Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět od Vás demagogie.

To, že nechtěli zavgest roušky ve školách, v restauracích, kadeřnictvích neznamená, že by nezavedli v hromadné dopravě, obchodech, u lékařů....

Další věci jsou podmínky omezení při pořádání akcí, chytrá karanténa, způsob testování...faktem je, že Babiš se neřídil doporučením odborníků (např. Pana Maďara), ale náladami na sociálních sítích. Je velmi reálné,že politik typu Fialy by naopak doporučení odborníků respektoval.

5 18
možnosti
JN

Je úsměvné, když Vy jakožto jeden z největších zdejších demagogů permanentně obviňujete z demagogie ostatní. :-)

14 8
možnosti
MV

ukazana plati. hypoteticke uvazovani zustava pouhym uvazovanim

2 5
možnosti

Opozice ukázala svým tlakem na rozvolnění, tím, že nošení roušek považovala za omezení osobní svobody, zavírání provozoven za likvidaci živnostníků, zavření hranic za novou železnou oponu a celkově, že prý jde o diktátorské převzetí moci babišem to, že v případě, že by vládla, tak by byl u nás Armageddon...to ukázala

4 1
možnosti
JK

Babiš je nejhorším premiérem od roku 89. S tím se už nedá nic dělat. Jestli budete pomlouvat někoho jiného a smotávat nějaké divoké teorie o tom co by bylo kdyby, tak to možná zahřeje několik zdejších, ve svého vůdce, věřících a rozohní jejich nenávist ke všem odpůrcům vůdce, ale to je tak vše.

Z nejhorší vlády zbyly už jen mediální kulisy, "největší" odborníci jsou nahrazeni "obrovskými" odborníky, kteří jsou z hlediska národa nedůvěryhodní, ale zato jejich kvalifikace je "všehoschopní".

Ukázkou šílenství je chování Babiše ve sněmovně, prý se mají poslanci konečně vyprdnout na nějaký Covid (to je ta čínská pomsta) a schvalovat "zahrádkářský zákon", je tohle normální, kde je Chocholoušek.

Hlavně si tady házejte špínu na Fialu, Bartoše, Kalouska a jiné. Vašemu vůdcovy hráblo, tak sorry jako.

10 12
možnosti
JN

To není o smotávání nějakých divokých teorií, ale o tom, že Fiala na otázku, jaká účinná opatření v současné situaci zavést, sebevědomě prohlásil, že kdyby byl on premiérem, tak bychom se do takové situace nedostali. Což s ohledem na to, že patřil mezi ty, co horovali pro co nejúčinnější rozvolňování, dvakrát věrohodně nezní.

Navíc - teď před chvilkou jsem např. na internetu zaregistroval, že při adaptačním kurzu, který proběhl počátkem září u Máchova jezera, se nakazilo 116 vysokoškoláků. Pokud někteří lidé nepochopí, že při současné situaci je obrovské riziko takové akce dělat, tak potom je úplně jedno, jestli bude premiérem Petr, Pavel nebo Andrej...

13 3
možnosti
OU
JN

A proč ti mladí prostě nepřijdou i bez možnosti hlasovat online? To je takový problém udělat si pár minut čas a zastavit se ve volební místnosti (zvlášť, když na to mají dva dny)? Pokud někomu to obětování několika minut času za to nestojí, tak je to z jeho strany alibismus a neměl by pak nadávat, že národ volí blbě.

13 0
možnosti
SB

Jsem rád, že Fiala je takový, jaký je.

Někdo si myslí, že tím škodí ODS, ale já bych spíše řekl, že tím pohřbívá TOP09 a STAN a možná i tak trochu v menší míře lidovce.

On totiž najel na politiku sluníčkářského slibování ráje, takže tratil část voličů, kteří tomu nemyslu nevěří, ale to si vykompenzovat tím, že část voličů zase přebral zmíněným třem méně silným stranám, které posílá tím pádem do krematoria. Najel totiž do jejich spektra, kde dříve byly tři strany a nyní se tam najednou objevila ještě jedna.

Z hlediska ODS ztráta jedné skupiny voličů je kompenzována ziskem jiných voličů, takže hrobařem ODS není, ale z hlediska tzv. Demokratického bloku je pan Fiala výrazným zdojem oslabení, protože to, co pro ODS ztratil, ztratil i pro Demokratický blok, kdežto to, co pro ODS získal, získal jen v rámci přesunu unitř Demokratického bloku, takže nic navíc.

Takže zaplať Příroda za pana Fialu v čele ODS.

12 6
možnosti

Máte pravdu. Taky jsem ráda, že pan Fiala dává na vědomí jaký je. Aspoň je jasné, kudy cesta nevede.

3 0
možnosti
JH

Původně pan profesor působil jako inteligentní, slušný člověk:-)

25 3
možnosti
KT

Na rozdíl od Vás...

1 8
možnosti
DR

O tom vůbec nepochybuji. Být Fiala premiérem, tak tu všechno šlape jako hodinky a národ je vládou pod jeho vedením přímo nadšen.

Nyní už bez ironie. Jak by to asi fungovalo, ukázal ten jeho včerejší "kobereček" s Novotným. Dopadl totiž přesně tak jak jsem už kdesi před časem psal. Namísto rázného řešení pan předseda udělal tytyty, ocenil že pan starosta uznal že trochu přestřelil a tudíž ODS karavana jede ve starých kolejích dál.

33 6
možnosti
PN

P80e17t36r 13N27e26d77v71ě26d

23. 9. 2020 22:38

Blog výborný. Vše hezky porovnáno. Je až fascinující, ta víra pana Fialy ve svou vlastní dokonalost. Sice je tu v diskusi vysvětleno, že jeho slova jsou o tom požáru jsou trefná, ale jak to koresponduje s jeho vyjádřením ze srpna?

Já bych řekl, podle srpnových proslovů, že by sirky přeskočil. Jeho hračkou by byl plamenomet .

27 8
možnosti
JN

Díky - s tím plamenometem je to vcelku trefné. :-)

6 1
možnosti

Napsal jste to dobře. Jak vidíte, každý má svou pravdu. Babiš a jeho vláda jsou politicky odpovědni za to, že prostě příliš uvolnili. Nicméně jeho výroky v jeho projevu byly pravdivé. Mám na mysli ten výrok, že i on podlehl nízkým číslům.

Skutečnost je taková, že jde o tanec mezi vejci, chcete-li jde o proplutí mezi Scyllou a Charybdou - mezi ekonomikou a nedostat se do situace kolabujícího zdravotnictví. Logicky se bude hledat optimální stav restrikcí, dokud nebudou stejné zbraně proti covidu jako u chřipky. Není to boj s virem, to je jen zkratka. Je to boj o to, aby nedošlo ke kolapsu zdravotnictví. Jde o zploštění křivky nárůstu nákazy.

Mimochodem MFD i Aktuálně uveřejnily takřka shodné články, kde připomínají ty, kteří zpochybňovaly někdejší restrikce v počátku a přímo je viní z toho tlaku na vládu, aby uvolňovala co nejrychleji a co nejvíce, a tedy i z dnešní situace. Opozice a Fiala tam jsou samozřejmě v duchu Vašeho článku také.

31 4
možnosti
MN

M33i76l33a91n 95N51e69t76r82h

24. 9. 2020 13:56

Babiš-Bureš a jeho gang nejdříve lhali, pak chtěli na 2 roky zavřít hranice, pak jezdili rozvážet neexistující roušky, pak vše uvolnili a teď se situace opakuje. Hůř to udělat nemohli.

2 2
možnosti
PB

...... pan popletolog má v podstatě pravdu,- se sirkama by si na stopro nehrál, protože by mu do pracek nedali ani křesadloVEU!!!

7 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,14
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik