Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Pro me je nejvetsim prinosem pana Kalouska to, ze kdysi v radiu prohlasil, ze v politice neexistuje "dobre a spatne" reseni, ale "nase a cizi". Od tech dob se na politiku divam uplne jinyma ocima a mnoho veci me proto nechava naprosto chladnym.

0 0
možnosti
RK

Pane Nožičko, jaký máte názor na včerejší neschválení kontroly skutečného vlastníka žadatele o dotaci a dnešní schválení povinných kvót na prodej českých potravin? Vím, že je to mimo téma. Ptám se vás jako blogera.

0 1
možnosti
JN

Pane Kněžínku, a jaký Vy máte např. názor na dnešní vítězství fotbalistů Slovácka nad Baníkem Ostrava? Ptám se Vás jakožto jednoho ze zdejších velkých odborníků na takřka úplně vše. ;-)

3 3
možnosti
Foto

R83o34m95a67n 32K58o85z85e34l

20. 1. 2021 17:50

Byl to jeden z největších názorových veletočařů v naší politice, svědomitě se řídil tím, že jen hlupák nemění názory.

2 5
možnosti
ŠŠ

Reálně byl u moci 5 let (funkce ministra). To "nepolitik" a odpůrce starých struktur Babiš je ve vládní funkci již přes 7 let.

1 0
možnosti
JN

Cílem tohoto blogu nebylo srovnávat Kalouska s Babišem, nicméně když už jste tak učinil: Kalousek byl na druhou stranu poslancem přes 22 let a Babiš je jím teprve 7 let...

3 1
možnosti
JS

J33o31s48e40f 33S51u61k

20. 1. 2021 17:15

Pan Kalousek se dobrovolně vzdal poslaneckého mandátu, věc v politickém rybníku ČR poměrně nevídaná..A u vás pořád čekám, kdy alespoň napíšete něco

neočekávaného..

7 0
možnosti
JN

Nestává se to opravdu často, ale poslanců, kteří složili svůj mandát, již bylo v historii víc (a třeba takoví Tluchoř, Fuksa a Šnajdr také tvrdili, že to udělali dobrovolně... :-)).

Já za poměrně nevídané považuji spíše to, když někdo vydrží v poslanecké lavici přes 22 let.

2 2
možnosti
JD

Můj dojem z tohoto blogu - někomu spadla hračka do kanálu.

5 3
možnosti
AJ

autor blogu si hezky plivnul, zablábolil. A ta lež, že chtěl Kalousek do koaly s komoušema byla už tisíckrát vyvrácena:

Asi jen těžko někdo uvěří, že například Zdeněk Škromach (jeden z tehdejších vyjednávačů za ČSSD) miluje Miroslava Kalouska natolik a tolik si přeje vylepšit mu pověst, aby kvůli němu veřejně lhal. Mluví tedy jistě pravdu, když (byť opožděně) vysvětluje:

„Ve chvíli, kdy už už mohlo dojít k dohodě mezi ODS a ČSSD o menšinové vládě ODS, udělal svůj politický majstrštyk, když začal vyjednávat o koalici lidovců s ČSSD s podporou KSČM, kterou však nikdy nemyslel vážně. My jsme vlastně tehdy s Nečasem a se Sobotkou dojednávali poslední podmínky dohody o toleranci vlády ODS, což bylo velmi reálné. Kalousek si spočítal, o co jde. Věděl, že konzervativní křídlo u lidovců mu nedovolí do té koalice s podporou komunistů jít, ale vyvolal v Paroubkovi pocit, že bude opět premiérem. Jirka (Paroubek) nám předtím poslal zprávu: Ukončete jednání s ODS a přijeďte okamžitě do Kramářovy vily.“

Šéfka Konfederace politických vězňů Naděžda Kavalírová se posléze omluvila Miroslavu Kalouskovi za kritiku, kterou tato organizace v létě vyslovila na jeho adresu za jednání s ČSSD o společném kabinetu, který by se musel opírat o podporu komunistů. "Proto mi dovolte, abych se za některé výroky vyslovené na adresu Miroslava Kalouska na tomto místě jménem Konfederace politických vězňů omluvila," prohlásila.

Celou událost také popsal Adolf Jílek, který se účastnil všech klíčových událostí. https://www.top09.cz/co-delame/medialni-vystupy/pribeh-roku-2006-o-mirkovi-kalouskovi-a-koalici-14364.htm

6 7
možnosti
Foto

R81o22m20a91n 30K10o32z39e64l

20. 1. 2021 18:53

Podle této logiky bysme jakoukoli lež nebo nesplnitelný slib kdejakého politika obhájit tím, že to nemyslel vážně, byl to politický tah, věděl že, spočítal si, že to stejně neprojde...a co kdyby mu to konzervativní křídlo lidovců dovolilo.

4 1
možnosti
VV

Dekuji panu byvalemu ministru financi, ze zvysil dan na koupelnove baterie z 5% na 21%. Pry byl nejlepsim ministrem financi snad ve vesmiru.

1 2
možnosti
AJ

zvýšení DPH může být legitimním krokem. Není to zločin. Jedni ekonomově souhlasí druzí jsou proti.

0 0
možnosti
Foto

J46a93k62u23b 38R96o77t20h

20. 1. 2021 15:50

No není hezké, když nuly hodnotí Osobnost?

5 7
možnosti
JN

Je - právě z toho důvodu občas chodím na stránky Forum 24. :-)

6 0
možnosti
MS

Víme, že Kalousek není váš favorit. Ale adorovat Babise, Zemana, Okamuru a Putina.....to skutečné slušně vychovaný člověk nedělá.

7 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik