Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako učitel byste snad mohl poznat, že se nejednalo o žádný cynismus. Bylo to ovšem nešťastné, protože lidem slídícím po jiných významech se vytržení z kontextu hodí.

Co se Hany Lipovské týče, věřím, že se pravidelně myje a že pokud není ducha mdlého, poněkud se zaprodala, a to aniž by jí narostla psí srst.

V Radě ČT se podobným způsobem osvědčili i jiní. Vyjádření Vámi citované bylo opravdu zbytečně expresivní. Já bych například totéž o panu Matochovi nebo Veselém nikdy takto veřejně neformuloval.

1 1
možnosti
Foto

Slečna Lipovská se ovšem myje pouze svěcenou vodou a zásadně jen pravou rukou. ;-(

0 5
možnosti
MK

Oba výše jmenovaní jsou chodící hnojomety. Více je zbytečné k nim uvádět.

16 2
možnosti
EH

Být jimi, tak nečekám na smrt názorových oponentů, protože v době covidu je karma zatraceně blízko.

6 0
možnosti
JF

Pravda a láska MUSÍ zvíťazit nad lžou a nenávisťou, i kdyby se přitom mělo lhát a nenávidět třeba jako na oslavách 17.novembra nebo u těchto konečně vítězných a demokratických voleb Velkého Demokratického Svaza!! Demokracii a naše svazácké trafiky si rozvracet nedáme a to v odkaze neznámého ;-D zapravdoláskovaného študenta Šmída z Národnej trídy!!Tak přísahám !!!! Urrráááá !!!!;-D;-D;-D

7 2
možnosti
PN

P60e38t28r 27N63e59d41v89ě34d

31. 10. 2021 8:16

Tak nějak nám určitá část populace zhrubla. Ti dva duševní invalidé jsou toho živoucím důkazem. Ta zhrublá část lidí svádí své jednání na Zemana, Babiše, ale jsou to oni, kdož se snaží rozeštvat lidí mezi sebou. Jen mi není jasné, z čeho pramení ten pocit jejich nadřazenosti a přesvědčení, že pouze jejich názor je správný:-)

23 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 8
možnosti
JN

A víc demagogicky už to pane Konráde fakt nešlo? Můžete mi snad vysvětlit, kde v tomto mém článku dehonestuji Václava Havla či jeho výroky?

Že by Václav Havel takové jednání odmítal, to přece jasně píši hned v perexu. A od vysokoškolsky vzdělaného člověka bych opravdu očekával, že je schopen chápat psaný text...

5 1
možnosti
ZD

Buď jsou na tom tak špatně, že z nich opravdu nic jiného nemůže vypadnout (u pana Hřebejka jsem na pochybách) nebo je to jen účelové udržování povědomí výkřiky - ještě jsem tady a žiju! Kdyby to chtěl dá vědět normálním slušným způsobem - nikdo se to nedozví.

13 0
možnosti
LH

Souhlas a karma.... Nechápu čím jsou tito lidé jakoby lepší.... A jakym pravém můžou urážet ostatní...

31 1
možnosti
RK

To si u Zemana, Offčáčka nebo Bureše říkám také.

2 2
možnosti
Foto

Pravda a láska nezvítězí nikdy. I díky lidem, kteří podporují lež a nenávist.

3 7
možnosti
ZZ

Konečně jste napsala o sobě pravdu !

;-D;-D;-D

17 2
možnosti
  • Počet článků 1589
  • Celková karma 39,86
  • Průměrná čtenost 3227x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik