Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AV

A24d11a42m 22V48í22c97h37a

20. 12. 2020 12:57

Jestliže je předsedou rady čt člověk,který pracuje pro mediální organizaci patřící premiérovi naší republiky, tak mi je celkem jedno jestli v těch novinách psal o šachu nebo kreslil omalovánky.

5 11
možnosti
ZD

Kdo tam dříve kopal za koho vám jedno bylo nebo nebylo ?

2 1
možnosti
VD

Náhodným výběrem vybrat jedno, nebo i více, čersvě narozené mimino a vychovávat ho odtržené od splečnosti, reality a z něj(nich) pak vybírat "členy" různých institucí, aby byli opravdu nezávislí. I když je otázkou, jak je budou ovlivňovat jeich vychovatelé. Ať je to jak chce, v naší malé zemi se hodně lidí zná s dalšími a ti znají zase další, takže jsme v podstatě ........................

2 0
možnosti
Foto

I24v13a22n 10M81a87r95e61k

20. 12. 2020 11:44

Pane Nožičko, řečeno slovy jednoho zdejšího "klasika". . .Karma jako hrom.R^[>-]

13 4
možnosti
JN

Díky Vám i ostatním.

3 0
možnosti
ZZ

Pořád lepší, když v čele stojí zástupce menšinové vlády, než když by tam stál zástupce většinové opozice !!!

;-D;-D;-DR^R^R^

15 9
možnosti
RK

A co kdyby tam byl někdo nezávislý?;-)

4 8
možnosti
PK

Nezávislost a VPT ČT ? A jak ta pohádka dál pokračuje?;-D;-D;-D

6 4
možnosti
Foto

Pane Nožičko, všimněte si, jak jste skromný. Nepřipomíná Vám ten způsob podpory, která je Vám projevována šarvátky malých dětí na pískovišti? To proto mi Vaše karma neleží na srdci, jak jste nesmyslně a rovněž infantilně napsal. Skromný jste proto, že Vás těší ten styl, neuvádí do rozpaků. A přesně tak těší pana Matochu, že si diváci stěžují na ty čtyři ostřelované zaměstnance. Všimněte si, že pan Matocha ani neceknul o tom, jaké jiné dopisy dostává. A Vy to průhledné svinstvo podporujete.

12 15
možnosti
ZD

Používání zbytečně silných slov nedává rušit vyrovnanou povahu. Názory nevyrovnaných povah připomínají hysterizující komentáře, dříve zhusta čítané v ruďáskovi a podobných skvostech předlistopadových let. Kruh se tak uzavírá a krajně pravicové je názorově pevně spojeno s krajně levicovým. Vítejte v klubu !

1 2
možnosti
MH

"ČT vystupuje proti vládě. Chci to změnit“. Pokud toto řekl, tak není třeba dalšího komentáře.

17 5
možnosti
JN

A co když těmito slovy (uznávám, že ne úplně šťastnými) chtěl pouze říci, že ČT by měla být objektivní a měřit stejně jak opozici, tak i vládní koalici?

11 6
možnosti
JK

Ještě že není rok 1948, to byste psal o tom, zda ti, co kritizují Klementa Gottwalda nejsou ti, co prostě jenom nerozdýchají výsledek demokratických voleb.

7 16
možnosti
Foto

Dílčí shrnutí: Karma stoupá a vyvolává otázku, jaká je toho příčina. Opravdu nechci být uštěpačný, ale komentáře podporující článek nepůsobí přesvědčivě. Všimněte si, prosím, jak jsem úsporný a shovívavý.

3 9
možnosti
RK

Vždycky když jde o ČT, karma na i dnes staruje do výšin, i když argumenty chybí.

7 12
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,06
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik