Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Čím větší hlupák nebo lhář (Lipovská, Babiš, Zeman), tím víc se ho musíte zastávat. Zajímavé. Jinak drsný výrok na neočkované? Tak jim patří, zase se kvůli nim budeme omezovat. A po diskuzi s více neočkovanými vím, že jim tento výrok vůbec nemůže vadit, oni se přece covidu nebojí a je jim jedno, že kvůli němu případně umřou.

8 16
možnosti
JN

Že jste fanatik, to už Marku pozoruji v diskusích delší dobu. Ale že až takový...

8 3
možnosti
MB

Josefe, rozumím tomu tak, že máme shodu, cituji - "Rudá a hnědá prasata dotáhla lháře a demagoga na Hrad". Další zase agenta Stb do vrat Strakovky. To je prostý fakt. Podobnou zemi neznám, kde by podobní lidé stáli v čele. Miloš je soudní recidivista a Andreji se stále nedaří odmazat ostudu, s jeho službou režimu .

Teď jde pouze o to. Určitě, to to máme nazývat kulantněji, slušněji. Já souhlasím. Nicméně mi vrtá hlavou. A jaký impuls tedy bude vydán? Třeba mládeži. Sprosťákem a lotrem být můžeš. Dosedneš vysoko. I lidé o tobě budou mluvit slušně ! Věřím, že to tak chápu správně ? :-)

8 8
možnosti
MB

Trpělivě jsem čekal, až dostanu mínus, dočkal jsem se. Směji se a sděluji - Včera jsem se vrátil z Prostějova. S tetkou probíral, jak její otec dobrovolně narukoval v 17 letech a v Legiích honil bolševika po Sibiři. Další strýc jako důstojník v 1 Republikového armádě. Tito lidi pomohli ustavit ČR. Komunisté následně podobné pronásledovali. Vše vyrcholilo znárodněním dědka druhého .

Miloš se kariérně znemožnil vstupem. Následně svým egem a opilstvím. Andreej zase, aby již mohl loupit v už socialismu. Po r. 1989 rozkvetl. Bratr otce mi říkal, že podobné potkám. Že s nimi nemám besedovat, že je to zbytečné. Že máme bedýnku, v ní naolejovaný hard s revolverem. A že je to jediný argument, na který popisovaní lidé slyší. Myslím si, diskuse a mínusy, mu dávají za pravdu ! Za co ti dědci vlastně bojovali? Aby se ti současní mohli vyhřívat na výsluní ? Vážně, já se bavím ... :-)

7 6
možnosti
RK

Tak jsem si do vyhledávače zadal heslo Zeman urazil, a pak heslo Zeman lhal... Doporučuji každému před přečtením blogu. Zeman je prezident a hrubnutí společnosti vytrvale skoro deset pracuje.

6 9
možnosti
JD

Tak v tom případě jsi ty a Konrád přisluhovači Miloše Zemana. Pravda a láska je krutě zneužívaná kdejakým gaunerem, který by nejraději věšel své odpůrce na kandelábry. Zloba a nenávist, nic jiného. RvRvRv

6 4
možnosti
PC

KarmaR^

Mám dlouhodobý pocit, vycházející z toho, co neustále slyším z řad obdivovatelů V. Havla, že právě tito lidé, zaštiťujíce se jeho jménem a jeho heslem o pravdě a lásce, šíří kolem sebe všechno, jen ne pravdu a lásku.

28 4
možnosti
PK

Myslím, že počátek tohoto výroku není Havla ale Ghándího, ten ho jen použil a přidal cosi...

0 0
možnosti
Foto

Vulgarismus a buranizace pomalu zaplavují společnost.Ci je to vina?Jen jedné strany?Ta z vašeho pohledu nepřátelská,tedy Havlovská jen dává na hrubé pytle hrubé záplaty a jde jen o několik jedinců.Je to pochopitelně špatně takto se nechat strhnout k tomu samému co předvádí druhá strana.Ta Lipovská,to má být kdo...?

5 6
možnosti
PK

Ale pane Bárta i vy k té vulgaritě přispíváte...občas zkuste přečíst co píšete, není to písmo svaté:-)

9 2
možnosti
Foto

Dobrý den, já třeba ještě chápu výroky p. Hřebejka po té prezidentské volbě, že se Miloš Zeman stal prezidentem i za pomoci lží ostatně potvrdil i soud... Ovšem nynější výroky obou pánů jsou daleko, předaleko za hranou.

14 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 4
možnosti
MM

Podstatné je, kdo zvedl stavidla pro proud vulgarity do naší společnosti.

Jsem přesvědčen,, že to byl svým chováním, nekulturností a buranstvím ten, který se dnes léčí v nemocnici.

7 8
možnosti
RK

Ano, byl to on, kdo pomohl instalovat Bureše a také on, kdo se bavil s extremisty a vytáhl je do nejvyšších pater. Dříve bylo nemyslitelné, aby komunisti nebo hnědáci vůbec lezli na Hrad.

5 3
možnosti
Foto

Havlismus je hnutí, které se vzniklo na praktikách bolševismu, použitého během překotných událostí z roku 89. Bolševismus, jenž se tehdy osvědčil jako vysoce efektivní metoda rychlého přechodu moci pak zůstal v myslích mnohých akterů až do dnešní doby. To vysvětluje podivné chování tzv. demokratů, kdy pomocí hrubého nátlaku a propagandy tlačí na demokraticky volené struktury a instituce ve jménu jakési svobody a demokracie v těch mantinelech, jaké si oni sami představují - tedy netolerantní a násilné zaplnění veřejného prostoru. Namísto diskuse používají mediální lynč, namísto rovné demokratické soutěže dehonestaci, skandalizaci, špinění a urážky. Je dobře, že jak čas jde, řady havlistů řídnou a vysychají. Jednou bude líp !R^!!

9 8
možnosti
MM

Podle mne je váš příspěvek hrozně hloupý, ale odpovídá vašemu naturelu, což respektuju. Je to vaše vizitka.

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 6
možnosti
JN

Klasika ála pan Konrád... Přijde jako jeden z prvních provokovat (přestože zde v minulosti tvrdil, že pod mé blogy už nikdy, ale opravdu nikdy chodit diskutovat nebude...) a když zde jeho příznivci tentokrát nejsou v převaze, tak rozzlobeně odchází (zatímco v opačném případě by si to tu dosyta užíval). :-)

P. S. Příspěvky, které jsou v horním vlákně, zatím dle mého názoru reagují na blog prakticky všechny. To, že při reakci jednoho diskutéra na druhého pak někdy dochází k odklonu od tématu článku, je tak nějak logické...

5 2
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,87
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik