Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Byl chválen, jak píšete, lidmi podle vás z tzv. "demokratické opozice! a tak bylo logické ho odvolat a od toho okamžiku se počet voličů ČSSD násobně zvýší.

Podle mne Petříček svou funkci v zájmu ČR vykonával dobře, ale berte můj názor s rezervou, jsem příznivcem demokratické opozice.

1 0
možnosti
MB

Není nad řádné pojmosloví a činy ! Každý si vybere ten svůj !

1) Rok 1968, byl rokem zvýšených Dopravních nehod - tvrdil soudruh Grospič. 2) Díky Rusku, tady máme světlo a teplo - pravil, moudrý poslanec Volný. 3) Mráz přichází z Kremlu - trefně oznámil metereolog Z. Mlynář. 4) Petříček se montoval do vakcín, to není jeho byznys ! - pravil A. Babiš. 5) Hamáček tedy asi jede směr Moskva, sjednat ten svůj, i za hradní kluky ... :-)

6 0
možnosti
JP

Proč je Jan Hamáček nejtragičtější předseda v historii ČSSD - smysluplné je odvolávat někoho z vlády pouhého půl roku před skončením jejího mandátu.

0 0
možnosti
JP

Zaorálek dal lekci Hamáčkovi, který se zesměšnil a prohrál válku.

0 0
možnosti
Foto

Jestli po volbách půjde ČSSD do kopru, tak to zcela určitě nebude vinou Petříka.

4 0
možnosti
JN

Nebude to samozřejmě jenom jeho vinou, ale rozhodně on sám nijak nepřispěl k tomu, aby se pád preferencí ČSSD zastavil.

0 0
možnosti
Foto

Kdyby byl chválen jen demokratickou opozici nedostal by nominaci na předsedu ČSSD. Pan Petříček naopak je zcela typický sociální demokrat. ČSSD vždy byla proevropskou stranou.

To jen Hamáček z ní dělá lokaje Babišovi a Zemanovi.

Každopádně co si myslí potenciální voliči ČSSD ukazují průzkumy voličských preferencí (a volby) a zcela evidentně to neni to.ksm se posunula ČSSD pod Hamáčkem.

9 0
možnosti
AP

To se právě uvidí ve volbách. Taky to může být o tom, že lidi viděli názorovou roztříštěnost ČSSD, teď bude vystupovat kompaktněji. A i to, že HA vyhrál v prvním kole (tedy, měl víc hlasů, než oba protikandidáti dohromady) něco naznačuje. A/ale, voliči nejsou jen členové... takže uvidíme za půl roku

1 0
možnosti
OU
Foto

Ani těch 10 tisíc nepomůže, smetanu z volebních úplatků zase slízne Babiš...

0 0
možnosti
Foto

Jestli jste si nevšiml tak Petříček měl silnou podporu i mezi sociálními demokraty. Jeho prozápadní postoj a vstřícný postoj k EU, jejímiž jsme členy je něco špatného? Kolik Vás voličů ČSSD ještě zbylo? Bude to stačit nad 5 procent?:-) Tohle rychlé a zmatené zaříznutí poraženého soupeře socanům opravdu moc nepomůže...ne každý oranžový volič je prorusky orientovaný a je nadšený se spolupráce s Babišem....

9 2
možnosti
JN

Máte pravdu, že ne každý volič ČSSD je nadšený ze spolupráce s Babišem a troufnu si říct, že většina z nich naopak spolupráci s ANO kritizuje. Ovšem v tom nebyl hlavní Petříčkův problém a pokud teď Petříček vládnutí s Babišem kritizuje, pak je od něho poněkud pokrytecké, že v té vládě tak dlouho sám seděl...

Spíše jde o to, že Petříčkovy snahy udělat z ČSSD "moderní" neomarxistickou levici by pro ni bylo úplnou cestou do pekel.

1 4
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik