Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OD

Ještě bych rád dodal, že stejně tak, jako se my Pražané necpeme do toho, jak si žijete na venkově a v dalších městech republiky, tak je nám úplně jedno, co si myslíte o Praze. Při vší úctě, samozřejmě.

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
AA

Hřib to je ten za kterého městská policie zakazovala dětem se sáňkovat na Petříně a za pár týdnů tam pes pokousal dítě že skončilo na ARU v umělém spánku. Tak to je Šprímator Prahy jak cyp

2 1
možnosti
OD

Co to má společného? Sáňkování byl úlet hyperaktivního šéfa MP - mimochodem MP si pase paní Černochová, ta je hlavním autorem parkovacího fašismu v Praze.

To, že někoho pokousal pes, to opravdu s Magistrátem nemá co dělat.

Pokuste se nebýt duševním chudákem.

5 1
možnosti
OD

Milý Nožičko, jako rodák a Pražan - neplést s Pražákem, což je náplava, - Vám k tomu napíšu pár poznámek.

1. Primátor je nominální tvář města, ale rozhodně to není takový šéf jako starosta v obci či městyse. Je to spíše takový hejtman, protože většina lokálních rozhodnutí je činěna na úrovni Městských částí. Pokud vezmu starostu U. Hradiště, jeho paralela zde je starosta Prahy X, ne primátor.

2. Srovnáním se předchůdci je Hríb průměr, nevyniká ani v pozitivním ani v negativním směru, ale rozhodně není spojen s korupcí jako Bém, není to mamlas jako Němec a rozhodně není takový tragéd jako zmíněná Krnáčová. Ta opravdu svou neschopností a celkovou nedostatečností lidskou, odbornou i politickou v historii vyčnívá jako odstrašující přiklad - never more.

3. Jako domorodec opravdu neřeším politické hry se jmény náměstí či odsuny soch (to je mmch práce starosty P6). To vše i družební smlouvy s Pekingem je jen folklór.

4. Ono je celkem těžké dnes posuzovat jakéhokoliv lokálního politika, protože už třetím rokem žijeme v divném světě a všichni jsme smýkáni dobou a vládními příkazy, zákazy a regulacemi.

5. Za co ho pochválím, je to, že konečně začal čistit město od všech těch parazitů, provozujících turistické atrakce, které dělají z našich osedlých životů peklo - Airbnb a smečky opilců v bytových domech, různé ty vehikly pro pobavení primipivů jako pivošlapy, noční organizované tahy euromládeže po putykách, nebezpečné segwaye, kolobrndy atd. v obecném měřítku jde o byznysy, které Prahu využívají, ale zároveň ničemu nepřispějí a škodí.

To se ovšem týká jen centra a pokud žijete mimo centrum, tyto věci se Vás nijak nedotýkají. Rovněž ho pochválím za to, že začal řešit vytlačování aut z centra tam, kde tranzit aut bezpochyby škodí.

Jinak musím říci, že život v Praze se za jeho úřadování nijak zásadně nezměnil, věci celkem fungují a žije se tu celkem fajn.

To hlavní na závěr. Hríb není stranický panák, který byl kandidován celostátní politickou stranou, aby plnil zadání

11 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
AK

My už jsme přece měli i nejlepšího ministra financí - dokonce 2x.

Že byl pan Kalousek skvělým obhájcem zájmů 1% nejbohatších občanů a velkých firem, zatímco ostatní finančně poškodil, nevadilo - možná to bylo dokonce hodnoceno jako plus.

A stejně tak ten, kdo v létě nejezdil autem po Praze, může považovat pana Hřiba za skvělého primátora.

Já jsem spíš z těch, kdo si říkali zlatá Krnáčová. Třeba když jsem jel po objížďce, ze které jsem byl nasměrován na objížďku a z té jsem dokončil objížďku po další objížďce.

Chápu že je třeba vozovky opravovat, ale takový nedostatek koordinace je opravdu zarážející.

Ale třeba se hodnotitelům tak moc líbil městem schválený klimatický plán na snížení emisí za 231 miliardu korun, nebo výstavba 23 tisíc solárních elektráren na pražských střechách, nebo plánované zavedení mýta pro automobily.

Nevím.

Vím jen, že na pražskému okruhu, jehož dokončení považuji za velmi naléhavé, nepřibyl za Hřiba ani metr.

0 0
možnosti
MD

K Poslední větě: stavba okruhu NENí v gesci Prahy.

1 0
možnosti
PB

..... nejoblíbenější Moravák v PrágluV!,- jak vidno, "jeho Pražáci mu rozumí";-D, jen tak dááál, pirátstvo, houšť a víííce!

2 0
možnosti
OD

Je vás tu více než na Moravě. Dle posledního sčítání.

0 0
možnosti
Foto

Ani jsem netušil, že vám tu vaši 'objektivnost' tak brzy budu moct připomenout.

0 0
možnosti
MV

Ale mnozí tady už leccos tuší o Vás, pane...

3 0
možnosti
MM

Chápu, že se zajímáte o situaci v hlavním městě ČR, ale přesto, nechtěl byste to nechat na Pražanech? Mně, jako Pražana až tak Hřib nevadí i když jsem Piráty nevolil a volit nebudu

Situace na Slovácku mě taky zajímá, ale hodnotit ji si netroufám

8 2
možnosti
Foto

Nprostý souhlas.

Chápu, že jsou i lidé, kteří budou na pana Hřiba za všech okolností nadávat, ovšem já proti němu nemám negativní slovo.

4 0
možnosti
MP

Jako Pražák mohu potvrdit, že horšího primátora jsme snad ještě neměli :-).

4 0
možnosti
MM

A proč, nějaké důvody?

1 0
možnosti
JN

Tak jsem na rozpacích, zda to opravdu myslíte vážně...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,01
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik