Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

R29a86d33i89m 51K57a95l88a71s

24. 9. 2020 12:35

Pan profesor Fiala si jen spletl stranu a nezná názory svých kolegů:

https://cnn.iprima.cz/jedni-s-druzi-bez-nekteri-poslanci-uz-ve-snemovne-na-noseni-rousek-kaslou-3589

„Došlo k dohodě politického grémia, že nošení roušek na plénu bude dobrovolné. Pokládáme se za zákonodárný sbor, to znamená za nadřízeného vlády. Takže jaká pravidla platí ve Sněmovně, to nám vláda nařizovat nebude,“ řekl CNN Prima NEWS šéf ústavně-právního výboru Marek Benda (ODS). 26.5.2020

https://cnn.iprima.cz/tupe-reseni-vlada-tresta-lidi-za-svoji-neschopnost-politici-kritizuji-navrat-rousek-7808

„Není to dobrý krok. Nevím, jaký je rozdíl mezi červnem a září. Vláda říká, jak má všechno pod kontrolou a najednou nařizuje roušky ve vnitřních prostorách,“ řekl CNN Prima NEWS šéf poslanců ODS Zbyněk Stanjura.17.8.2020

https://echo24.cz/a/SYFbK/nesouhlasim-s-plosnou-povinnosti-nosit-rousky

"Nesouhlasím s plošnou povinností nosit roušky. Vyzývám tedy Vládu České republiky, premiéra Andreje Babiše a ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, aby přehodnotili stávající přijatá opatření." Alexandra Udženija (ODS) 19.8.2020

https://twitter.com/P_Fiala/status/1296088775873921027

"Před 3 týdny ministr Vojtěch slavnostně představil "semafor", podle něhož prý stát bude zavádět nová opatření. Dnes, když je skoro v celé republice semafor bílý, zavádějí se roušky zase plošně, včetně restaurací a kadeřnictví. Nedává Vám to smysl? Nevadí. To nikomu." Petr Fiala 19.8.2020

29 3
možnosti
JN

Přesně tak, díky za doplnění!

2 0
možnosti
JW

Nojo, kdyby to bylo o rouškách, pak byste měl pravdu. Je to ale o měsících dlouhém období, kdy došlo k tragickému zanedbání veškeré přípravy, kdy nefungovalo trasování a kdy se nám lhalo, že situace je nadmíru výborná. Sama čísla celou dobu hovořila za vše. Babišovy nápady, že kdyby se méně testovalo, problém by nebyl, už dosahovaly kvalit Trumpa či Lukašenka. Při vší úctě, takhle hluboko by Fiala nikdy neklesl.

8 4
možnosti
MV

M10i39l15a24n 15V52i15k

24. 9. 2020 13:06

On ten Fiala je už tak hluboko, že víc opravdu už nemůže klesnout.

5 3
možnosti
SR

Pokud pan Fiala neumí jasně odpovědět na jasnou otázku, je možná dobrým politologem, ale špatným politikem. On si asi neuvědomuje, že pokud by se stal po příštích volbách premierem, dostal by zemi v určitém stavu. A bylo by zcela irelevantní, kdo ten stav způsobil, on jako premier by ho měl řešit. Nu on to asi ani nepochopil, zřejmě s tou alternativou ani nepočítá.

18 4
možnosti
BM

A teď vám řeknu jak bych to dělal já, kdybych to uměl.;-O

3 0
možnosti
Foto

Možná by nebyly, možná naopak byla.

Dohledávat vyjádření Fialy před měsícem je nekonstruktivní pro řešení této otázky. Pokud jí chcete vyjasnit opravdu "komu facka, tomu facka", tak musíte sledovat jeho názory a vyjadřování už od ledna t.r. Jinak je zbytečné tím ztrácet čas, pokud ovšem nehledáte argumenty na podporu svého apriori negativního stanoviska.

5 4
možnosti
MH

Vidím, že tady spousta lidí stále nechápe, co se stalo. Rozvolňování po první vlně rozhodně nebylo špatné. Opatření se ale měla začít vracet, když se začalo objevovat více případů. My jsme ale pořád dokola slyšeli, jak je situace skvělá. Vláda zaspala a vaše řeči pane Nožičko o tom, že by určitě zaspala i opozice jsou směšné. Kdyby fungovala chytrá karanténa, tak se do této situace nikdy nedostaneme. A na vině je hlavně premiér. Pro něho ale bylo důležitější fotit se s rýčem v ruce nebo s raky. Navíc pro funkčnost chytré karantény je nutná důvěra lidí v systém. Ta už je dávno v tahu. Hlavně kvůli nesmyslným vyjádřením hádejte koho?

Mimochodem, můžete mi někdo z místních ANOistů sdělit, jaká byla vyvozena osobní odpovědnost premiéra za vývoj epidemie? Aspoň tak mluvil v tom projevu, z kterého jste byli úplně hotoví.

9 8
možnosti
MH

Proboha jaká lež opozice? ;-D Vždyť hromada Čechů byla v zahraničí na dovolené, mimo jiné i váš guru. Článek je obyčejný blábol snažící se zakrýt neschopnost premiéra.

8 4
možnosti
Foto

je směšné ukazovat na někoho, jak on by to dělal špatně, kdyby byl u vesla.

Přitom je tu někdo, kdo to v reálu opravdu dělá blbě, ale o tom mlčíte.

11 13
možnosti
JN

Viz moje odpověď panu Kučerovi (fakt se mi nechce neustále se opakovat...)

0 1
možnosti
Foto

Pravda, pan Fiala s tím bude muset něco udělat, protože jeho profese politologa jako univerzálního Vševěda, k tomu přímo vybízí. Vždyť billboardy od dálnic nemizí, ale naopak přibývají, tachometry se přetáčejí i přes hory slibů klidně dál, v Česku vládne bez vládního manuálu ve školách chaos a 8,5 kilometru dálnice se bude stavět 3 roky. No, není to hrozné???;-(;-)

2 0
možnosti
PV

Ale vzdyt Fiala nerekl nic konkretniho. Vubec nic! Tak se z toho nesnazte nic vydedukovat. Nekterym to nic jako politicke prohlaseni naprosto staci.

7 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,04
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik