Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Ztráta nezávislosti? Nemůžete ztratit to, co nemáte :)

1 0
možnosti
JV

Pokud bude CT vice nezavislejsi na Sabatove, Halikovi apod. tak za me jen dobre :-)

15 0
možnosti
RM

ČT není a nikdy nebyla a nikdy nebude nezávislá.

2 3
možnosti
ZD

Nic co dělá člověk není nezávislé. Jsou mechanismy jak informace vyvažovat. Když je ale médium vychýlené trvale a kopíruje bulvární postupy začíná to vadit. Mlžení stran peněz jen celou situaci dokresluje.

2 1
možnosti
RK

Na to, že jste tu od včerejšího večera, tak jste si vzpomněl brzy;-D. Ale věk vás omlouvá. Jako berlička k invektivě dobrý. Taková nožičkovina ;-)

0 7
možnosti
RK

Pro pana Rozsívala...;-)

0 3
možnosti
DR

Abych nezapomněl. Přes zuřivý nesouhlas velice zábavného pana Kněžínka jasná karma. R^

15 2
možnosti
JN

J60i37ř52í 34N31ě20m47e94c

20. 12. 2020 20:18

Si koledujete. ;-DR^

0 0
možnosti
LH

ČT by měla být ještě nezávislejší, nebotˇ někdy, i když velmi zřídka, se tam objeví i jiný názor nebo dokonce několik dalších a dochází tak ke zmatení diváků. A co teprve, když slyší zcela nevhodný názor..

8 2
možnosti
JN

J28i37ř25í 15N61ě28m67e56c

20. 12. 2020 19:24

Jediné co je asi v tento moment ohroženo, je masivní vliv TOP0,9 a dalších podobných partiček v ČT.

A ano, přijít o hlásnou troubu a korýtko zároveň, to musí řádně zvednout hladinu žluče.

24 4
možnosti
LK

L22e82o 52K94R45Á69T91K75Ý

20. 12. 2020 19:07

Pokud něco napíše Šafr - se svými "zaručenými"informacemi- , tak to je vždy zaručeně objektivní, pravdivé a správné - což si myslí leda on sám. Ty jeho snůšky putomostí už připomínají bulvár. Mohl by se dát dohromady se Šídlem, dvojka od nejmenovaného oligarchy by byla k pohledání...

12 2
možnosti
Foto

Že si to myslí leda on sám, je Vámi známá lež, takže důvod Vašeho komentáře je politováníhodný.

1 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TT

České televizi hrozí ztráta nezávislosti trvale, útočí na ledaskdo, ale se současnou radu se nic nestane.

Pan Matocha se rozhodl poskytnout rozhovor (dobrovolně spolupracovat?) se Slobodným vysielačom - jeho volba, věděl do čeho jde (nebo ne? - ani bych se nedivil). Kde ho uvidíme příště, na koncertě Ortelu? Sám ze sebe udělal nulu a ani se to nesnaží změnit.

Paní Lipovskou odpůrci současného uspořádání ČT vítali jako ekonomku, která si na ty lumpy posvítí. Teoretička, která zatím stihla napsat dva průvodce myšlenkami Václava Klause st. pro mládež a podepsat se pod divný spisek s Janou Bobošíkovou, který sepsal kdovíkdo - snad Jana Bobošíková, o intelektu a minimálně vyjadřovacích schopnostech paní Lipovské mám vyšší mínění (přísahám, že jsem tu knihu, ne příliš pozorně, přečetl) - opravdu zatím k hospodaření ČT neřekla vůbec nic, kromě toho, že by to mělo být jinak. Zkrátka, Institut svobody a demokracie s myšlenkami (?) Jany Bobošíkové a prospěchem Pavla Bobošíka si stihl Hanu Lipovskou přivlastnit, takže se z ní stala šedivá nevýznamná myš, od které dali všichni ostatní ruce pryč.

Stejně se nejspíš Jana Bobošíková (nebo ještě někdo jiný?) chystala na pana Veselého. Ale ten se ukázal být tvrdším oříškem a zatím si jede vlastní cestou. No cestou, zatím jsou to spíš jakési výpady, po jakékoliv reakci vždycky pan Veselý vycouval a tvářil se jakoby nic.

Takže celkem smolík. Členové rady (nyní zejména nově zvolení) si cvičí vlastní politické svaly, ale stačí jim, když je mají větší než konkurence. Akorát taková rada ČT, kde nejde o ČT, ale jen o osobní zájmy je k ničemu

3 11
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,01
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik