivně a dobrovolně spolupracující lidi celkem příznačný název....

8 11
možnosti
Foto

Pokud o autorovi blogu napíšete, že je plešoun, není to lež, ale spíše to signalizujete, že máte v nepořádku zrak.

2 2
možnosti
ZZ

já mám pomocné kritérium při posuzování např. kolektivizace evopských zemí, navážení teroristů, volby prezidenta např. v usa nebo u nás, cesta vystrčila na tchaiwan, kdo je mým přítelem a nepřítelem(rusko,čína,němci, usa) a jiné, kdy jsem obezřetný, co hlásá a prosazuje "hlavní proud" , protože co hlásá hlavní proud, je vždy podezřelé a vždy proti mým zájmům, a tí jsou mi podezřelí i ti, co převezmou názory hlavní proudu a spíše si hledím těch, co se kriticky zamyslí, jestli je třeba jen "přebírat" hesla hlavního proudu.

2 1
možnosti
ZB

Že by ta demokratická fronta nebyla zase tak demokratická? Nakonec to všichni můžeme poznat v diskusi, když například nesouhlasíme s cestou Vystrčila. Hned jsme dehonestováni jako komunisté. Není ale komunista ten, kdo má rozum a všech pět pohromadě.

10 1
možnosti
PS

P49e71t47r 40S78k83á90l50a

6. 9. 2020 9:34

No ono jde o to, jak svůj nesouhlas vyjádříte. Najdou se mezi vámi i tací, co zesměšňují fyzický vzhled pana Vystrčila a většina z vás se mohla pominout z jeho výroku "Jsem Tchajwanec" aniž by tušila, že se jedná o parafrázi známého Kennedyho "Ich bin ein Berliner". Na slušně vyjádřený nesouhlas máte samozřejmě právo.

10 3
možnosti
BG

Jo, to znám. Objevím se v duhovém průvodu a u zdejších lidí okamžitě končím.

1 4
možnosti
TB

A vy jste u nich někdy začal?

2 1
možnosti
Foto

Podle toho hesla jsme se chovali, když jsme byli malí. Když jsem vystřídala kamarádku, tak s tou novou jsme společně pomluvily tu starou. Ve školní třídě vzniklo několik táborů, které proti sobě bojovaly. Někdy došlo i na opravdové rvačky, kdy lítaly brejle a rvaly se vlasy. Holky se uměly také řádně porvat! Nevím, jak to tam mají dneska. Pane Nožičko, asi se v dospělosti toho moc nezmění, ale dávám karmu a přeji pěknou neděli!

15 1
možnosti
JN

Díky, já Vám také.

1 0
možnosti
Foto

No jo, a mně zase spousta lidí říká a píše, jak jim v práci vyhrožují, že je propustí, když nebudou volit Babiše. Jmenovat je samozřejmě nebudu, protože se bojí následných perzekucí.;-D

Jasně, že si vymýšlím, ale právě tak si může vymýšlet paní Lipovská. Dělá to zřejmě jako vy. Vymyslí si neexistující problém, aby ho pak mohla kritizovat. Ne nadarmo jste se toho hned chytil.

Jinak pro mě největší ostudou 30 let po listopadu je to, že nám vládne bývalý aktivní spolupracovník StB, obviněný z dotačního podvodu. Ale to zase nevadí vám, že?:-/

16 18
možnosti
Foto

Byl bych sice rád, kdyby pan Babiš nebyl bývalým aktivním spolupracovníkem StB, obviněným z dotačního podvodu, ale musím respektovat vůli těch občanů, kteří mu dali svůj hlas v množství větším než malém. a já to nebyl podotýkám. A po svatbě, tj. po volbách už musím k těmto už tehdy známým faktem jenom mlčet.

A vada není v Babišovi, vada je ve špatně nastaveném politickém systému, který umožňuje např. každé politické rychlokvašce účast ve volbách do Sněmovny. Kdyby musela třeba Trikolora získat nejprve 5% mandátů v lokálních volbách, aby mohls kandidovat v regionálních, tak bychom se jí nemuseli vůbec zabývat. A kdybychom převzali amícký způsob účasti občanů na výběru kandidátů do zastupitelských orgánů, tak by snad nastal ráj na zemi.

1 3
možnosti