Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná by spíš než čisté víno pomohlo víno mešní a modlitba ;-D

2 0
možnosti
PK

Přeci jen jsme to měli složité. Naše béčko se utkalo se Švýcarským béčkem a neuspělo. Slovenské béčko dnes alespoň na nájezdy zdolalo Americké géčko. Tenhle hokejový turnaj je bohapustá nuda.

Týmy páté, šesté kategorie. Výkony strašné. Hokejový fajnšmekr se raději podívá na Spengler Cup, než na tuhle trapnou taškařici. Smutný fakt ovšem je, že snad jen my, Slováci, Švýcaři, Dánové a Lotyši hrály s druhými týmy. Světová elita nastoupila až s pátými, šestými týmy.

Z tohoto pohledu beru, že medaile pro nás a pro Slovensko je povinnost. Jen Slovákům, narozdíl od nás se daří tuto šanci držet.

Ale k tomu co píšete. Pro nás je tento neúspěch asi poslední šancí, jak s hokejem v naší zemi udělat. Jen se obávám toho, že ničitelé našeho hokeje budou dál srdceryvně sedět na svých funkcích a opět se nebude dít nic. Ostatně už včera mě překvapil Šlégr, který z pozice člena výkonného výboru řekl, že ví kde je chyba, ale osobní zodpovědnost prozatím nevyvodil.

Tvrdím, že jedinou možností je konec STBáka Krále ve vedení hokeje. To je ostatně avizováno, tuším na květen tohoto roku. To ovšem nestačí. Okamžitě by měl skončit celý Výkonný Výbor svazu Ledního hokeje, v čele se Zábranským, Jágrem, Šlégrem, Břízou a dalšími.

Nikdy by mě nenapadlo, že právě tohle budou lidé, které jsme kdysi za jejich výkony obdivovali, a kteří dnes díky svým osobním prospěchům totálně zničí sport, v kterém jsme kdysi patřili mezi elitu.

3 0
možnosti
LH

Vám karma a gratulace na Slovensko, takhle se rve o postup... R^

8 0
možnosti
OU
JN

V tom máte pravdu a když i papírově slabší mužstvo ukáže v zápasech play off bojovnost a zdravé sebevědomí, tak proti favoritovi uspět může.

1 0
možnosti
ZZ

Když nemáš cihly, barák nepostavíš.

Před 20 lety cihly byly a baráky se mohly stavět.

Vidíme to na mládežnických i klubových mezinárodních soutěžích, kde už se prostě nechytáme, ale neustále se navzájem přesvědčujeme, že to nějak půjde, protože jsme kdysi byli dobří.

;-)

4 0
možnosti
OU
ZZ

Jestli nejste náhodou arogantní vy sám, když jste nepochopil wo co go !

;-D

3 1
možnosti
MS

Zřejmě je úzká souvislost s tím, že již před 20 lety se mluvilo o kolapsu dříve kvalitní práce s mládeží, která v delším horizontu musí vést k poklesu kvality vrcholového hokeje.

9 0
možnosti
JN

Přesně tak - zbytečně se tehdy rušil řadu let dobře fungující systém TSM, sportovních tříd apod. A když jsme se pak k němu zpětně vraceli, svět nám mezitím utekl.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,26
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik