Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Europoslanec Peksa má podle mého názoru pravdu. Není přece možné, aby jeden člověk držel pod krkem a vydíral celou EU. To se pak nikdo nemůže divit, že je EU pomalá a místo činů se stále dohaduje. Co to je za průšvih vidíme i na NATO. Jeden darebák blokuje přijetí Finska a Švédska. Toto se musí urychleně změnit.

10 8
možnosti
Foto

EU pozvolna míří k rozpadu, Orbán je jen předehra, pokud Putin zavře plyn, budou všichni kopat jen za sebe, protože veřejné mínění je k tomu dotlačí, čili maďarský model. Jestli tomu správně rozumím, tak kvalifikovaná většina by kdykoliv smetla ten nekvalifikovaný zbytek.

15 2
možnosti
Foto

A Putin si bude mnout ruce. A vo vo tom to je :-).

4 0
možnosti
PD

tak paralelu máte s přijetím Finska a Švedska do NATO, kdy ji může zablokovat jeden člen. Tady vidíte, že odsouhlasení všemi členy může být pro danou věc naopak velmi omezující a ve svém důsledku i nebezpečné

7 1
možnosti
RC

Prijeti nekoho nekam o vsem neni totez. EU taky potrebuje souhlas vsech s rozsirenim. Koneckoncu Turecko by pak melo povinnost branit Finsko a Svedsko.

Nicmene na jednani nezanedbatelne velkeho spolku je to pomersne striktni kvorum, ktere ve finale vede k blokaci cehokoliv podstatneho.

0 0
možnosti
MK

Voni Piráti ještě existujou? 8-o Jsem myslel, že se nějak samovolně rozpustili, že o nich není slyšet.

2 2
možnosti
JK

Tak to si počkáte.

2 0
možnosti
Foto

Dokud nebude Evropa něco jako Spojené státy Evropské, tak to bude takto vypadat. Já jsem pro superstát. EU

9 8
možnosti
  • Počet článků 1583
  • Celková karma 39,94
  • Průměrná čtenost 3240x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik