Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Dodržení slibu není u takového člověka možné. Není zkrátka v jeho silách, protože jde o evidentně psychicky nemocného jedince.

P.S. Tento pán se, není to tak dávno, nechal veřejně slyšet, že pro něj bylo potěšením zpěvačku Ivetu bartošovou uštvat - a nakonec úplně zničit.

Vám karmaR^

33 2
možnosti
RK

Pavel Novotný je jako my všichni Češi. U piva v hospodě jsou všichni chytří, na všechno mají řešení, vše ví nejlépe jen se o tom neví. Ho sledují média tak je více vidět. Ne, že bych s jeho slovy souhlasil, ale z úst jiných lidí slyším věci, které se nedají ani napsat. Celková nálada je jaksi na bodu mrazu. Všichni máte internet, kabelovku, mobily, auta, chaty. Jak se asi měli naši rodiče za války, za totality? Přestaňte spekulovat a vymýšlet, začněte žít. Neřešte takové nýmandy jako je pan Novotný.

2 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 3
možnosti
OD

O48t25a 83D43v60o53r36a88k

21. 11. 2020 18:31

Já si čím dál víc myslím, že on vlastně žádným členem ODS není. Dělá vše, aby ODS v očích potenciálních voličů poškodil. Jako kdyby si ho Klausovi najali, aby co nejvíc škodil a přihrál jim voliče. Zatím jsou to naštěstí jen dvě procenta.

2 2
možnosti
DR

Není co dodat, jasná karma. R^

P.S. Od Fialy asi ztěžka můžete čekat smysluplnou reakci.

18 2
možnosti
JN

Děkuji. Ohledně pana Fialy se obávám, že máte pravdu...

2 0
možnosti
Foto

U pana Zemana Vám taková mluva nevadí. Ten je přeci velice moudrý.

9 16
možnosti
LT

Takže argument "a vy zase bijete černochy". Neboli nula.

17 1
možnosti
Foto

Zdravím, on mu ten slib nebyl nic platný a kdyby slíbil i dělal cokoli dinosaurům nevoněl...

2 0
možnosti
JN

Také zdravím, na tomhle se asi neshodneme...

2 0
možnosti
Foto

Ano, řeporyjský starosta Pavel Novotný je ostuda a z ODS měl být už dávno vyloučen. Úřadu starosty jej mohou zbavit pouze řeporyjští zastupitelé. Jinak je to jen kašpar, který vulgárně uráží jiné lidi víceméně jen proto, aby si ho všímala média.

Václav Klaus mladší nebyl vyloučen z ODS jenom pro jeden výrok pronesený v poslanecké sněmovně. Těch jeho projevů neloajality k ODS bylo mnohem více a stupňovaly se. Vrcholem bylo, když v senátních volbách veřejně podporoval jiného kandidáta (byl to tuším Ladislav Jakl) proti kandidátovi ODS. Svým způsobem tak Václav Klaus mladší poškozoval ODS mnohem více a byl odtud vyloučen oprávněně.

9 1
možnosti
KV

O úřadu starosty přeci není nikde řeč, jste první u kterého jsem byť jen zmínku o tom zachytil.

S Klausem mladším je to sice jak píšete ovšem loajalita je věc velice ošidná. Loajalita třeba k vedení se kterým nesouhlasím, nebo s kandidátem se kterým jsem bytostně jinde a podle mého názoru bude jen škodit? Právě "straně"? Co loajalita k "principům"?

To jsou věci hodně na hraně a zrovna ODS která se presentuje jako "demokratická" by na tohle měla být velice opatrná. Byť je to samo sebou věc její a jejího vedení.

Ono srovnávat Klause ml. s panem Novotným moc nejde, to jsou zcela jiné případy.

7 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik