Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Běda!!! Priznivci soucasne vladni koalice konecne poznali, ze "jejich" partaje jdou do kopru. Tak se alespon v tonu komunikace prezidenta a premiera (rozsetvavani) snazi tem, kteri ANO, CSSD nebo komunisty nevolili, ze volby novych koalic jsou vlastne k nicemu. Skoda pro vsechny, ze takoví vcas nedokazali rozpoznat lzi a podvody vlady aktualni.

6 7
možnosti
PD

a proto se lidovci, top a starostové pověsili na krk silnějším stranám, aby se do sněmovny vůbec dostali

12 6
možnosti
JF

J88i37ř27í 94F94o70g93e10l

14. 1. 2021 8:21

Doplnil bych to ještě o jedno.

Jak předevčírem říkal Radiožurnál v hlavních poledních zpráváchsvým komentátorem Nováčkem, je tam ještě jedna pojistka. Nazval bych ji posvěceným trafikantstvím.

Jde o to, že když bude někdo přece jen vykroužkován, starny se dohodly, že mu seženou takovou pozici, aby měl příjem stejný jako poslanecký plat.

No není to krásné. Ať žijí trafiky!!:-P

23 4
možnosti
Foto

Zákaz kroužkování? To máte kde? Vždyt to ani nejde...kroužkovat se pochopitelně bude. Chápu, že někomu nová silná koalice vadí a tak má potřebu se proti ní vymezit. Nic proti. Já zase píši proti ANO, ČSSD, KSČM, SPD a Trikoloře....;-)

8 7
možnosti
RK

Přesně tak. Příznivci bolševické koalice zavětřili hrozbu a jedou. Je třeba jim to omlátit o čumák, až budou zase s Babišem brečet o programu antibabiš.

5 3
možnosti
PD

tak volič se může rozhodnout jak chce a kroužkovat koho chce. V tomto punktu si myslím, že větší obavy budou v trojkoalici, nebo ́t kdu má pevné voličské jádro a může díky kroužkování ubrat nějaké mandáty ODS. No, ale nikdo ODS nenutil, aby si dva přívažky pověsila na krk

9 1
možnosti
AM

A21d93a65m 29M34a35l60ý

14. 1. 2021 7:17

Z téhle koalice mají Babišáci strach.

Dojemná starost pana Nožičky oto, co bude, až se koaliční partneři nepohodnou ;-D

9 11
možnosti
ND

Tak já nejsem Babišák, ale obavy mám, protože tato koalice jde proti tradici rodiny, nemám ještě ujasněno jak to mají s imigranty a s ostatním programem.

To je mi bližší Trikolóra. Není se co divit, je to generační vnímání světa.

2 2
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik