Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hřebejk dobrým režisérem býval, už mnoho let mají jeho díla sestupnou (ne)kvalitu.

23 3
možnosti
JR

J29a75n 40R94á12ž

31. 10. 2021 18:19

Nebýt grantů z ČT nebo Fondu České kinematografie, Hřebejk by už nenatočil nic. Od Kawasakiho růže už nejsou jeho filmy divácky přitažlivé a tak by se nezaplatily.

8 1
možnosti
Foto

Ten Hřebejk nepatří ani do společnosti ani do televize.+

15 4
možnosti
PB

..... přesně v duchu hesla SPOLU - "Dáme Česko dohromady",- konečně slušný rozměr politiky,- bez konfrontací, ideostřetů a populismu! Komunismus poražen, bolševismus na Východě rozmetán na atomy, nezbednej Andy v opozici a hradní pán těsně před abdikací,- ....... úhlavní nepřátelé progresivismu a pokroku již neexistují,- tak bude alespoň klid a mír na práci, bez zbytečnejch, alibistickejch, výmluv a keců,- žejo?! Show Hřebejků, Etzlerů, Novotných a jinejch aktivistickejch lepšolidí však napovídá, že sa "dohromady" může velice rychle zvrtnout "na hromadu"!

11 3
možnosti
RK

Co s tím má společného Spolu?8-o

4 3
možnosti
Foto

Babiš poražen,Lipovská se zlikvidovala sama a Zeman si propil játra i mozek...konec jedné etapy.Nekomu se to nemusí líbit,ale už nemůže nic jiného než kopat kolem sebe.To je jediné o čem blog je....

14 26
možnosti
JD

Pane Bárto , blog je o Babišovi a Lipavské? Nebo o Zemanovi a výsledku voleb? Kopete okolo sebe jako fotbalista! Chtělo by to asi ještě jedno ministerstvo navíc, ministerstvo okopávání kotníků.RvRvRv

18 3
možnosti
MV

Urcite bylo mozne nazory vyjadrit slusneji. Ale i pan Zeman vi, co vzbudi diskuzi... viz jeho undy sem, undy tam - pamatujete? viz jeho lzi, podrazy a dehonestovani. to same plati i o druhem v tandemu a o pí Lipovske nebudu ztracet slova. Konec koncu i ona skoncila tam, kde ji to sedi.

souhlasim s vetou "Rudá a hnědá prasata dotáhla lháře a demagoga na Hrad". konec koncu ted vsechna ta prasata na Hrade i mimo Hrad v soucasnosti sklizeji plody sve "driny".

ze se proti takove kritice postavite zrovna Vy je pochopitelne

svuj k svemu

15 14
možnosti
Foto

Ostatně názvy v barev nejsou vulgární a co je prasecké jednání snad každý ví.

2 0
možnosti
AM

R^ karma. Dali by se přidat i další zoufalci Hutka, Hrušínský ml.

27 5
možnosti
JN

Je jich samozřejmě mnohem víc. Ostatně, pro příklady těch, co se k Havlovu odkazu hrdě hlásí, avšak sami zde pravdu a lásku zrovna nešíří, bychom možná našli i v této diskusi...

13 3
možnosti
Foto

J78o57s10e26f 10B65á93r68t94a

31. 10. 2021 11:23

Nesouhlasný politický názor lze vyjádřit i slušně. Škoda, že pánové Hřebejk a Etzler to neumí. Snižuje to tak jejich kvality.

27 1
možnosti
RK

To pokrytectví je u voličů Zemana hmatatelné. Vyčítají někomu něco, co u toho svého nevidí? Nechtějí vidět?

3 10
možnosti
PK

P43a50v64e13l 95K83l34e63i88n

31. 10. 2021 11:20

Někdo prostě nazývá věci pravým jménem. Proč do toho plést Havla,pravdu a lásku?

8 10
možnosti
JN

Protože pánové Etzler i Hřebejk se k Havlovu odkazu hlásí, což je v textu článku doloženo i konkrétními příklady.

6 1
možnosti

Ten Hřebejkův výrok je docela pravdivý a zcela v duchu vyjadřování vašeho guru Zemana. Hřebejk však (na rozdíl od Zemana) není nejvyšší ústavní činitel, nýbrž umělec, od kterých se dodržování bontonu až tak úplně nečeká (viz například veřejné vypráskaní prutem producenta Sirotka režisérem Menzelem).

7 12
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 7
možnosti
JD

Pane Konráde, vy jste sem přišel jen rozeštvávat! Nic víc! Rozhodl jste se urážet autora a další diskutující! Užívejte si svoji nenávist a zlobu. Přeji krásný slunečný den! [>-]R^[>-]V

9 8
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik