Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

za nejvíc ubohé a trapné jsem asi nejenom já považoval to, že

na nádvořích Pražského hradu se postupně rozhořelo téměř 30.000 svíček - symbolicky jedna za každého člověka, který v Česku od loňského března s koronavirem zemřel. První svíčku zapálil prezident Miloš Zeman společně s manželkou Ivanou a dcerou Kateřinou.

Škody způsobené na dlažbě jdou do statisíců.

9 0
možnosti
JZ

J93a15n 65Z11i82e13g93l48e10r

16. 12. 2021 14:16

Názorným příkladem, že proruské weby šíří nesmysly o covidu je web Slovanskenoviny.sk. Ten mimo jiné 7. prosince napsal:

že, ...první očkování (proti covidu) obsahuje několik jedovatých přísad, které jsou naprosto katastrofální pro buněčný systém. Tyto jedy sníží účinnost imunitního systému a omezí jeho schopnost produkovat bílé krvinky o asi 50%.

Asi za 8 týdnů je lidské tělo schopno vyrobit další generaci bílých krvinek a proto je v této době dávána druhá injekce, aby ještě více narušila již tak poškozenou krev. To sníží počet bílých obranných krvinek o dalších 25%.

Jestliže má někdo jiné, přídavné nemoci, ty se podstatně zhorší a s imunitním systémem, který funguje na pouhých 25% není prakticky možnost, aby se člověk jakkoliv začal uzdravovat.

Třetí očkování, zvané „booster“ obsahuje 8 druhů HIV, což nadobro zničí schopnost imunitního systému vytvářet bílé krvinky. Tyto injekce jsou smrtelné, protože jejich příjemci v té době nemají již žádnou imunitu, takže mají AIDS. Dá se očekávat vysoká úmrtnost.

A podobné nesmysly šíří i Sputnik, Aeronet a další proruské weby. Takže Johana Hovorková měla v tomto případě pravdu.

14 1
možnosti
JN

Já proruské weby nečtu, takže nemohu posoudit, nicméně se nedomnívám, že by články tohoto typu byly k nalezení jenom na nich.

2 0
možnosti
Foto

Proč jsme v počtu mrtvých v přepočtu na jednom z prvních míst na světě? Asi proto, že je v evidenci i babička, která spadla ze schodů a po dvou dnech v bězvědomí ve špitále zemřela. A ejhle, na covid. Nebude to tím, že za pacienta s covidem jsou podstatně vyšší náhrady ze strany pojišťoven?

2 10
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
JK

Názorným příkladem dopadu protiočkovací propagandy je samo Rusko. Jak vysvětlit Rusům, že západní buržoust po očkování zemře, ale ruského mužika to posílí.

8 1
možnosti
Foto

Ono se ne nadarmo říká: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá.

2 1
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik