Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už chystáte přestup k voličům SPD?Od ČSSD už je jich tam plno.Doufam,že poslouchate Vašeho kolegů,tzv.konzetvativniho levičáka Baštu,ten hájí Rusko ještě lépe než Vy....u Tomia by jste zapadl a spočítané ruské medaile tam určitě ještě nikdo nemá...

6 3
možnosti
JN

Zdendo, a na tak prudce inteligentní nápad jste přišel čistě sám, nebo vám s tím jako obvykle radil váš pejsek? ;-)

3 2
možnosti
JP

nožička má dycky pravdu a to si pamatujte pane Šťastný, pane Flaško, pane Trusino, paní Jandová a podobní. ;-D;-D;-D

4 3
možnosti

Mně zase zůstává rozum stát nad tím, proč máte takovou nutkavou potřebu obhajovat Rusko. To Rusko, které čelí trestu za s t á t n í podporu dopingu.:-/Rv

12 1
možnosti
JN

a) Ty důkazy o státní podpoře dopingu v Rusku, ke které mělo docházet v letech 2011-2015, jsou založeny na výpovědích jednoho člověka a dle tvrzení některých právníků je otázkou, jestli by uspěly před civilním soudem.

b) I kdyby tomu tak bylo, tak to přece neznamená, že každý v Rusku žijící sportovec dopoval, a proto by na všechny ruské sportovce neměl být uplatňován princip kolektivní viny (tak jak to někteří požadují).

c) Rusové jsou kvůli dopingu nějakým způsobem trestáni již od roku 2015 a fakt nerozumím tomu, proč někomu vadí i to, že na sobě v Tokiu mají dresy, na kterých jsou ruské národní barvy. Zvlášť, když tohle příslušnému rozhodnutí WADA nikterak neodporuje.

2 7
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JN

J13o49s34e21f 45N14i51k43l

3. 8. 2021 12:06

Dámy a pánové, dbejte kulturnosti vašeho projevu, neurážejte diskutující, kteří s vaším názorem nesouhlasí nejapnými poznámkami, máte možnost dát plus nebo mínus a to přece stačí a nejmenovat diskutující, ke kterým máte výhrady (aversi), prostě nechovejme se jako někteří politici v parlamentu či senátu, to prostě ke kultivované diskuzi nepatří...DěkujiV

4 4
možnosti
OZ

To je tvůj blog, souhu Nikle?

4 1
možnosti
OZ

Rusák si svou pověst ve sportu zničil zcela sám, a zdaleka nejen ve sportu, aktuálně třeba i v kosmonautice a vlastně ve všem

4 1
možnosti
TT

Jenom dvě poznámky:

1) Rusku byl udělen trest zejména za krytí pozitivních testů ruských sportovců a falšování záznamů v antidopingové laboratoři. Tedy nikoliv možného systematického dopingu a krytí jeho výsledků, ale systematického dopingu bez toho slova "možný".

2) Jiří Hošek se pozastavil nad tím, že podle rozhodnutí WADA mají rusové startovat coby neutrální sportovci. Což se rozhodně neděje.

Pozitivní na celé situaci je práce WADA a její výsledky a kolik sportovců (zejména díky ní) se mohlo vymanit a vymanilo se z ruského systému a ukázala mu tím vztyčený prostředníček.

16 0
možnosti
Foto

Ta manipulace se slovem "možný" je naprosto běžný standard blogů pana Nožičky.

9 2
možnosti
JZ

Ruští sportovci ať si startují, jak chtějí. Skutečným skandálem je pokus o únos běloruské běžkyně Cimanouské běloruským olympijským výborem. To je na vyloučení Běloruska z OH:

12 0
možnosti
MM

Třeba k tomu pan Nožička napíše nějaký úderný a zároveň relativizující blog.. Navzdory českým novinářům a sportovcům USA. :-)

8 2
možnosti
JZ

Rusko jako ROC je v pořadí na pátém místě z hlediska národů. Dokonce až za Austrálií, což bych za úspěch nepovažoval. Počet zlatých medailí USA 22, ROC 12. Start Rusů na olympiádě nikomu rozumnému včetně mě nevadí, pan Nožička uvedl jeden příklad českého novináře, který pouze popisuje situaci. Protesty jsou ve sportu normální, často protestují i Rusové. Pan Nožička dělá z komára velblouda a píše o problému, který skoro nikoho nezajímá.

PS: Postrádám od něj fundovaný článek o úspěchu ruských fotbalistů na mistrovství evropy. ;-D

17 1
možnosti
Foto

To je Nožičkův styl, vyštrachá někde jeden článek nebo diskusní příspěvek a kritizuje ho, jako kdyby to byl všeobecně platný názor. :-)

7 1
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,88
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik