Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Se vždycky musím zasmát vašemu přesvědčení, že jste volbou Zemana nějak pomohl zvelebit naši zem. :-)

28 5
možnosti
RK

Občas hodím do diskuse otázku, co udělal Zeman pro tuto zemi dobrého. V politice je přeci jen skoro 30 let. A dostane se mi max odpovědi, že stahovač králíků by byl horší.

15 2
možnosti
JP

Pro natvrdlé: Dovolím si upřesnit formulace páně Nožičky: Miroslav Kalousek nekončí definitivně ve vysoké politice, pan Nožička v tomto případě vyslovuje pouze své přání, které pan Kalousek nikde nepotvrdil. Zároveň údajné zdůvodnění skutečnosti, jak praví pan Nožička, proč se pan Kalousek vzdal mandátu, není údajné, neboť zdůvodnění pana Kalouska je zcela srozumitelné a jednoznačné a není důvod to zpochybňovat. Spíše si musíme přiznat, že některým lidem dělá potíže porozumět srozumitelné a jednoznačné výpovědi vzhledem k obsahu jejich vědomí srovnatelným s hrncem plným guláše.

16 5
možnosti
ZZ

Nikdo neví, co Kalousek chystá - a vy také ne.

:-P:-P:-P

3 0
možnosti
MB

Kalousek je nepřehlédnutelná postava. Zaujme každého ! S panem Zemanem náš nejlepší rétor. Rozdíl je v tom, že Miloš Vládu velebí a Míra ji tepal. Spolehlivý štěpič společnosti ! Rovněž společný jmenovatel s Hradem ... !

Nedělám si o Kalousovi iluze. Držím se - ovšem faktů. Pak vidím, že nikdy ani prošetřován nebyl ! Miloš to dotáhl dále, jde o notorického, soudního recidivistu ! I neuvěřitelné, kdy pan Bureš postavil na Kalouskovi celou - Obžalovačnou kampaň ! Zloduch, který vše rozkrad a zadlužil ! Výsledkem je, že Oligarcha samotný - čelí prošetřování ! 2 x si hrábl do Kalousových rezerv, aby se nám tedy žilo lépe ! Proč doposud na Kalouska nepodal 1 Soudní žalobu, za to stále tvrzené - To opravdu nechápu ... !

Božka Němcová, pracovala s lidovou slovesností. Vznikly Báje, zcela nové. O šití padáků doma v kuchyni, o přímém podílu na úmrtí parašutistů, o vydrancované Státní pokladně, o blbé Důchodové reformě, aj. Vznikají Báje opět nové ! - O silné a důstojné ČR, o polštářích finančních rezerv, o tom, jak se všichni od nás učí ! Nejvíce se mi líbí bajka o tom člověku - Který již mnoho životů zachránil ! Jinak žádná křeč, vše je jasné - Kalousek je Hyena ! Kdyby tak žila Božka nebožka, ta by měla námětů ! ... :-)

14 5
možnosti
ZZ

Hlavním problémem není Bureš, ale chystané spojenectví ODS, TOP a Lidovců, kde Fiala s jeho svitou a lidovci se bojí, že Kalousek není pro toto spojenectví tím nejlepším trumfem.

Nicméně jsou ochotni mu tento poslanecký příjem i pozici, v budoucnu bohatě vynahradit.

;-D;-D;-D

1 2
možnosti
RK

A hlavně pane Nožičko, našeho pana premiéra si namazal na chleba kdykoliv chtěl. Ten se s ním bál chodit do jakékoliv diskuse, tak na něj řval jen zpoza řečnického pultu ve sněmovně, tedy pokud náhodou dorazil. Pak ho za to navíc soud označil za lháře. To už je věc další. A nenechte se mýlit s tím definitivním koncem. To je jen koblihové zbožné přání.

24 11
možnosti
Foto

A čemu onen namazaný chleba, když pokaždé padne namazanou stranou na podlahu;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,03
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik