Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... dráťák sem naposledy vosolil, když Remek vyletěl do kosmu, ale když dneska progresivní novináři a zasvěcení politici říkají že je nějaká Obzinová fuj, tak to respektujte,- ONI přeci vědí nejlíp co je pro demokracii přínosné, co ji utváří a povznáší !,-...... a samozřejmě taky ví, že Obzinová demokracii škodí;-D!

14 0
možnosti
JK

Josef Nožička pronesl své mužné a rozhodné "Možná, jenže někdo někde kdysi řekl, že nějaké X, Y, Z a další. takže netrpím černobílým viděním."

Jistě, názorový blebanec v siituaci, kdy existují jenom dvě možnosti, je samozřejmě různobarevný. Na větší vzdálenost ovšem převažuje hmědá.

4 4
možnosti
JP

Je to dobře. Pokud byla na Primě - je to médium, které má evidentně pod palcem Babiš (Prchal). A veřejnoprávní médium by se nemělo nechat koupit.

0 0
možnosti
Foto

Poslouchám. Ráda. A nesrovnatelně mnohem víc než bychom zapínali televizi. Jan Pokorný je celá léta profík a konzistentní pohodář, celá léta mě skutečně baví nápln vysílání, od a do zet, pružné zařazovaní pořadů,které ted právě mají co k situaci kolem nas říct. Vyváženost v obsahu skutecně pro všechny, profi prístup k informacím striktně daleko od senzací. Mam za to, že tam leta panuje zdravá tvúrčí atmosféra, kdy se k Čro vracejí ti, co mají plné zuby soukromých rozcapených stanic. Někde z podpalubí je ten neustálý přístup nadšence Pokorného v pozitivní náladě opravdu znát. Vúbec nechápu proč střídat kariéristkou, které touha po frčkách a nepříjemno čouhá z očí, sotva ji člověk v mediálním prostoru spatřil.

11 8
možnosti
JN

Zde se spolu vcelku shodneme - i já Český rozhlas, konkrétně Radiožurnál, poslouchám ze všech rozhlasových stanic nejčastěji a zejména je to kvůli zpravodajství, které je zde v porovnání s privátními stanicemi výrazně obsáhlejší i pestřejší. Co se týče objektivity, tam už mohou být názory různé, ale to je asi problém u skoro každého média.

Z jakých důvodů končí pan Pokorný, přiznám se, že nevím, a také nedovedu posoudit, zda by paní Obzinová byla lepší či horší než on. Nicméně jde hlavně o to, že s ohledem na skutečnosti, které jsem v blogu zmínil, mám z jejího nejmenování pocity smíšené.

6 0
možnosti
Foto

Nezávislá média byla jen těsně po Listopadu. Dnes jsou, a to nejen u nás, neobjektivní jak za socialismu a stranící mainstreamu. Mít tak možnost nakouknout do zákulisí, to bychom se asi divili.

27 1
možnosti
Foto

To musí být pro Vás, coby milovníka socialismu, ráj na zemi.

3 2
možnosti
Foto

Mně vadí už jen ta maličkost, že její otec či tchán Obzina byl za socíku svého času ministrem vnitra. Lidem s takovýmito rodinnými vazbami příliš nedůvěřuji. :-/

2 2
možnosti
Foto

Komunistům v padesátých letech byste se líbil. Také nedůvěřovali všem, kteří měli nepatřičný původ.

9 0
možnosti
PN

P93e48t50r 37N18e33d55v48ě53d

19. 12. 2021 9:34

Když se dívám na kritiky Obzinové, tak se přikláním k odpovědi, že její nejmenování je špatně.

Bohužel je to jen odraz dnešní doby. Stačí se podívat kolem. Jen jeden názor je ten správný, kdo má jiný, je troll někoho....

Docela chápu obavu redaktorů a vítězů voleb z Obzinové. Šla by tam z privátní zóny, třeba by se už nestávalo, aby rozhlasové reportáže a diskuse byly stále vedeny tak, že nahrávaly dnešním vládnoucí stranám a prakticky nenechali domluvit buď člena ANO, nebo člověka, který zrovna ANO nekritizoval.

13 6
možnosti
LB

Jste úplně mimo, o práci novinářů zjevně nic nevíte.

Navíc paní Obzinová v médiích už nepracuje, od odchodu z Primy provozuje známou výletní restauraci na Otavě nedaleko Písku.

4 2
možnosti
PL

P79e62t21r 73L11o17r87e74n98c

19. 12. 2021 9:22

Je to tak dobře.R^

Aspoň nehrozí v nejbližší době další internetová občanská válka.

Adventní a vánoční klid, nadhled a rozjímání snad budou moci zůstat u svých původních hodnot a generace sněhových vloček získá trochu času, aby snad mohla aspoň malinko dozrát...a tak.;-)

3 0
možnosti
Foto

Autorovo klasické ano, ale.

4 0
možnosti
JN

Černobílý pohled na cokoliv mají zpravidla jenom jednodušší lidé nebo fanatici.

3 2
možnosti
MK

Politici nemají do těchto věcí co kecat. Ale když se to zrovna hodí ve jménu té momentální pravdy ...

7 0
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik