Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zmiňujete, že nikdo z účastníků předmětné schůzky, nepotvrdil "vlastizrádné" jednání. Jestli jsem ale dobře četl, tak ředitel ÚZIS Šimandl se odpovědi vyhnul, nejvyšší státní žalobce Zeman přišel pozdě, policejní ředitel Švejdar odmítl obsah schůzky komentovat, velvyslanec Pivoňka se diplomaticky vyhnul jednoznačné odpovědi vyjádřením, že stojí za Hamáčkem, a jediný, který potvrdil tvrzení Hamáčka lakonickým NE byl ředitel vojenského zpravodajství Beroun. Nelze tedy tvrdit, že by všichni jednoznačně vyloučili, že by se něco takového projednávalo.

Proto se chci zeptat na Váš názor, proč všichni prostě jednoduše nevyloučili, že se na schůzce rozhodně jednalo o výměně Sputníku za ututlání kauzy Vrbětice ??? Tím by přece nic neprozradili o samotném obsahu schůzky(která zřejmě byla v utajeném režimu), ale potvrdili by zcela jasně Hamáčkovo tvrzení....

5 1
možnosti
JN

"Zmiňujete, že nikdo z účastníků předmětné schůzky, nepotvrdil "vlastizrádné" jednání." - tak nevím, jestli jste si to třeba nepopletl s nějakým jiným blogem, ale já v tom mém nic takového nezmiňuji...

Přesto Vám odpovím: dle mého názoru ti lidé nechtějí k obsahu schůzky říkat nic konkrétního, protože by pak mohli čelit obvinění z vyzrazení tajných skutečností.

0 0
možnosti
JK

Hamáček chce podat na seznam.cz žalobu na 10 miliónů přičemž na tiskové konferenci, kde toto oznámil, nepřipustil žádné dotazy novinářů (takže to byl vlastně tiskový monolog a nikoli tisková konference), má kruhy pod očima a zjevně nervy v kýblu. Nechápu proč, když podle pana Nožičky těch 10 melounů za něj právníci musí vyhrát levou zadní aniž by se tím on sám obtěžoval.

Co jsem se doslechl bokem, tak právníci firmy seznam jsou naopak i nadále v klidu a pohodě.

9 0
možnosti
MT

Já tipuju že soud nepřipustí jako důkaz nahrávky pořízené bez souhlasu aktérů, aktéři řeknou že o utajovaných skutečnostech nemůžou před soudem vypovídat, tím to u soudu vyšumí, Seznam bude spokojenej že nebude platit a Hamáček se bude prsit že to jakoby vyhrál, i když to nevyhraje. Ale bylo by fajn, kdyby to skončilo konkrétněji.

3 0
možnosti
RC

Zeptam se jinak: opravdu jeste nekdo veri Hamackovi? A co se tyka politologie - Hamacek uz davno prokazal, ze v teto oblasti je naprosty laik. A CSSD tato jeho schopnost muze na podzim stat ucast v PSP.

Pane Nož, ta pani se jmenuje Pekarova Adamova... Nebo si ted budeme rikat casti jmena?

10 1
možnosti
JN

Pane Aha, já v první větě, kde tuto dámu zmiňuji, uvádím celé její iniciály - tedy Markéta Pekarová Adamová, a že v druhé větě již píši jen Pekarová - to často kvůli zkrácení textu dělají i profesionální novináři, tak nebuďte s těmito malichernými výtkami trapný... :-/

1 0
možnosti
MT

Ze všech těch divných historek o Hamáčkově cestě do Ruska je ta Kroupova nejlepší. Tím neříkám že je dobrá. Přesto je z nich nejmíň blbá:-)

0 0
možnosti
RC

Nevim, zda je blba, ale ty Hamackovy nevypadaji rozhodne duveryhodneji.

1 1
možnosti
PN

Jistěže je skupinka lidí, kteří tomu názoru pana Kroupy věří. Bez nejmenších pochybností.

Jsou to ti, jenž se považují za ty chytřejší a uvádí to skoro v každém příspěvku.

Pár už jich tu je a vsadil bych se, že brzy dorazí zbytek.

3 3
možnosti
RK

Petříčku, zase chaos v boudě? Informace, názor, fakta ... To je fuk, že jo?

4 4
možnosti
FL

Ohledně Hamáčka, pokud by měl mít takový záměr, tak když tak na nátlak prezidenta, aby ten si u nás prosadil Sputnik. Prezident bude pak mít důležitý vliv na to co bude po volbách, z toho mohl mít Hamáček respekt. Ale taky tomu spíš nevěřím

0 0
možnosti
Foto

Jak se říká dočkej času, jako husa klasu. Teprve se ukáže, kdo má pravdu. Tvrdit, že je Hamáčkova "vlastizrada" nesmysl, nebo že je to dokázaná vlastizrada, má stejnou relevanci. Mělo by se uzákonit, že každý, kdo takhle dopředu argumentuje a následně nebude mít pravdu, si musí vlastnoručně nafackovat.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 2
možnosti
RK

To jsou detaily pod rozlišovací schopností pana učitele R^

2 3
možnosti
JK

Pokud se v této kauze se spoustou neznámých a do které nevidíte, snažíte řídit především „zdravým selským rozumem", jak tvrdíte, prozrazujete na sebe, že vám právě ten zdravý rozumný pohled chybí. Váš článek ostatně dokazuje, že nekriticky stojíte na straně Hamáčka. To ovšem stačilo napsat, že věříte Hamáčkovi a nevěříte Kroupovi a nemusel jste se namáhat s otázkami a dalšími slovy.

12 3
možnosti
OU
Foto

Tak ututlat se dá různě.

Například jako to dělá Zeman.

Sice přímo tu možnost nepopře, ae vypustí spoustu dalších teorií, které si vycucá z prstu a Hamáček má k Zemanovi a velmi blízko.

Většina lidí se tomu pak nevěnuje nějak podrobně a uzavř si tu kauzu v mysli s výsledkem "kdoví jak to bylo" a "ututlání je na světě.

Naopak by Hamáček mohl být za hrdinu, který zajistil vakcíny a "geroj" co dokazal sjednat schuzku Putin Biden a mohl by tak zachránit svou politickou karieru, která je bez nějakého zásadního počinu kousek před koncem.

Tedy celá ta konstukce je naopak velmi logická

Takže za mně je docela možné, že to bylo jak říká Kroupa.

9 0
možnosti
TB

Jednak ututlat něco, co ví předem novináři, je nesmysl. A zatím nikdo z té schůzky nepotvrdil Kroupovo nařčení, naopak zatím všichni, kdo se k tomu vyjádřili, tak to popřeli....

2 2
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,79
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik