Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejlépe hodnoceným primátorem Prahy je z výběru desíti politiků, kteří stáli v čele pražského magistrátu od roku 1990, Pavel Bém (ODS). Názor, že právě Pavel Bém zastával z nabídky deseti primátorů nejlépe svoji funkci, vyjádřilo v celkovém souhrnu 19,7 % obyvatel hlavního města .Druhým nejlépe hodnoceným primátorem se ziskem 14,5 % hlasů je exprimátor Bohuslav Svoboda (ODS). Zdenek Hřiba skončil na chvostu.

2 0
možnosti
Foto

Praha se propadá čím dál hlouběji v žebříčku chytrých měst, který sestavuje švýcarský institut IMD a Univerzita technologie a designu v Singapuru (SUTD). Je na 78. místě, přitom v době, kdy si vládu nad hlavním městem přebíralo nové vedení magistrátu, figurovalo v top dvacítce. Pražané v průzkumu veřejného mínění sepsuli tristní dopravu či špatnou dostupnost bydlení.Piráti už na začátku prosince rozjeli debatu, zda by měl být znovu jejich lídrem současný primátor Zdeněk Hřib. Třetina straníků, kteří hlasovali, je proti a vyčítá mu nedostatečné plnění pirátského programu –⁠ především v oblasti dopravy a IT,Zdeněk Hřib pro mě není přijatelný kandidát nikam, tím méně do role primátora. V průběhu svého působení jasně prokázal, že není schopen konstruktivní spolupráce s nikým jiným než s lidmi, kteří mu patřičně lezou do zadku,“ píše na fóru například člen Pirátů Prahy 8 Jan Hamal Dvořák.

8 0
možnosti
RC

Tak ten propad je kvuli doprave a drahemu bydleni... Coz asi tezko souvisi s tim, ze by to Hrib podelal v poslednich 3 letech, ale je to DLOUHODOBY problem. Hrib neni odpovedny ani za staveni zakon, ani za levne hypoteky.

1 0
možnosti
JK

Evropské instituce vidí působení primátora Hřiba jinak než pan Nožička a někteří jeho spolužáci. 523 slov, 3438 znaků.

2 2
možnosti
PK

Přál bych každému primátorovi, aby ho oceňovali především jeho vlastní voliči....!

11 0
možnosti
LP

zasloužená karma:-)R^ ty hlavní důvody pro Hřibovo ocenění jste zmínil ke konci blogu.:-)

3 1
možnosti
Foto

Tak kvalit Adriany Krnáčové samozřejmě nedosahuje, ta ale pro to měla mnohem lepší předpoklady.

Adriana Krnáčová členka ANO - matka Marie spolupracovník StB, otec Jan Gutleber - agent StB, svazek T1577

Tak kvalitní rodinné zázemí se musí pozitivně projevit.;-D

6 4
možnosti
JD

J47a55n 27D92o98u56š80e17k

16. 1. 2022 14:47

Neumím si představit jak vyšinutou mysl musíte mít, když člověka soudíte podle jeho rodičů.

8 3
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
ND

Víte, rozkopávat Prahu každý rok a to mnohde na stejných místech a ještě tak nekoordinovaně, kdy se nebylo možné autem dostat ani objížďkami na místo (Nusle) bohužel padá na zodpovědného a to je primátor.

Musím říct, že jednu chvíli bylo hodně náročné dostat se MHD odněkud někam a to zejména pro málo pohyblivé jako jsem já.

Už to začíná vypadat, že je nutné zadávat práci určitým firmám ať je to potřebné, nebo ne. Koleje na Karláku se snad vyměňují každý rok ... (nadsázka).

2 0
možnosti
RK

Pan učitel vzpomíná se slzou v oku na Krndu ;-D

4 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Možné je cokoliv. Vždyť se stalo i toto:

Ministr financí Andrej Babiš (ANO) získal cenu pro nejlepšího ministra financí zemí střední a východní Evropy pro rok 2016. Ocenění získal od časopisu Emerging Markets. Vyhlášení proběhlo při příležitosti zasedání Mezinárodního měnového fondu a Světové banky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik