Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Úlohou prezidenta není kádrovat členy budoucí vlády.

12 4
možnosti
RC

Vychazite z nicim nepodlozene teorie, ze bude Lipavsky spatny ministr.

To se rikalo i o Petrickovi pred tim, nez byl jmenovan. A jaka byla realita? Presne opacna.

Co se tyka schopnosti Milose Zemana hodnotit lidi, tak tady jiz dukazy o jeho neuspesnosti existuji a neni jich malo.

O vasi zaujatosti pro Lipavskmu svedci jiz to, ze uvadite jeho vek. Tak jen pro informaci - prave skoncivsi byvaly kancler Rakouska je o ROK mladsi a ministrem zahranici se stal v dobe, kdy mu bylo 27!!

Ostatni i Zeman si vybral do vlady na obranu 33leteho Tvrdika (ne prilis schopneho, vzpomenme jeho pozdejsi opakovane rezignace) a vsehoschopneho 28leteho Karla Brezinu, ktery mel 3 roky po absolutoriu VS.

5 5
možnosti
JN

a) Že byl Petříček dobrým ministrem zahraničí, je pouze Váš subjektivní názor.

b) Že se Zeman v minulosti v některých lidech zmýlil, je samozřejmě pravdou, ale to platí prakticky o každém (nejenom) prezidentovi. Nebo snad chcete tvrdit, že Havel či Klaus jakožto jeho předchůdci na Hradě se nikdy v žádném člověku nemýlili?

c) To s tím věkem je Váš klasický diskusní faul: já v článku sice věk Lipavského zmiňuji (a nevidím na tom nic špatného), ovšem nikoliv v odstavci, kde uvádím, proč by podle mne Lipavský dobrým ministrem zahraničí nebyl.

9 3
možnosti
JJ

Mezi námi, myslím, že je úplně jedno, kdo bude ministrem zahraničí ve vládě, jejíž zahraniční politika je předem daná a ani vláda, natož nějaký Lipavský, na ni nebude mít žádný vliv. Zvláště, když u našich současných protektorů dopadly volby tak jak dopadly.;-D Všechno je to jen o tom, že "show must go"!;-)

1 1
možnosti
JB

J54i77r74i 25B50o24r

8. 12. 2021 18:49

Prohrát se Zemanem by se trvale vymstilo. Ministr se dá časem vyměnit. Nebyl by první ani poslední.

3 2
možnosti
Foto

Jak víte, že by to byl špatný ministr zahraničí?Je snad látka nastavena tak vysoko?Víte kdo byl ministr zahraničí ve vládě Zemana? Byl to Kavan.Ten byl dobrý...?

9 5
možnosti
JD

Nikdo neví, jakým min. zahraničí pan Lipavský bude. Jsou zde ale určité indicie. Ať ho p. Zeman jmenuje, odvolat se dá vždycky.

0 0
možnosti
JD

Dopadne to dobře! [>-]R^V

0 0
možnosti
Foto

Bezesporu. Pokud Fiala bude chtít mít svou vládu v dohledné době, sám obuje pohorku a Lipavského osobně z řady nominantů vykopne.

9 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik