Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J24o80s54e22f 23B33á14r91t69a

14. 1. 2021 12:45

Škoda, že nejde vykroužkovat celou koalici. O dvou bych věděl:-)

9 0
možnosti
Foto

Já jsem Babiše volil ,možná budu opět i když mi velmi vadí ty USA vrtulníky. Dávám přednost lidem kteří už něco předvedli před lidmi co slibují, že předvedou. Firmu jako Agrofert nemůže řídit člověk hloupý nebo lenivý.

21 13
možnosti

Vy byste radši ruské vrtulníky, co?:-P

7 2
možnosti

Raději bych viděl STAN v koalici s ODS, ale i tak jim to hodím (a samozřejmě je podpořím kroužkováním).:-)

4 5
možnosti
JK

Piráti chtějí zakázat kroužkování ,ale v den voleb tá možnost bude. Piráti se bojí koaličního Stanu. ;-D.

3 1
možnosti
JD

Doteď se kopalo do ODS, teď jsou na řadě Piráti. Příznivci současné koalice cítí nebezpečí. No, nemá to takový koblihář v dnešní době vůbec jednoduché.

8 9
možnosti
VS

Jako nekoblihářovi mně nevadí ODS, ale Piráti by byli opravdu pohroma, to každý rozumně uvažující člověk musí uznat....

9 2
možnosti
JU

J21o90s67e66f 84U39l49m19a95n

14. 1. 2021 10:20

Nepochybuji o tom, že Piráti u voleb uspějí. Netěší mě to ani v nejmenším, ale je třeba to respektovat a určitě na ulici kvůli tomu vyvádět nepůjdu. Jen doufám, že po volbách někam zalezou, trochu si zahulí a než vylezou, budou 4 roky pryč. Akorát tu digitalizaci by mohli prosadit, to zas jo, včera bylo pozdě.

6 4
možnosti
AK

Jj:když ono se nahoře moc nechce.8-o

0 0
možnosti
RS

Dojemná starost voličů ANO o poměry v konkurenčních stranách ;-)

To chce klid a kobližek, pane Nožičko.

5 15
možnosti
JK

J84a24n 40K30o78z95á87k

14. 1. 2021 21:34

Tak doufám, že se o jiné strany dojemně nestaráte.

2 0
možnosti
Foto

Budou-li voliči kroužkovat, na což mají právo, nikdo s tím nic nenadělá. A že budou, je jisté. Takže se koalice rozhádá už během sčítání hlasů..... to nejsou moc dobré vyhlídky

18 5
možnosti
ZZ

;-D;-D;-D

S hádáním začnou už při určení pořadí na kandidátkách !!!

;-D;-D;-D

4 3
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že voliči jsou (minimálně podstatná část z nich) svéprávní lidé, mohou kroužkovat vesele i bez toho, aby je k tomu kdo vyzýval. Kdysi dávno, někdy v roce 2010 kandidoval v Pardubicích do Sněmovny za ODS jistý Daniel Petruška. V Pardubicích neměl moc dobrou pověst, a tak, i když byl poměrně vysoko na kandidátce, byl přeskočen díky tomu, že voliči ODS zkrátka kroužkovali. A aby své nedobré pověsti dodal absurdní top, jel do Prahy přesvědčovat ty zastupitele ODS, kteří jej díky kroužkování přeskočili, aby se vzdali svých mandátů v jeho prospěch.

Čili kandidát, který je pro voliče přijatelný, nemusí ke kroužkování vyzývat a přesto může další kandidáty lehce přeskočit.

0 0
možnosti
JN

Jelikož dnes nebudu mít příliš času na diskusi (možná až k večeru), tak jen velmi stručně k tomu, co v ní je dosud napsané:

Přijde mi hezké, jak někteří mají automaticky "jasno" v tom, že jsem tento blog napsal kvůli strachu z toho, že koalice Pirátů a STAN vážně ohrožuje Babišovo ANO a může ho reálně ve volbách porazit. :-)

Chtěl bych proto všechny diskutující ujistit, že já jsem ANO dosud nikdy nevolil a nemám v úmyslu tak činit ani letos (už jen proto, co aktuálně předvádí pan Plaga na ministerstvu školství...). Hezký zbytek dne.

20 0
možnosti
MB

Jakmile se silně nevymezujete proti Babišovi (komukoli), jste zásadně brán jako jeho přívrženec. To už jsem zjistila také. No nic, jen taková malá poznámka.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik