Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Myslím, že Hřib má pravdu. Pokud se musely omezit kontakty, měly se zavřít obchodní centra a zrušit hromadná veřejná doprava. Zde je riziko nákazy podstatně větší. Obchodní centra by mohla zavést okýnkový prodej, ze vzdálenějších míst by mohli lidi jezdit automobily a inkasovat cesťák a emhádéčko je úplně zbytečné. Stačí si hodinku přivstat a jít pěšky, na kole, nebo využít půjčovnu koloběžek a kol a podpořit tak místní podnikatele. Rušit Vánoční trhy považuji za naprosté pohrdání národními kulturními tradicemi a likvidací české střední třídy!

2 1
možnosti
JD

V tom případě by v Praze vypukla občanská válka! Barikáda atd.R^

2 0
možnosti
Foto

Tak rádoby svalnaté řeči nic nestojí, naopak mohou mu, díky pár posledním slepým a hluchým fandům, přinést trochu politických bodů. Ale přejmenovat a povolit(nebo jenom povolit) trhy, to by znamenalo vzít na sebe ZODPOVĚDNOST a to přece po Hřibovi nikdo nemůže chtít;-D.

4 4
možnosti
Foto

Tak ještě že po Babišovi ANO ;-D

2 1
možnosti
Foto

Sleduju mistrovství v šipkách, které se koná ve Velké Británii. Ohromná hala plná diváků. Ani jedna rouška. Lidé namačkaní těsně vedle sebe hulákají, zpívají, chlastají. Ani náznak těžkých dob, které nás sužují. Nechápu, proč my se Slováky jsme na tom nejhůř na světě, když jinde se chovají lidé mnohem hůř.

2 0
možnosti
Foto

Mají naočkovanou rizikovou skupinu, která jim neplní nemocnice....

4 0
možnosti
ZZ

Proč by vzniklé ztráty měl kompenzovat stát ?

Města si vzala nekřesťanský nájem dřevěné boudy.

Města by měla bez řečí vrátit toto nekřesťanské nájemné.

:-(

3 1
možnosti
Foto

Tady nejde jen o nájem. Pro mnoha prodejců je to za rok jediná akce kde mohou prodávat co za celý rok vyrobili. Ta trzích se prodávají především rukodělné výrobky. Pro ty je to likvidační.

5 1
možnosti
MV

To je strasny, co se to v ty Praze deje, co? Preji klidny, nicim neruseny prvni advent, pane NOzicko.

7 0
možnosti
JN

Já Vám také, pane VAličku. :-)

0 0
možnosti
Foto

Tak Babiš a jeho vláda vymyslela totální hloupost, ale nejhorší je primátor Hřib, který nechce vládní nařízení obcházet a musí ho dodržet. Vy jste opravdu dost trapný demagog. I tam, kde se to snaží obejít ruší stánky s občerstvením a kulturní program. Nakonec dosáhnou jen toho, že zruší i farmářské trhy....

14 4
možnosti
FL

Článek je o tom, že Hřibovi evidentně nejde o ty podnikatele, ale jenom potřebuje kritizovat vládu. Samotná opatření autor nehodnotí, nekritizuje.

8 2
možnosti
PL

P79e61t48r 95L79o33r54e50n48c

28. 11. 2021 8:52

Když vono - kdyby to tak ten Houba "obešel", jak píšete, naběhl by si do problémů stokrát větších a možná i na trestní stíhání...

2 0
možnosti
Foto

Správně měl tedy zajásat a pochválit vládu za moudré rozhodnutí, které mu umožnilo změnit název vánočních trhů v Praze.

8 1
možnosti
JN

A víc demagogicky by to fakt nešlo? :-/

2 4
možnosti
Foto

vlastně si mohl vybrat ze široké škály možných názvů, například trhy primátora Hřiba:-)

2 0
možnosti
Foto

Je to sice nutné, ale smutné.... Představovali jsme si, že letošní předvánoční čas a Vánoce budou veselejší než ty loňské, ale co naplat, musíme se s tím smířit. Situace to bohužel vyžaduje A přejmenování vánočních trhů nic neřeší.... ;-(

6 1
možnosti
Foto

I mně je to líto. Dnes mělo být u nás Rozsvícení vánočního stromu, trhy, koncert. Ráda na tyto akce a farmářské trhy chodívám, a jak píše pan Nožička, je to hlavně kvůli tomu, že se tam člověk potká s přáteli, pokecá s nimi i se stánkaři a vždy si něco koupí, aby udělal radost sobě i tomu, který něco hezkého vyrábí.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,27
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik