Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J42i93ř19í 37M61l69s

7. 3. 2021 15:39

Ze strany Slavie šlo samozřejmě o pomstu.

Mně však přijde ještě zajímavější názor pana Záruby, který včera reagoval tím, je celkem blbé, že si stěžuje deník Sport (majitel Křetínský), který sám z žádné sportovní události nikdy nezvěřejní fotografii nejbohatšího Čecha nebo jeho potencionálního zetě....

1 0
možnosti
KK

Kolik fotografií nejbohatšího Čecha jste za posledních dvacet let viděl? Já myslím asi dvě.

0 0
možnosti
MK

Každý má právo rozhodovat o tom, koho si k sobě pozve. Slavia si omezený počet přítomných nevymyslela. A opravdu nechápu souvislost s Fero Lakatošem.

0 0
možnosti
JN

K první větě: to sice ano, ale přece jen to v případě zápasu fotbalové ligy není úplně to samé, jako když si někdo rozhoduje o tom, koho si pozve domů na oslavu narozenin.

Souvislost s Lakatošem? Obojí dvojí se týká novinářů. A jak jsem již v posledním odstavci článku napsal, zatímco v počinu toho fotoreportéra problém nevidím, zveřejňování toho, co kdo kdysi dříve sdílel na FB, vidím jako rozpor s novinářskou etikou.

0 0
možnosti

Někteří jsou si holt rovnější;-) V tomto se bohužel za 30 let nic nezměnilo:-(

3 0
možnosti
PK

Je to jen na Slávii, koho na své hřiště pustí, teda třeba o tom rozhodoval též i pan velvyslanec ze země daleko na Východ od nás, ale i v tomto případě nelze kritizovat (teda lze , ale to je tak asi vše) přání majitele investice v naší krásné kotlince....ani náhoda ani msta .....

0 0
možnosti
JN

Zkrátka a dobře: je právem Slavie rozhodovat o tom, komu akreditaci udělí (pokud si v rámci nějakých stanov například nevymůže určité právo do tohoto mluvit i fotbalový svaz a v případě evropských pohárů UEFA), a právem novinářů i běžné veřejnosti zase je tohle kritizovat. :-)

1 1
možnosti
Foto

Neříkám tak ani tak, v podstatě je mi to jedno, ale kdysi jsem pravidelně chodila na hokejovou Slavii do O2 areny. Za celou dobu se nikdy nestalo, že by se na záběrech zveřejňovaných na kostce nad hrací plochou objevil kdokoliv, kdo aktuálně fandil ve VIP zóně (čímž nemíním skyboxy), leda by o to sám speciálně požádal (to jsem zažila jednou). Určitá diskrétnost je prostě pravidlem....

1 1
možnosti
JN

Spíše bych řekl, že je to určitým pravidlem v našich končinách - ani ve Zlíně, kam občas jezdím na hokej já, se na kostce záběry z VIP sektoru neukazují. Ovšem při sportovních televizních přenosech ze zahraničí (ať už jde o fotbal, hokej či tenis) je naopak tohle obvyklou věcí.

1 1
možnosti
PB

Ale, už zase povolená diskuze? Chyběl jsem vám, že? :-)

A jinak souhlas, je to tak. Po uzurpaci Hradu a Strakovky komunisty, se nám tu zase rozjelo tvrdé papalášství a stranický třídní boj jako za dob normalizace.

4 1
možnosti
JN

No Vy na rozdíl od některých jiných vcelku jo. :-) A nemyslím to ironicky - třeba v diskusi pod včerejšími blogy pánů Zieglera a Merty bychom se spolu asi neshodli, ale zase na druhou stranu nemáte problém napsat, že v tom či onom s daným blogerem souhlasíte a v něčem jiném naopak nikoliv. Což u všech zdejších diskutujících pravidlem není.

1 0
možnosti
MP

Domnívám se, že je naprosto v kompetenci každého klubu, koho pozve na zápas a komu udělí akreditaci. Takže mnoho povyku pro nic :-)

2 0
možnosti
PB

Nejde o to co udělali, ale co je k tomu vedlo. A to je dost výstražné.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím. Jenom nechápu to nařízení o 6ti fotografech. To jako opravdu? A diváků může být 100? Nebo dokonce 1000? Při rozlohách stadionu snad není problém rozstrkat po všech možných koutech třeba 30 fotografů a ještě kolem sebe budou mít 30metrů poloměr kružnice bez lidí.

Ze strany Slavie je to prostě trapas.

Jinak ale stejně celou aféru považuji za ptákovinu. Papaláši byli venku a byli s rouškami. Sice kážou vodu a pijí víno, ale jde o nic. Podstatně horší je spíše, co Prymula s pol. domlouval na Vyšehradě. O tom se taktně mlčí.

2 0
možnosti
PS

P16e21t50r 59S85k34á31l97a

7. 3. 2021 13:03

Tak to, že kážou vodu a pijí víno (konkrétně Prymula), právě považuji za zásadní problém. Nebýt toho, jedná se opravdu o prkotinu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,19
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik