Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

U nás na rohu nějaký pomatenec vylepuje ve skříňce Haló noviny. Jsou tam dva viditelné titulky, 1. Zastropuite ceny PHM a 2. Chceme mir...pokud skončí válka porážkou Ruska, ať je klidně za 80!![UA]

2 0
možnosti
ZZ

Mám dojem že ta tiskovina už dávno nevychází - teda alespoň já jsem o ně už hodně dlouho v žádné trafice nikdy nezakopl.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Tohle neumím posoudit, ale laicky mi z toho vychází, že o tuto částku se ceny sníží a sníží se i další ceny s návazností na dopravu...no si naivní představa.:-)

1 0
možnosti
JN

Také to tak vidím... :-)

1 0
možnosti
PN

Já tedy nechápu, proč to brutální snížení spotřební daně vůbec zavádějí? Navíc už od června a na celé dlouhé čtyři měsíce.

Navíc je to plošné opatření a ne adresné. To je tak odporně populistické, až to bolí.

Už jsou zase připraveny balíčky. Minule, za "pravice" jsme se zadlužili i díky balíčkům jen o cca 900 miliard. Kolik to bude tentokrát? Udrží křivku značící dluh někdy vodorovně?

7 0
možnosti
PB

..... pan premiér náhodou říkal, že jsme na všecko připraveni, že vyslal jasný signály a že taky zatočí s tou Babišovou drahotou,- a taky na tem potlachu ODS říkal, že sme pod vrcholem!,- ......... přeci by nám nelhal, žejoVEU?!

7 0
možnosti
Foto

Tak jsem si vzpomněl, že v roce 2005 byly také relativně vysoké ceny pohonných hmot, cca 35 Kč/l a ODS navrhovala snížit spotřební daň o 2 Kč a vládnoucí ČSSD to považovala za populismus.

https://cesky.radio.cz/tlusty-ods-navrhne-snizeni-spotrebni-dane-na-pohonne-hmoty-8505032

2 0
možnosti
OU
PK

No to víte, jak tady používal jeden bloger tato moudrá vláda dělá co lze, aby se jak praví moudrá pani Pek. nemusela starat o lid této země...no bude méně aut a ovzduší dýchatelnější...;-DR^

3 0
možnosti
OU
JL

Je fakt, že těch aut na silnicích bylo nějak moc. Bude to klidnější. Díky, vládo. R^

2 0
možnosti
OU
Foto

Bývalá vláda tady rozhazovala peníze po miliardách. Lidé si velice rychle na komfort zvyknou a pak o to více hudrují, když o něj přijdou. Teď sklízíme to, co zde zašel Babiš. Ale vyžere si to Fiala. A na něm a dnešní vládě je, jestli to zvládnou.

10 4
možnosti
ZZ

Ale byl to i Fiala, který tlačil před rokem na vládu, že je třeba ještě víc podporovat OSVČ a podnikatele. Nebo už si to nepamatujete ?

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/karel-havlicek-kompenzace-pro-podnikatele_2201281030_ako

;-)

7 1
možnosti
JS

Kdyby se raději soustředily na marže rafinerií. Rafinerie zvýšily marži o cca 4,50 + 1,80 pumpaři a údajně / nemám prověřeno - nová informace / 1-2 Kč distributoři. Celkem 6- 7 Kč + dph 1,40 Kč a jsme na 8,50 Kč za litr. Tam je zakopaný pes , tam si mastí kapsy.

4 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,69
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik