Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČT si zaslouží absolutní nezávislost na politické scéně. V dnešní době nám to umožňuje už zavedené vysílání DVB-T2. Zakodovaní signálu umožní, že si skutečně platící diváci budou moci zvolit svoji radu absolutně nezávislou na politicích a ostatních lidí, kteří televizi zneužívají ke svému prospěchu.

3 3
možnosti
JK

J91a59n 35K97o88z13l32e86r

20. 12. 2020 16:21

Štvavé články potažmo blogy jsou nám všem platné jak mrtvému zimník, tahle kampaň antibabiš už mnohé z nás nezajímá a upíráme své zraky k nové vládě která to tady srovná a už novináři nebudou mít o čem psát protože nastupující politici naprosto přesně vědí co a jak se má dělat, už se těším že mi zvednou plat , všechno bude levné, covid tady nebude protože se lekne nové vítězné koalice která bude táhnout za jeden provaz a ostatní poslanci jim nebudou do všeho házet vidle protože všem půjde o blaho občanů, nebudou si zvyšovat platy atd. no prostě procházka po rajské zahradě

15 7
možnosti
RK

Ale to se mýlíte. Bude jen stačit, když se budoucí vláda nebude řídit marketingovými průzkumy a anketami, bude dělat nutné kroky, i když nebudou úplně populární. A to příští vládu rozhodně čeká, protože nasekat dluh za bilion za dva roky, to si bude muset někdo vyžrat. A neagent Bureš to určitě nebude.

2 8
možnosti
JK

Píšete o sesazení celé dozorčí komise ČT a k tomu neřeknete, že právníci se shodují na tom, že to bylo nezákonné? To už můžete myslícím lidem rovnou naplivat do ksichtu. ČT by měla být nezávislá především na Vás.

14 8
možnosti
RK

Pan Nožička je v ignoraci mistr. Níže mu byl připomenutý dřívější výrok pana Matochy. Zcela jednoznačný. No a co udělá pan Nožička? Napíše třeba to myslel tak a tak... A takhle si může relativizovat nebo racionalizovat úplně všechno. Krásný život. Co je jinak, to si přizpůsobím.

12 12
možnosti
KV

Karma.

Ale přesto si myslím, že ČT patří zrušit.

11 7
možnosti
JN

Díky, ale v tomhle s Vámi nesouhlasím.

0 0
možnosti
RK

Hezký den přeji všem,

myslím, že v době kdy Babiš ztrácí půdu pod nohama a opozice čeká na každou chybičku a zaváhání, nejsou možné nebo pravděpodobné žádné politické tlaky na různé pozice nebo místa. Mohu se mýlit, ale jestli to tak není, tak je opozice slabá a neschopná. Krásné svátky vánoční a hodně zdraví, přeji každému, napříč politickým názorům.

5 2
možnosti
JN

Vidím to podobně. Krásné svátky i Vám.

2 0
možnosti

forum24 je prehlidka nenavisti. 99 procent obsahu je antibabis a antizeman. Horsi nez rude pravo.

16 10
možnosti
ZZ

Také mi to připomíná spíš nějaký dezinformační server.

;-(;-(;-(;-(

5 3
možnosti
PJ

P37e57t90r 44J92a71h36n

20. 12. 2020 15:16

Řešení dlouhodobě neřešené situace v ČT je jednoduché. Schválit v PSP ČR novelu zákona, kde bude uvedeno, že ČT kontroluje NKÚ, jako každou jinou firmu. Pravda, asi by, kvůli přebujelé korupci a klientelismu, musel vzniknout NKÚ2, ale to by se zvládlo. Pak stačí jen dodržovat Zákon o ČT a Zákony ČR a ono to půjde. Jasně, že kolem toho bude hodně kejhání potrefených bus, zejména z řad Čssd a dalších dlouhodobě preferovaný stran (Topky, Stan), ale po dalších parlamentních volbách to už , doufejme, problém nebude. ;o)

2 0
možnosti
TH

Kdybyste se, pane Nožičko, před psaním tohoto blogu trochu zamyslel, tak byste si v souvislosti s radou ČT vzpomněl na S. Berkovce a možná byste svůj pohled na věc přehodnotil.

Jinak k tomu Šafrovi, přečtěte si, co napsal o Zemanovi. Ještě nikomu se nepodařilo tak přesně pojmenovat jeho činy. Ten článek by měl být na obloze.

https://www.forum24.cz/milos-zeman-v-prevleku-husitskeho-krale-od-futurologa-az-k-dilu-zkazy/?utm_source=forum24&utm_medium=dalectete

7 6
možnosti

Jestli ten "Babišův muž" podporuje různé proruské spolky a dává rozhovory i "alternativním médiím" (například Svobodnému vysílači), jehož slovenská verze podporuje kotlebovce, tak je asi něco špatně, že?

7 5
možnosti
ZD

To jste sesmolil pěknou ptákovinu. Není důležité co kdo komu dává ale co dává. Vám zjevně stačí samotný náznak a je jasno.

2 7
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,06
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik