Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Rasismus ve fotbalu se stává trapnou fraškou. UEFA a spol. by se měli rozhodnout, jestli se bude hrát fotbal nebo tyátr na téma rasismus. Na příslušníka jakékoliv pleti můžete vyřvávat co chcete, pokud se špatně podíváte na černocha,a jeho team prohrává, je to rasismus.

10 0
možnosti
MB

Jsem totální fotbalové pako, navíc nemám televizi, takže na žádný fotbal nekoukám. Ale titulky článků na webech číst musím a napadá mě jedna otázka - ten černý seveřan chodí na hřiště hrát fotbal nebo umí jenom faulovat?

5 0
možnosti
Foto

Dost trapne.Oststni kritizujete,že tahají do sportu politiku,ale sám jste zamotal do blogu primátora Hriba,který neměl s včerejším zápasem nic společného....

8 9
možnosti
JN

Ale je pražským primátorem a ten Kamarův právník se přece vyjadřoval v tom smyslu, že Praha (tedy nikoliv jenom Sparta) má problém s rasismem (navíc to bylo míněno jako legrace). ;-)

P. S. Když si vzpomenu, kolikrát Vy taháte do diskusí např. Zemana a Babiše, přestože s tématem blogu nemají společného absolutně nic...

13 3
možnosti
OD

Učiteli, teď je právě vhodná chvíle, to nechat tak, jak to bylo a dál se v tom nehrabat. Kamara si zahrál hlavní roli v úloze smutného klauna, body jsou doma, atmosféra byla náramná a určitě přátelštější než na De Kuip v Rotterdamu.

Steve si líže ránu a hledá, na co by to po anglicku svedl a jeden hyperaktivní pákoš ze země třetího světa vyskakuje v místních médiích.

Britové neumí prohrávat, protože jim nedává smysl, jak by impérium mohlo podlehnout v čemkoliv podlidem z východu, "vždyť jsme dvakrát porazili Němce!!"

Nejsem si jistej, jestli místo hysterické reakce není lepší se jen vesele smát, to je bude bolet daleko více.

Koneckonců, oni mají problém, my ne. Nám se malé děti nesmějí.

Jen jsem tak trochu rád, že do Glasgow pojedou sparťani, jednak pan právník konečně uvidí, co to je pořádný rasismus, za druhé, při pohledu na ty, kdo fandí Rangers, bude to aspoň na hrubý pytel hrubá záplata. V každém případě by obchodníci v okolí Ibrox Park měli začít shánět osb desky na zakrytí výloh, neboť ve městě bude jistě veselo.

4 0
možnosti
JN

Máte pravdu, že těm absurditám ze strany některých skotských "bojovníků proti rasismu" se musí normální člověk smát. Ovšem na druhou stranu se obávám, že i tohoto se může nějaká disciplinární komise UEFA chytit...

1 0
možnosti
DT

Podle mě by tam ten rasismus našli, i kdyby se hrálo úplně bez diváků.

21 0
možnosti
JL

Dík, jsou ti bývalí kolonizátoři otravní s tím svým rasismem (tím nemyslím Pákistánce, ti asi kolonie neměli). Ale Anglie, jako hlavní světový exkolonizátor, je takový "melting pot" ras a kultur a tak řeší rasismus, oni asi vůbec nechápou, že u nás v Česku je hlavně bílá, indoevropská, slovanská rasa. Mohou přijet na výlet prohlídnout si český, moravský venkov a hledat usilovně nějaké černochy..Podobně se zbláznily USA. Dobře jim tak. Za trest do Británie budou pořád jezdit další muslimové z celého světa a do USA se pohrne celá Latinská Amerika.

5 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 39,21
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik