Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Výborně ufňukanci. A co navrhujete, jaké řešení.? Nadávat umí každý. Co třeba tohle? ZOH 2022 | POHLED: Sehnat experta ze zahraničí. Kdy jindy, když ne teď? - iDNES.cz

Mimochodem TSM už nahradily hokejové akademie, ale stále se nedaří.

1 2
možnosti
PN

P43e41t87r 21N46e78d41v78ě48d

16. 2. 2022 12:09

Výborně. Konečně přišel drsoň. Expert ze zahraničí? To asi nejlépe amík a nebo kanaďan, že? Slováci to mají ozkoušené...

Jak to dělají rusáci? Jako největší odborník byste to mohl dát...

První akademie vznikaly cca v roce 2011 možná dvě, možná šest...to máme cca 20 let prodlevu....

4 0
možnosti
Foto

https://www.lidovky.cz/sport/hokej/afera-kolem-vladimira-ruzicky-a-miroslava-palascaka.A151223_170802_ln-sport-hokej_lso

Tahle Růžičkova aféra dost dobře ilustruje poměry v našem hokeji a současně možná vysvětluje, proč jsme dnes tam, kde jsme.

4 0
možnosti

A možná také proto, že kvůli zásluhám Růžičky to bylo víceméně zameteno pod koberec.

1 0
možnosti
PN

Kéž byste měl pravdu a nebude to tak špatné. Já tedy tak trochu obavu mám. Vždyť si stačí trochu vzpomenout v čem vyrůstala ta takzvaná zlatá generace.

Vesměs se všechny ty TSM tréninková střediska mládeže a nejen hokejová se zrušila protože to bylo moc komoušské. To ovšem nebránilo amíkům a kanaďanům to samé, samosebou vylepšené uvést v život a proto MS 21 vyhrávají většinou oni. A ten rozdíl jejich umění od ostatních je patrný i pro laiky.

Navíc je sportování dětí docela nákladné a asi ne všichni to zvládnou dotovat. Příběhů jako je třeba ten Pastrňákův a jeho mamky nebude v každé generaci potřebných 25.

Jo a ještě mám pocit, že při každé dávné medaili nám zachytal brankář, teď nám chytají kluci s úspěchy v ligách, ale za nároďák nečapnou ani to co by měli, natož něco navíc jak to bývalo zvykem. Mně se moc líbil Kovář, jenže po jednom zápase, kdy ho v tom tým nechal vykoupat už pořádnou šanci nedostal....

4 0
možnosti
JK

Český hokej ovládl mamon. Nehledají se talentovaní jedinci a bez tlačenky se hráč nedostane na lavičku a na led. Hemží se to jmény bývalých hokejistů bafuňářů, zbohatlíků, dalších "vlivných" a jejich příbuzných. V naší kotlině je beztak jedno kdo jezdí po ledě, polovina zápasů má předem vítěze. Jde jen o to jak budou rozděleny dotace. Místo talentovaných hráčů máme pajduláky na stolní hokej, kteří čekají až se k nim odrazí puk.

11 0
možnosti
TB

"Nehledají se talentovaní jedinci a bez tlačenky se hráč nedostane na lavičku a na led."

to možná tak v Praze...ale jinde si myslím, že mají co dělat, aby vůbec dali tři lajny dohromady ;-)

0 0
možnosti
PN

Jen velmi naivní člověk dnes sleduje hokej či fotbal, celý systém ničí korupce a protekce. Vše začalo kdysi dávno v polovině 90. let kdy se Representační tým, změnil na Národní. A o tom to ve své podstatě celé je.

2 0
možnosti
MH

Kdo se v hokejovém prostředí pohybuje, tak ví velice dobře, kde je problém. Je to korupce a protekcionismus. Jenomže to je problém celé společnosti. Ti trenéři se chovají úplně stejně, jak lidé na jiných pozicích. Co by si trenér třeba ve Finsku nikdy nedovolil, u nás je úplně běžné. Proč by to nedělal, když to samé dělá kdejaký politik. A nejhorší je, že to spoustě lidí vůbec nevadí. Je to vidět na právě na politické reprezentaci státu. Lidé budou volit ty největší korupčníky pořád dokola. Ono je to totiž vlastně v pořádku. Tak máme posunuté myšlení. Ale jak z toho ven?

11 0
možnosti
TB

Máte pravdu. Český hokej jde do háje - bohužel ;-( Tady pomůže jen totální výměna vedení, vyhození trenéra a začít zase od mládeže. Ono totiž krom áčka jsou v háji i mládežnické reprezentace....

2 0
možnosti
ZZ

Hlavně, že jsme přejmenovali nejvyšší hokejovou soutěž na extraligu !

To fakt pomohlo našemu hokeji i fotbalu !

;-D

2 0
možnosti
JK

Samozřejmě, že se nám puky neodrážejí tak, jak chceme, již deset let. Jsou dvě stará rčení, která vše vysvětlují - "odvážnému štěstí přeje" a "štěstí přeje připraveným". No a my nejsme ani odvážní, ani připravení. To může vidět každý, kdo se dívá na naše zápasy na vrcholných akcích pravidelně a objektivně. Když jsou naši hráči pomalejší, neumí si nahrát, zpracovávat přihrávky a včas vystřelit, nemohou počítat ani se štěstím, ani že se nám puky budou odrážet, jak chceme.

3 0
možnosti
Foto

No nic, tak teď budu na olympiádě fandit Slovákům. :-/

5 0
možnosti

V roce 1972 v Praze se nám odrážely perfektně (19:1), ale to už je dlouho:-).

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,19
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik