Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Takže

Ad1) Ano, nedalo se to zcela utajit, ale mlžení o několika verzích, nutnosti vše vyšetřit a počkáme na soud, to mohlo zahrát celou kauzu do autu. Přesně tohohle scénáře se držel Miloš i jeho právní poradkyně, která momentálně okupuje ministerské křeslo.

Ad2) Ano, je to zoufalý amatér, který musí pro záchranu strany riskovat.

Ad3) Summit by se do voleb nestihl, ale to že Hami mluví se světovými mocnáři mělo přinést kladné body napříč voličstvem.

Ad4) To je přesně úvaha ředitelů tajných složek, a proto mu cestu rozmluvili.

Pro mě to do sebe všechno dobře zapadá, rozhodně líp jak Hamiho bondovka.

1 0
možnosti
OU
PK

U Hamáčka by mě vůbec nepřekvapilo, že si do Ruska jel pro návod, jak ovlivnit letošní volby a doufal v pomoc velkého Putina. Rozhodně nevěřím tezi, že tam chtěl jet udělat něco dobrého pro ČR.

Ale to už se nikdy nedozvíme.

Na jednu věc se však v souvislosti s touto kauzou těším. A to na to, jak se hlásná siréna trojkoalice Pekarová bude Hamáčkovi omlouvat. Řekl bych že v České politice momentálně není nic tolik dehonestujícího, jako se omlouvat veřejně Hamáčkovi, kterému za zády stojí Hašek.

Jako nule, která by se bez ODS neměla šanci dostat ani do sněmovny, tuhle potupu ze srdce přeji.

Takže Pekarová-Adamová. Začni se učit omluvné fráze, za které budou voliči tohoto divného trojspletence, velmi "rádi".

5 3
možnosti
PB

...... v této košaté kauze "seriál Vrbětice" musíme hlavně VĚŘIT (a víra nás uzdraví)!,- jak nás nabádají odborníci, experti, politici, novináři, celebrity a zde diskutující amatérští zpravodajští důstojníci!,- otázkou zůstává, komu vlastně?,- osobně preferuji tvrdý, nezpochybnitelný, neprůstřelný důkazy, nikoliv bezobsažný kecy, žvásty a na ně napasovaný prázdný politický proklamace! Netrápí mě náklonnost k žádné straně probíhajícího střetu,- je to jedna velká, fanatická banda psychopatů a deprivantů,- ...... ať se požerou navzájem!!

0 0
možnosti
Foto

Sám jste v článku napsal, že Hamáčka považujete za nejtragičtějšího předsedu v novodobé historii ČSSD. Takže Vám odpovídám na Vaše otázky. Ano, je dost pravděpodobné, že to je patlal, který si myslel, že toto všechno zvládne.

14 1
možnosti
JK

J40a79n 36K22o31z18á75k

5. 5. 2021 23:19

Ale co zvládne? Střílíte bez jediného důkazu.

1 1
možnosti
Foto

Váš názor je tak výsostně podložen naprosto neprůstřelnými argumenty, zapojením zdravého selského rozumu a vyjádřením přímých účastníků schůzky, že jsem zvědav, co budete psát, pokud se potvrdí, že Hamáček lže.

5 0
možnosti
JK

J67a85n 33K68o64z88á30k

5. 5. 2021 23:23

Osobně bych se zdržel ukazovat, kdo je v tomto případě ten věrohodný.

0 0
možnosti
Foto

J74a11n 83Š94i32k

5. 5. 2021 22:35

Váš názor pane Nožičko má určitě hlavu a patu. Je taky možné, že na oné schůzce konstrukci: leťme do Moskvy a uvidíme co nám za to dají někdo jen tak plácl z legrace a Hamáček to vzal vážně. Myslím, že v jednom má pravdu. On to nevymyslel, na něj je to moc složitá hra. Vydavatel Seznamu na Nově tvrdil, že má na tajném místě přímé důkazy, ale na nahrávku to moc nevypadá. Tvářil se hrozně tajemně a důležitě. Asi to dopadne tak jako všechny skandály v Čechách. Lidový soud rozhořčené veřejnosti Hamáčka už odsoudil hned do zapomnění, ČSSD se do parlamentu ve volbách nedostane. Potom se bude vyšetřovat, Seznam předloží důkazy nedůkazy, kterým už nikdo neuvěří a žádní svědci nepromluví. Opozice na tom celém nevydělá, CSSD pro ně není konkurent a ANO stojí stranou a nemicha se do toho. Jediný, kdo na celé taškařici vydělá jsou Rusové, získají čas na to mlžit. No a zvláštní je, že hrad zase mlčí. Hezký večer

5 0
možnosti
OU

P56e49t31r 50Č15e53j45k83a

5. 5. 2021 22:31

Nabízet utajení libovolné informace můžete nabízet jen a pouze tehdy, pokud nad ní máte kontrolu a nemá jí nikdo další..... Což očividně tenhle případ není. V rozhovoru v Interview ČT24 bylo celkem zjevné, že Kroupa se celkem "kroutil", když ho redaktorka dusila na tom, jak mohl chtít obchodovat utajení informace, která už dávno byla "venku".....

Ze strany Kroupy byl ten rozhovor zoufale nepřesvědčivý - například v tom, že vlastně opakovaně změnil verzi příběhu. Poprvé (v článku) mělo jít o ututlání Vrbětic za Sputniky (což je z logiky věci hloupost), následně vedl řeči, které i redaktorku navedly k tomu, že jako naznačuje, že Hamáček chtěl ovlivnit trestní řízení tak, aby skončilo odložením a věc nešla před soud, aby následně řekl, že vlastně Zemanův (NSZ) výrok o tom, že věc může skončit odložením věci a tím, že se k soudu nikdy nedostane, byl na úplném začátku toho, že Hamáček začal rozmýšlet alternativy, jak se k tomu postavit. Už jenom tohle, že vlastně najednou nevíme "co že měl chtít za ty Sputniky vyměnit" vlastně úplně boří tu údajnou "vlastizrádnou" konstrukci toho celého pseudopříběhu. A jinak - pokud Hamáček nebo vláda řešili, jak "velký skandál" a s jak zásadními dopady na česko-ruské vztahy z toho vlastně má být, tak proboha - nezlobte se na mě, o tom je politika a o tom je právě vládní zodpovědnost. Tzn. pokud kromě vyhoštění 18 diplomatů (jako prvotní reakce) zvažovali v rámci vlády či "krátkodobý" ministr zahraničí Hamáček různé alternativy, jak se k tomu postavit, tak na tom není nic špatného. Můžete vyhostit diplomaty, můžete zavést sankce (třeba někomu zakázat vstup, uvalit na něco cla apod.).... a nebo na to můžete místo sankcí a restrikcí jít cestou, jestli místo "mínusů", nežádat plus (tedy třeba neřešit nějakou formu finančního odškodnění státu - tady připomínám, že Babiš o možném soudním řešení odškodného mluvil a soudu se dá vyhnout dohodou vycházející z jednání).

2 2
možnosti
OU
RK

Hamáček oznamuje žalobu na Seznam zprávy za lež a po jeho levici stojí Hašek, lhář z Lánské schůzky, vítač nočních vlků. Co vy na to, pane učiteli?

7 4
možnosti

P80e76t67r 96Č19e86j69k98a

5. 5. 2021 22:33

Až na to, že to nebyl Hašek..... Vy nevíte, že ta tiskovka byla ve sněmovně a Hašek není poslanec? Na té tiskovce byli Onderka, Veselý, Gajdůšková a Birke (toho si pletete, a zjevně ne sám, s Haškem).

3 0
možnosti
Foto

Dokud Hamáček smysluplně nevysvětlí chystanou cestu do Moskvy, bude tahat za kratší konec.

A zatím se k tomu nemá a utíká a kličkuje .

Takže asi to máslo na hlavě má. Tomu napovídá i nemastné, neslané hájení ze strany Babiše.

13 0
možnosti
OU
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik