Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Dnes jsem si na vás vzpomněl pane Nožičko. Rusové hráli s námi v Moskvě, vyhráli, v mezihře hráli častušky a zpívali Alexandrovci.... Musel jste prožívat krásné de já vu. Československo sovětské přátelství bylo zpět. Přeji vám to. ;-)

Ale abych nebyl off topic. Vám nezávislost nic neříká. Celý život jste na někom zavislý. Už jen díky vaší práci, ale hlavně díky vašemu smýšlení. Navíc neustále někomu podlézáte. A budetei zbytek života. Máte to v krvi.

7 16
možnosti
RK

Prosím všechny diskutující, zda by mne nemohli upozornit, až Rudík Slovák a Víťa Skalický učiní jakýkoliv písemný projev. Oslavím to. Věrní nohsledi autora umí klikat pouze znamínka, ale psané slovo jsem od nich neviděl. Jakou máte zkušenost?

5 8
možnosti
PB

..... ešče že je to jen "Babišův muž",- taky sa z něho mohl vyklubat "Babišův milenec" nebo "Babišova žena" a to už by tu nezávislost nikdo nezachránil!

5 1
možnosti
PN

P41e64t38r 90N74e97d36v83ě80d

19. 12. 2020 21:08

Fórum 24, to jsou ti škemrači o prašule aby mohli dělat ten hnus, který nazývají nezávislou žurnalistikou?

Jinak díky za poskytnuté informace. Tohle bude vzteky a závistí zrudlá letka opět těžko rozporovat.

15 5
možnosti
Foto

Hmmmmmmm, to tedy!:-) Kdo by si dovolil zpochybnit dění v ČT , když tomu přejí tak důvěryhodné OSOBNOSTI :-)........ Váš komentář působí sice nepříčetně (se slovy vztek, závistí zarudlá letka), ale možná vypovídá o celé věci právě tím výrazivem více, než byste si přál.

3 2
možnosti
DR

"Hrozí tak našemu médiu ztráta nezávislosti..."

Jak to tvrdí šéf humoristického webu Fórum 24, tak zcela určitě. R^

16 4
možnosti
Foto

Pan Nožička překonal slabší chvilku, a už zase jede po staré kolejí.;-D

6 13
možnosti
JN

Zato Vy jste nějak vykolejila - už přes dva měsíce žádný úderný blog. ;-)Vždyť Váš idol a náš bezkonkurenčně nejlepší ministr financí slavil tento týden šedesát, tak jsem očekával nějaký oslavný článek aspoň od Vás, a ono nic... :-/

8 5
možnosti
VV

To samehrozi iDNESu, nebot tento blog je prolezly Putinovymi muzi.

1 1
možnosti
Foto

Přiznávám, že mne trochu mrzí, když takový článek napíše pedagog (nemýlím-li se). Dnes jsem si ve svém článku dovolil se tímto tématem zabývat.

https://jaroslavherda.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=762658

Věřím, že mnozí čtenáři už desítky let chápou, že pokud jakékoli takzvaně demokratické volbě předcházejí špinavosti a zastrašování (jež v tomto případě neustávají), je nevkusné argumentovat demokratickou volbou a pokoušet se zeměšnit oprávněné kritiky následných poměrů slovy o nerozdýchání výsledků demokratické volby.

Neboť pokud se na výsledku významně podílí paní Špindíra a paní Lemra, jsou výhrady hodné pozornosti.

5 11
možnosti
JD

zesměšňování, zastrašování, vyhrabávání špinavostí je běžné právě u "progresivních demokratů" .. tahle nenávistná parta je horší svazáků 50 let

5 0
možnosti
Foto

To je zase klasika všech klasik: nerozdýchání výsledků voleb. Prostě kdo se opováží jakékoliv kritiky, tak zpochybňuje svobodné volby. Kolikrát jsme tohle od zvolení Zemana už slyšeli? Prostě ti zastánci té jediné správné pravdy se nemohou mýlit, protože jich u voleb bylo víc. Dřív se nazývali bolševici. Od ruského "bolše", tedy více.

5 11
možnosti
DR

"...ti zastánci té jediné správné pravdy..."

Tak to zrovna od Vás fakt sedí pane mazale. ;-D;-D;-D

12 2
možnosti
ZZ

já nevím chlape, vy si nedáte pokoj, dvorní bloger trcalek vam to zase vytmaví

9 0
možnosti
ZJ

Myslíte toho návštěvníka čajoven, který na fotce vypadá jak Al-Kaya ?

3 0
možnosti
  • Počet článků 1586
  • Celková karma 40,04
  • Průměrná čtenost 3233x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik