Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Andrej Babiš prý na jednom ze svých mítinků pronesl větu: "Víte kolik bere taková Markéta Pekarová Adamová?" No tolik, kolik bral předchozí předseda poslanecké sněmovny Radek Vondráček z řad hnutí ANO.

Takovéto brnkání na lidskou závist mi připomíná slavný projev Miloše Jakeše: "Hana Zagorová je hodná holka. Ale ona za loňský rok brala .......!"

Pikantní je, že takto brnká na lidskou závist miliardář, jeden z nejbohatších lidí v Česku.

7 3
možnosti
MV

neni to pikantni, je to az neuveritelne hloupe

ale Babis a Prchal vedi, ze v Cesku tato metodika, bohuzel, porad jeste funguje

1 2
možnosti
ZZ

Znevážit prakticky kterýkoliv výrok Miloše Vystrčila či Markéty Pekarové Adamové je tak snadné, že by to mohl bez velké námahy udělat skoro každý - proto je to třeba zakázat.

;-D

4 1
možnosti
Foto

Znevažovat se nesmí nikdo a už vůbec ne funkce, pač ty jsou na dýl a střídá se v nich jeden lepší než druhej:-)

10 1
možnosti
OD

Nojo no, ono je to jiné, když jeden jde do druhých přes mikrofon na tiskovce vlády a jiné je to, když prodává politickou cukrovou vatu z karavanu. Andrej vyrazil mezi Čau lidi a ti jsou takoví, jaké si je politici udělali.

To víte, kavárna vejci a odpadky nehází, od toho máme Antifu a Paroubek jim zrušil mejdan. Od té doby se loučí, občas někdo spáchá airsoft atentát na pantátu presidenta, který krade pera, ten po něm uviděl korunu a málem tasil šavli, lid se učí od svých vzorů.

Ti, kdo zahalili svou hamižnost do obleků a kostýmů, se ofrňují, protože to ničí jejich srdéčka a kazí tu kultůru, že.

To Andrej je mluvčím těch obyčejných lidí, tak se musí naučit jazyk a zvyky jejich kmene. Toto věděl už Rudyard Kipling, když psal o Mauglím v Knize džunglí. A to ani Andrej nemusí nosit kroj generace Kenvelo.

3 0
možnosti
Foto

Tak mě napadá, jak by asi před léty dopadl A. B. junior, kdyby rozčílen místo vtipkování , že je G. Clooney a B. Obama zpustil na policii zhurta: "Fašisti, nacisti!" Možná by na to uměla odpovědět MUDr. Protopopová.

4 1
možnosti
JN

Když už jste toho A. B. juniora vzpomněl: co myslíte, pojedou zase spolu s režisérem Klusákem někam na polévku a čistě náhodou zavítají i na mítink A. B. staršího? ;-)

7 0
možnosti
MV

je zvlastni, ze podobne excesy jsem zazil u Sladka, Paroubka a ted u Babise

cim to bude?

tihle "lidri" delaji jedine - rozdeluji spolecnost

komu je v jejich spolecnosti dobre - dobre mu tak. kdo se ohradi, vi, proc tak kona

4 7
možnosti
OD

Naopak, oni koncentrují pozornost spodiny ze všech směrů. Politická pluralitní diskuse se z pivnic stěhuje na rynek, protože přijel kolotoč.

3 0
možnosti
OD

To jste opsal z Parlamentních listů. Něco původního by nebylo?

5 4
možnosti
JN

Parlamentní listy nečtu, ohledně Koudelkova rozhovoru jsem se dočetl v článku na Echo24, z nikama jsem ovšem nic neopisoval.

Ještě nějaký dotaz?

2 1
možnosti
MH

Taky nesouhlasím s tak aktivním zasahováním do projevů politika, až je mu sebrána ozvučovací technika. My jsme ale díky tomuto excesu zjistili, že policie placená z našich daní dělá Babišovi ochranku (ani na mě nezkoušejte Babišovy lži, že tam policie chrání návštěvníky jeho mítinků, fotky, jak tam dotyční skáčou kolem Babiše jak ratlíci jsou lehce k dohledání).

A dočteme se o tomto pochybení policie ve vašem blogu? Ne, vy vidíte jenom ubližování vašemu oblíbenému politikovi.

6 3
možnosti
JN

V přímo v blogu máte uvedeno: "rozhodně nepopírám, že Andrej Babiš některými svými výroky často situaci zbytečně vyostřuje a že některé policejní zákroky vůči jeho odpůrcům byly neadekvátní."

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=790397

To ostatní již tady rozebrala řada jiných kolegů blogerů (kteří ovšem pro změnu zase nerozebírali výrok pana Koudelky ohledně znevažování Vystrčila a Pekarové Adamové...)

0 0
možnosti
PK

Je to k smíchu, urážky a napadání předcházející vlády byly v pořádku a dnes již není možné stávající politiky označit, tak jak si zaslouží? ;-D

12 3
možnosti
JK

Ježíšmarjá! Místo, aby se pan autor zamyslel, co konkrétně ten Koudelka tím slovem "znevažování" v tomto projevu myslel, na jaké konkrétní projevy znevažování zde Koudelka reaguje, tak tam prostě nacpe nejextremističtější možný výklad toho slova a nadatluje, že s tímto nejextrémističtějším možným výkladen nelze souhlasit. Jaký myšlenkový výkon! Jaká dokonalá ukázka mazlavé ignorance!

6 1
možnosti
PN

Nechci být vlezlý, významu slova "znevažování" koukám pan autor věnoval celý odstavec. Zdá se Vám to málo? A co myslíte, budou se Koudelkovi hoši věnovat ironickým textům o paní Pekarové a panu Vystrčilovi? Nebo spíš půjdou po těch podivínech, kteří je urážejí, vymýšlejí si o nich, nebo jim přímo vyhrožují? A bude BIS řešit i extrémistické výroky na jiné politiky jako třeba " sbal si fidlátka a vypadni z ČR"?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,78
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik