Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VR

Heslo Ruska a podobných darebáckých autokratických států je, pokud nejsi první jsi poslední...Třeba trenérka krasobruslařek Tutberidzeová je kardinální rusácké monstrum. Doporučuji si dohledat informace. Vezme děti, ty ty naprosto zkriplí, v 15 jsou hvězdy, v 17 už žádná nejezdí. Je to jen odporná továrna na úspěšné dětské maso ve jménu velikého Ruska a jejího Vůdce.

7 0
možnosti
Foto

V Číné je přes 3000 státních sportovních škol zaměřených na gymnastiku. To je ono. Rodiče systémem a nadějí zblblí jako bezcitní odevzdají pětileté dítě továrně, kam za dítétem smí na návštévu jednou za půl roku. Neexistuje litovat, musíš vydrźet jakoukoli bolest. Téch clánkú a dokumentujícich fotek visí v prostoru 13 let dost. Chtějte jakoukoli soucitnost s lidskými právy a smysl pro přirozenou soutěž v zemích, kde se rodiče vzdají citové vazby, nechají vyrobit maxiohebného robota a vidí jen medaile. Rusko je podobné. Çlověk má cenu jen jako ten, který vyhraje a podpoří systém a Velikost státu. Vidíte, co MY dokážeme!

4 0
možnosti
ZH

Ovšem když vezmeme poslední tři olympiády (letní Rio de Janeiro 2016, zimní Pchjongčchang 2018 i letní Tokio v loňském roce), tak odhalených dopingových případů na nich bylo u ruských sportovců minimum, a přitom si na nich, co se týče medailových zisků, vedli ruští sportovci úspěšně.

Podíval jsem se na počet odebraných medailí za tyto tři olympiády a světe div se, vede Rusko. Ano zatím je těch odebraných medailí relativně málo (Rusku odebrali 2 medaile, pár dalším po jedné), ono se to vždycky objeví až po delší době. Navíc hlavně v Riu byla ruská výprava menší než obvykle (zhruba 1/4 sportovců nemohla startovat) jako důsledek dopingu v Soči.

Co se týče medailových zisků, Rusko prostě kontinuálně padá žebříčkem dolů. Na prvních hrách, kde se Rusko účastnilo (1994 resp. 1996), skončilo Rusko první (v Lillehammeru) a druhé (v Atlantě), v Londýně 2012 už byli čtvrtí, ve Vancouveru dokonce 12. Pak přišlo vzepětí v Soči, které nekomentuju vzhledem k rozsáhlé dopingové aféře. V Rusku se sport pořád bere jako jedno z kritérií úspěšnosti na mezinárodním poli v oblasti politiky a oni nejsou schopni přijmout fakt, že je poráží více a více zemí. A ta dopinková aféra je jen důsledkem.

Obecně je v dopingu problémem celý postsovětský prostor (snad s výjimkou Pobaltí), protože valná část pozitivních nálezů je právě z těchto zemí (Rusko, Kazachstán, Bělorusko, Ukrajina, středoasijské republiky).

1 0
možnosti
RC

Byt chycen s dopingem na vyznamne svetove soutezi znamena jedine

- ze jste amater pouzivajici stare metody, ktere se umi odhalit

- fatalni omyl pri brani leku

Podivejte se do minulosti, kolik ruskych dpongovych prohresku bylo po nejake dobe objeveno novymi matodami ve starych vzorcich. Mam pocitm, ze pred par dny se psalo, ze Puskarcikova jeste ceka na medaili, kterou nejaka Ruska nevratila.

0 0
možnosti
MV

Mně baví, jak ve svých textech "objasňujete" současná dění. Jako ze stupínku v učebně. "Ano , u Rusky našli v těle doping, ale je zvláštní, že až po tak dlouhé době.. a navíc, víte co? - oni už před tím našli dopingu v norskem těle, britském těle a představte si, žáci, i v těle americkém. To jen abyste věděli, jak to je.," - volně parafrázováno. To je u vás taková jistota - obhajovat pro většinu Čechů neobhajitelné a snažit se čtenářům vysvětlovat, proč nejsou schopni pochopit Vaši pravdu - no pravdu... Spíše mínění. Oceňuji, že jste tentokrát Vaše "objasňování' nepodal v rytmu ironie, humoru nebo podobně.

8 1
možnosti
JD

Tak určitě. Přišel jste si kopnout, tak pápá.RvRvRv

1 3
možnosti
PK

Na doping zřejmě nikdy nebude existovat důsledná kontrola. Tím méně spravedlivá. Doping byl, je a bude. Ať se nám to líbí či nikoli. Pravdou však zůstane, že doping vždy bude o krok, před lékařskou vědou.

K tomu si všichni přičtěme, jak různí sportovci trpí různými zdravotními problémy. Známe především astma, které defacto legalizuje použití některých látek. Otázkou je, který ze sportovců astmatem skutečně trpí.

Nemám rád, stejně jako vy, paušalizování. Je pravdou, že doping se u Rusáků objevuje často. Ale také to rozhodně nevypadá na to, že by je někdo zvýhodňoval.

A pokud vzpomenu na letošní OH. Naši hokejisté sice porazili Ruský "e" výběr. Ale jakým způsobem. To, co předvedli sudí bylo dle mého za hranou náhodných omylů. Ne, Rusákovi nefandím a fandit asi ani nebudu. Ale je to sport a člověk očekává, že bude fér. Z druhé strany. Náš hokejový svaz vede STBák a nikomu to také příliš nevadí. Ani Jágrovi, Zábranskému či Šlégrovi, kteří ho ostatně ve funkci podrželi.

Jinými slovy. Jak nejde o nás, jsme strašně poctivá země. Pokud někdo zvenku poukáže na špínu u nás, cítíme se uraženi.

A já se jen ptám. Není to u Rusáka stejné?

6 0
možnosti
JD

Naprosto přesné! R^R^R^

1 0
možnosti
JV

V Rusku je to systém, vaše příklady se západu jsou jednotlivci nepoctivých sportovců s. učiteli !

4 4
možnosti
ZZ

Zajisté máte svou pravdu, ale podívejme se, co o tom říká WIKI:

Látky k povzbuzení výkonu se vyskytovaly již od starověku (např. gladiátoři používali směs medu a alkoholu). Ve vrcholných sportovních soutěžích je intenzívně sledován od poslední čtvrtiny 20. století a bývá pravidelně příčinou řady skandálů. Bývalý americký cyklista Lance Armstrong přiznal, že dopoval od 21 let. Rozsáhlý státem podporovaný doping sportovců existoval v Západním Německu a v Číně. V letech 1988 až 2000 se Olympijský výbor Spojených států amerických snažil krýt doping stovek amerických sportovců, včetně Carl Lewise nebo Joe DeLoache.

Takže s tím státem řízeným dopingem tu máme i tehdejší Západní Německo

( i když DDR si s ním moc nezadalo ), ale především USA, které doping organizovaly minimálně 12 let !!!

;-)

0 0
možnosti
RP

pro ty křiklouny že Rusko má méně medailí

r. 2018 - 17

13.Tým OAR26917

r.2022 (zatím) - 27

9.

TÝM ROV

5

9

13

0 1
možnosti
JF

J79a26r91d50a 33F65i20š93e42r

18. 2. 2022 23:01

Medailí mají Putinovi molodci dost, ale těch zlatých pomálu jsou až na devátém místě za Rakouskem, Švýcarskem atd....No jo, už to tak nejde když to tam nemůžou sypat lopatou, jako v Soči, kde byli první, že jo?;-D;-D

8 0
možnosti
TC

Srovnávat celkové počty získaných medailí jednotlivých států je komické. Uvědomte si kolik obyvatel má Norsko a kolik obyvatel má Rusko. Za bolševika

se u nás občas používal index - počet medailí na sto tisíc obyvatel. Stali jsme se díky tomu jednou z nejúspěšnějších zemí na zeměkouli. Když si bolševik uvědomil, že tím zhoršuje postavení SSSR, přestal se tento index používat. Pan Nožička to na nás vytahuje znova.

7 0
možnosti
JN

Nevím, co je na tom komického - já sport sleduji hodně, doma mám knížku skoro ke každé olympiádě, která se konala v 80. letech a později, a v každé takové knížce medailové pořadí národů najdete.

A když už argumentujete počtem obyvatel, tak ono by dle této logiky zase např. USA měly mít dvojnásobně víc medailí než Rusko, poněvadž mají oproti němu 2,2 krát víc obyvatel. Ale ono je to i o tom, kolik se v tom či onom státě dává na vrcholový sport prostředků, v případě zimní olympiády i jaké přírodní podmínky tam jsou atd.

5 3
možnosti
TC

Nejoriginálnější vysvětlení možného dopingu použila tenistka Dajána Jastremská. Došlo k tomu při sexu !

2 0
možnosti
BV

Já bych to zcela nezatracoval. Lubrikanty obsahují ledacos

Určitě se občas objeví pozitivní nález i u sportovce, který nikdy nedopoval, ani nebyl dopován svým týmem. A pak probíhá intenzivní pátrání po tom, odkud se ta zakázaná látka do těla dostala. A přitom se vyhodnocuje všechno možné a nemožné. A jak se říká: život tropí hlouposti

A pak se třeba zjistí, že nějaký doplněk stravy od renomovaného dodavatele pro sportovce obsahoval tuto zakázanou látku, která nebyla uvedena ve složení - viz kanoista Štěrba.

1 0
možnosti
Foto

Pane Nožičko, Vy jste zkrátka jejich. Domnění, že hovoříte k natvrdlým, co nevidí přes sklo:)) Mně je uplně volný pan Ziegler i ty hry, ale jestli něco považuji za zpozdilost či upachtěnost, přiznat extrémně blbou výmluvu, abyste jakože vypadal...a dokládat hned zrychleným tempem v závěsu jakousi minulost jiných, abychom si my Sorošovití eurounijní Proameričané uvědomili nikoli jedno máslo na hlavě, ale másel víc ...a důležitějších...:)) Mně tahle másla nezajímají, teď se řeší teď...ale budiž...Doping a výmluvy? Nic moc...obecně vzato. A nic moc hlavně pro tábor země, která by z logiky věci své "poctivě vybudované" pověsti, a tedy samozřejmé nedůvěry, měla snad považovat naopak za triumfální to všem to nandat. Aby tam vyhrávala čistě a POTVRDILA, že jako země čelí zbytečným pomluvám. To by bylo eso... No kdosi to nazývá sebereflexí...to nic proti tomu, já silnou, skutečně velmi silnou ruskou neinteligencí s velkýn N... Když ovšem vidím, kdo k téhle prudké neinteligenci vůkol vzhlíží, kdo ji skoro obhajuje:)), kolečka zapadají a věci nám pak sedí dokonale.

8 1
možnosti
  • Počet článků 1585
  • Celková karma 40,28
  • Průměrná čtenost 3236x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik