Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Kalousek je bl_ec. Takto nahrát Babišovi na smeč ... Zajímalo by mě ale pane Nožičko, co by dle vás měl Kalousek ještě udělat, když se nemáme spokojit s jeho "odpustkem".

4 0
možnosti
PC

Pane Horenský, ptal jste se sice p. Nožičky, ale vyprovokoval jste mě k odpovědi. Ten pán už měl být dávno na smetiště dějin stejně tak jako řada již dávno zprofanovanych politiků.

Těmi desetitisíci ( a třeba ani miliony!) si čest jistě u slušných lidi nekoupil a nekoupí si je žádný politik.

5 6
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
Foto

Bingo! Tohle přesně je podstata všech zákazů, restrikcí a omezení, aby někteří mohli vyniknout tím, že oni si to mohou dovolit, protože nejsou politici, nejsou z Prahy, případně jsou politici, ale na vyšším postu, a tak dále a tak podobně. A to je přesně důvod, proč bychom se měli proti všem těm restrikcím vzepřít a trvat na tom, že přijatelná jsou výhradně doporučení a kdo chce, ať si zariskuje a na doporučení kašle.

2 1
možnosti
PC

Proč tady v diskusi někteří měří dvěma metry? 8-oJá osdsuzuji Prymulu i Kalouska!!! Oba přece porušili vládní nařízení, která, pokud vím, platí pro VŠECHNY stejně, tedy i pro politiky, kteří, jak je vidět, mají s jejich dodržováním největší problém.

Proč tedy hledat polehčující okolnosti pro jednoho nebo pro druhého? Proč se zabývat tím, kdo ta pravidla nastavil a kdo nenastavil? To přecevůbec není podstatné. Nakonec je schválila a schvaluje celá Poslanecká sněmovna!

Nevím o ŽÁDNÉM politikovi, který by se proti nim výslovně vymezil a jednoznačně poukázal na trestuhodné omezování osobních práv a svobod nás všech!

14 3
možnosti
JP

J52a63n 59P67a58v94l83í68k

4. 11. 2020 20:23

Je pane Chmelíku rozdíl mezi tím, kdo vládní nařízení iniciuje a pak ho nedodrží a tím, který v onom vládním nařízení nemá prsty a dá si tajně pivo s kamarádem a má tu smůlu, že ho nějaká veš udá. Zajímavý je také Váš výrok, že odsuzujete, stavíte se tedy do role soudce, říkalo se tomu kdysi soudce Lynch, dnes se to děje naštěstí pouze mediálně. Ale jinak máte pravdu, když se to vyžaduje, tak to musí být a tak je to správné.

4 3
možnosti
MK

Ve zdejších krajích se toto řeší odstoupením z ministerské funkce. To Kalousek zvládl již v několikaletém předstihu. Tak co chcete víc řešit?

6 0
možnosti
AM

Kalousek má na rozdíl od Prymuly jasnou omluvu. Je to notorický ožrala, který prostě musí mít napito. I když věřím, že doma má dostatečné zásoby chlastu ;-O;-O;-O

4 6
možnosti
Foto

Kalousek se omluvil a zaplatil pokutu. Nebyl v hospodě na nějaké noční pochybné mafianské schůzce, kde jsou i nadále tajeni její učastníci a o čem se jednalo. Dokonce si jako Prymula nepořídil právní rozbor, že vlastně v žádné hospodě nebyl a nic neporušil....;-) Jistě vidíte ten rozdíl....

17 16
možnosti
AM

Rozdíl vidí pouze voliči pseudodemoblogu

10 2
možnosti
Foto

Karma, už jsem z těch jejich šaškáren a nadřazenosti občas unaven...

18 0
možnosti
JN

Díky a jsem rád, že se na tomhle spolu shodneme.

5 0
možnosti
MS

Hezký článek. Ačkoli souhlasím s argumentem, že Kalousek není ministr zdravotnictví, nevymyslel plošné zákazy, nenařídil atd ...... Byl to on, kdo jako jeden z prvních kritizoval noční návštěvu. Jestliže někoho - po právu - zkritizuje, nemůže udělat to samé. Prostě se střelil do vlastní nohy.

22 1
možnosti
FL

Prymulův hřích byl horší, když porušil, co sám nařídil jiným. Dal tím najevo, že o těch opatřeních není sám přesvědčen a to demoralizuje národ. Na rozdíl od Kalouska, který být přesvědčený nemusí

8 4
možnosti
Foto

Pane Lufte, já to vidím tak, že v diskusi u pana Nožičky se jeho příznivci shodnou, že Kalouskův hřích byl mnohem, ale mnohem horší. ;-);-D

3 7
možnosti
KK

Hodně zasloužená karmaR^

6 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik