Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FN

Ale tak, jednu “pozitivní” věc jste zapomněl. Vzpomínám si na slozenku, která se mi objevila ve schránce. Už si ani nepamatuji tu částku, ale vím že pan Kalousek tvrdil, že je to můj dluh státu... Tomu státu, kterému už dlouhé roky platím daně, a to buď přímo ze mzdy nebo i z každého rohlíku, který si koupím.

8 0
možnosti
RK

Ta složenka byla na 120 tisíc a byl to rozpočítaný státní dluh na každého občana tohoto státu. Hádejte, kolik by na té složence bylo letos?;-)

4 0
možnosti
JP

Panu Nožičkovi bych poradil, až příště bude mít touhu se s okolím podělit o jeho názory na politiku, o kterou se zajímá už 12 a stále ho to baví, tak aby si zkusil trochu nastudovat fakta.

Takhle je výsledek tak trochu zemansko anoistický ve stylu Čau lidi, teď vám řeknu jak to doopravdy je.

10 3
možnosti
TH

Pane Nožičko, to spojenectví s komunisty je mnohokrát vyvrácený mýtus. Šlo o Kalouskovu taktiku. Před pár dny to tu dokonce v jedné diskusi o něm vysvětlovala jeho bývalá spolupracovnice.

5 3
možnosti
JP

Párkrát jsem pana Nožicku četl. Něco jako fakta on úplně neřeší. Berte to, že to je takový ten pohled pana Nožičky.

2 2
možnosti
LM

A ty roky ve FS,kam prisel

z jednotny kandidatky NF bysme mu taky mohli pripocist k dobru ;-)

4 0
možnosti
Foto

Proč bychom na končícího politika měli vzpomínat v dobrém? Proti Kalouskovi nemám vůbec nic, naopak myslím, že politik byl dobrý. Ale vzpomínat v dobrém třeba na Štrougala, Gottwalda, Stalina, no nevím.

4 1
možnosti
TH

To jsem také nepochopil. Ano, člověk má díkybohu vlastnost, že zapomíná špatné a uchová si dobré, takže dnes si na vojnu vzpomínám s nostalgickými úsměvy, ale proč bych měl třeba na Zemana vzpomínat v dobrém? Ještě ke všemu, když důsledky jeho zákeřného a zlomyslného vládnutí budeme pociťovat další roky.

2 0
možnosti
JN

Omlouvám se ostatním diskutérům, že je diskuse "zkrášlena" šedými pruhy - o všechny se dosud zasloužil diskutér Radek Kněžínek, který (nikoliv poprvé) překročil svými trollujícími a unfair příspěvky únosnou mez, kterou pod svými diskusemi tolerovat nehodlám.

Předpokládám, že kdo způsob "diskutování" tohoto pána, který obohacuje zdejší diskuse kvanty trollujících příspěvků takřka každý den, zná, nejspíš ví, o čem mluvím. Kdo diskutuje pod mými blogy slušně a k tématu článku (byť se mnou třeba nesouhlasí), ten se mazání z mé strany určitě obávat nemusí.

3 5
možnosti
RK

Pane Nožičko, já na vás reaguji a diskutuji slušně. Můžete zase zvolit svou oblíbenou taktiku. Smazat moje slušné příspěvky a svoje reakce na mne ponechat. Kdybyste nebyl chráněnec administrace, už dávno by vás vyrazili. Hezký večer V

1 4
možnosti
JN

;-D Jako vtip dne velmi dobré. Já jsem chráněnec administrace, bloger pan Bartoň je dle vašich slov dokonce "Prchalův agent"... Holt jsme si oba dva dovolili napsat dnes blog o Kalouskovi a moc ho nepochválili ho... :-/

Ale myslím, že už by to stačilo, a když jste tedy popřál hezký večer (což samozřejmě přeji i já Vám), tak předpokládám, že už je to tedy pro dnešek Váš poslední příspěvek (už jste ostatně svou obvyklou denní normu nejspíš splnil). Nebo ne? ;-)

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik