Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Lepší zrušit dříve než později.

0 0
možnosti
JN

Ovšem půlka zápasů ve skupinách již odehrána byla...

0 0
možnosti
MH

V současném nastavení covidové epidemie není myslitelné, že by si pořadatelé dovolili odehrát turnaj s nemocnými hráči. Ty kontumace kvůli jednomu hráči jsou ale šílené. Na druhou stranu při nakažlivosti omikronu je otázka, jak dlouho by ten počet pozitivních případů zůstal u jednotek hráčů a zda by ke zrušení turnaje nakonec taky nedošlo prostě protože by už neměl kdo hrát. Každopádně pořadatelé pro zdárné dokončení turnaje projevili pramalou snahu. I s ohledem na funkčnost bubliny.

0 0
možnosti
DR

Vzhledem k těm kontumacím nejspíš ano, poněvadž díky jim se o nějaké regulérnosti nemohlo absolutně mluvit.

0 0
možnosti
TB

A v tom byla právě ta chyba....neměli dávat celé týmy do karantény, jen vyřadit ty pozitivní, hráče s negativním testem nechat hrát dál ;-)

1 0
možnosti
Foto

1/ to mistrovství by bylo naprosto neregulérní když by rozhodovaly o vítězi PCR testy a ne výkony na hřišti.

2/ Ta nižší nebezpečnost omikronu nejen není dosud potvrzena a ke především se s n ok nedá počítat u vrcholových sportovců. V té zátěži na turnaji by i ten omicron mohl mít fatální důsledky na jejich zdraví a tím i jejich budoucí sportovní kariéru.

Tedy rozhodnutí bylo naprosto správné.

5 2
možnosti
LU

"...nebo to pořadatelé s proticovidovými opatřeními zbytečně přehnali?"

Podľa slovenských hokejistov to kanadský usporiadatelia amatérsky podcenili.

Hokejisti žili v bubline mohli iba z hotela na zápas a späť, zato po hoteli sa premlelo denne množstvo neznámych ľudí, ktorí prichádzali bez kontroly.

2 0
možnosti
MV

je zodpovedne sahat na rozpalena kamna, nebo jde o hysterii tech, kteri tvrdi, ze se clovek muze spalit???

8 0
možnosti
JN

Otázkou je, jestli ten, kdo si myslí, že na vrabce není třeba chodit s kanonem, se nutně musí domnívat, že sahat na rozpálená kamna je v pořádku. ;-)

2 1
možnosti
Foto

Nejen olympijský hokejový turnaj, ale celé ZOH dopadnou stejně, jako to MS juniorů.

0 0
možnosti
JN

Bude to pro organizátory složité, ale já jsem přece jen optimistou - jestliže na letošní letní olympiádě, kde byl počet startujících sportovců několikanásobně vyšší, proběhly všechny soutěžní disciplíny podle plánu, tak by to mělo jít i na ZOH.

0 0
možnosti
MK

Nemohu nevzpomenout na Olympiádu 1976 v Innsbrucku. Hry byly tehdy napadeny chřipkou epidemií. Z našich sportovců nejvíce zasáhla právě hokejový tým. Vysoké horečky, malátnost, dráždivý kašel. Pro některé zápasy bylo k dispozici jen 14 hráčů. Hráli všichni, kdož byli schopni se aspoň trochu hýbat. Nikoho ale ani na malou chvíli nenapadlo hry rušit. A navzdory tomu všemu naši sahali po zlaté medaili, o kterou přišli až v posledních čtyřech minutách posledního zápasu proti SSSR.

Když vedle toho postavím to, čeho jsme svědky letos v Edmontonu a Red Deeru, je mi z toho smutno. Jsem sám, komu ten dnešní svět připadá naprosto šílený?

3 2
možnosti
JZ

J59a21n 97Z72i10e79g67l81e40r

30. 12. 2021 17:33

Jenomže covid a chřipka, to je sakra rozdíl.

2 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
Foto

Tak srovnávat nesrovnatelně,nová varianta covidu je mnohem nakažlivé jsi než minule a jak se ukázalo je nemožné zabránit jejímu šíření i na takové akci.Tak jsem zvědav jak dopadne turnaj na OH.Pokud tam budou nastaveny stejně nesmyslně přísně podmínky tak se moc hrát asi nebude.Nikdo z hokejistů se také do Pekingu moc nehrne.Pokud vím ligu přerušilo jen Rusko....

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 0
možnosti
  • Počet článků 1581
  • Celková karma 39,90
  • Průměrná čtenost 3244x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik