Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J40a24n 31Z71i50e43g63l25e46r

27. 11. 2021 22:51

Promiňte Josefe, nevím, jak se jinak spojit. Poprosil bych Vás o komentář k dnešnímu zápasu Dynamo ČB - Slovácko. Děkuji. ;-D

0 0
možnosti
JJ

Kůdela udělal samozřejmě hloupost. Neměl mu nic říkat a v příhodné chvíli mu zlomit nohu v kotníku. Pak ho doprovodit když ho budou odnášet ze hřiště, držet ho za ruku, omluvit se sáhodlouze na instalgramu a poslat symbolickou částku na konto BML a pomoci fotbalistům, kteří museli kvůli zranění předčasně ukončit kariéru. Dostal by maximálně dva zápasy a možná i tu nominaci na cenu féérplej a ještě by se vyhl nakládačce v šatnách...;-)

Vám samozřejmě karma.

1 0
možnosti
JD

Pane Nožičko, kdyby Kúdela ke Kamarovi nepřišel, nic by se nestalo. Nenastal by celoevropský skandál. Teď už jsou to jen dozvuky. Může za to Kúdela. Za stavu 2: 0 to byl totální zkrat. Chápu, že situace byla vyhrocená, zraněný gólman ..................

0 0
možnosti
Foto

Juro, máte absolutní pravdu. Profesionální hráč by měl mít profesionální myšlení.

1 0
možnosti
Foto

Nějak si nepřipouštíte možnost,že jinde celou situaci mohou vnímat a hodnotit úplně jinak než v Česku.Je náš český ublizeny pohled správný a všichni ostatní nám jen ubližují a lžou? Jinde celou situaci hodnotí jinak a je třeba to respektovat.

1 4
možnosti
JV

Jak jinak? Co to melete? Kamara nakopl sfaulovaného a ležícího hráče. Naprosto nesportovní zákrok , který nemá se sportem nic společného. Po zápase před delegátem napadl fyzicky Kúdelu a utekl. Nic z toho skotská media neuváděla, pouze záběr toho, jak něco Kůdela Kamarovi říká. Řepka by ji tomu tmavému Finovi natáhl hned na hřišti. Ublížený pohled měl a naprosto prokazatelné činy prováděl Kamara. Buď nevíte o čem melete, nebo jste sluníčkářský aktivista bez schopnosti vnímnat realitu.

8 1
možnosti
JP

Pepo, ani se Ti nechce věřit, že jsem Ti dal PLUS. Viď?

Špacír

0 0
možnosti
JN

Holt i zázraky se občas dějí. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Velká škoda, že karma nemá několik stupňů, dala bych Vám dneska ten nejvyšší!!! R^

4 0
možnosti
JS

Vypadá to, nejen ve fotbale, že běloch nemá nikdy pravdu. Pokud nějaký soud rozhodne ve prospěch bělocha, okamžitě následují demonstrace, zapalování aut a vykrádání obchodů. Zatím především v USA.

3 0
možnosti
Foto

P97e69t76r 95B60u91r19i76a56n

24. 11. 2021 11:05

Souhlas. Měl jsem včera velmi podobné pocity, když jsem tu zprávu četl.

5 0
možnosti
ZZ

Mě už nepřekvapuje vůbec nic.

;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS