Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obě strany a všichni nechť odpustí, urazím teď zbytek těch, co mne ještě snesou:)), ale hlavu vyndat na krk. Odtranil jsem si někoho z přátel:))) odstranili mě z přatel:))..zablokoval jsem si toho a toho...No a? Zpozdilost dětí, omlouvam se všem... Hlavně u těch, co zkrátka neunesou, že jsme si nesedli a dejme si prostě pauzu... S placatým,často jednou za rok viděným "přítelem" ze skla...:)) Virtualita. Katastrofa:)). To na úvod té tragédie.

Pane Nožičko, a jinak... všem kníkařům typu jurodivé mladice Lipovské naordinovat pár filmů a dokumentů s výpověďmi svědků. Z uranových dolů, z vykachličkovaných vyšetřoven pro výslechy, vzpomínky dětí, co jsou dnes dospělými, ale tátu nezažily jako děti, neb byl v kriminálu, pár vdov a pozůstalých rodičů, co jim při útěku za dráty zůstalo dítě rozstřílené v drátech...Aby si ta hloupá ucintaně patetická důležitá mladá paní trošku rozmyslela povídat o horší situaci dnes, než jak to bylo v minulém režimu. Jen proto, že před jejím pindáním kdosi varuje. Ostatní nehodnotím, protože být na tom cosi může a někde jen mezi sebou nechtějí mít echtnebezpečně blbé. Čili opravdu někdo nevyhovuje. Svoboda šéfů firem. Smiřte se s tím. Tak to je.

13 17
možnosti
JD

Mnoho slov a není přitom řečeno vůbec nic. Možná žárlíte na Lipavskou, možná máte neustálou potřebu potápět lidi s jiným názorem.Rv

20 1
možnosti
RC

Znama ekonomka? Znama to ona je. Ale ne kvuli tomu, ze je ekonomka. Jako ekonomka je pomerne neznama. Je znama jako prevodni paka Klause a spol. (Bobosikova,...).

8 11
možnosti
ZD

Často a rád tlacháte.

3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 12
možnosti
OU
Foto

Dnes má službu Karásek;-D

1 0
možnosti
Foto

To co popisujete se dějez obou stran.

Vzdělaní lidi zpravidla neradi spolupracují s někým kdo podporuj Zemana a a spol. na tom není nic překvapivého. Někde na venkově v hospodě Vám zase hrozí, že dostanete přes hubu pokud Zemana kritizujete (nebo jako např. pan Feri za to z jaké jste strany)

Každopádně je plné právo lidí vybrat si spolupracovníky třeba i podle politických názorů. je to právě o svobodě o tom, že nikomu nemá být nařizováno ani to jaké má politické názory ani to s ký chcete spolupracovat. Tedy když je lidem z umělecké branže proti srsti to jak se choval Franz, proč by s ním měli spolupracovat. Otázkou pak taky je to nakolik šlo skutečně o jeho politické názory a nakolik o zbytnělé EGO.

To heslo, které jste vy zmiňoval pa s tím nijak nesouvisí to je čirá demagogie. To se totiž spojovalo se státní persekucí ne s osobníma sympatiema.

4 6
možnosti
Foto

Pokud někdo nerad spolupracuje s podporovateli Zemana, tak právě prozrazuje pouze, jak málo je vzdělán. Vzdělání je o toleranci, o vědomí, že nemusím mít monopol na pravdu.

6 3
možnosti
Foto

Chyba je na obou stranách.

5 1
možnosti
DV

D69a16v19i50d 87V73l93k

5. 9. 2020 19:04

Doba je rozjitřená a dělají to obě strany srovnávat to s dobou před Listopadem to nikdo soudný asi nemůže.

10 3
možnosti
Foto

Přesně tak, hlavně se tu směšují dvě různé věci.

Jedna věc je, jakým stylem se vedou různé debaty a diskuse, ať už zde, nebo třeba v Parlamentu, (žádný velký rozdíl) druhou věcí pak je, jestli je někdo tak zbabělý, že se i dnes bojí jít na nějakou přednášku. Já tomu nevěřím.

1 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, že nálepkování (zejména to, které ve Vámi citovaném úryvku projevuje paní Lipovská) se objevuje čím dál tím častěji. I zde v diskusích dost často narážím na nálepky typu "pražská kavárna," "demožumpa," "michprdi," "havloidi," "eurohujeři" a podobně. A i přístup o tom, že kdo nejde s námi, jde proti nám, který paní Lipovská zkritizuje pár vět poté, co jej sama použila, se objevuje velmi často. Dnes si můžete nahlas zazpívat refrén písničky Ku Praze uhání vlak.

15 5
možnosti
BV

Pane Irein,

váš velmi jednostranný výběr zcela jasně prokazuje, ke které vyhraněné preference.

0 0
možnosti
LH

Spory jsou oboustrannou záležitosti, ale přiznat se dnes k volbě Zemana nebo Babise je dnes hlavně v kulturní frontě pojistka na titul nežádoucí.... ;-D

17 4
možnosti
Foto

Nemůžu si pomoct. Ale ten, kdo je milcem toho pána, se musí připravit i na variantu, že to někde může a bude bráno jako jeho vizitka. Nikoliv politická. Nene. Ale jako vizitka charakteru...leccos spláchnu, zavřu oči, lhát ..noa? Vulgarizace v jednání mimo veřejnost..noa? Bodrost a nevkus, kde se to nehodí je " můj" progresstyl...noa?

Tohle je ten problém. A pokud dotyčný neni extratřida ve svém oboru a pro firmu zlatýma rukama k nezaplacení a dává k dobru, jak Babišovi drží palce v okrádání EU...obraz on a klient se zamlží šefovi v otázce...mám zapotřebí těchto experimentů? Co na to můj zákazník?

2 9
možnosti
  • Počet článků 1587
  • Celková karma 40,04
  • Průměrná čtenost 3231x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik