Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
JN

Že raději neoslavuješ svátek. ;-)

0 0
možnosti
LC

Za socíka za to dávali dva roky. Tak uvidíme, jak to budou oceňovat ti současní. V každém případě, prezidenta může každý titulovat dle libosti.

7 0
možnosti
Foto

Na mítinku A. Babiše jsem nebyl. Ale bránit bývalému premiérovi promluvit by se nemělo. Už ptoto ne, že bychom nikdy neměli u žádného člověka vylučovat předem možnost jeho probuzení (jak řekl peruánský mystik Fredy Puma). Promluva A. Babiše však prokázala, že u něho k probuzení nedošlo, což osvědčil nepříčetnými obviněními - fašisti, nacisti. To možná byla ta chvíle, kdy jej policie mohla s výstrahou upozornit, že by se ve své show měl zdržet útokú v ruském stylu. To se však zřejmě nestalo. Iniciativy se tedy ujal statečný 14 letý chlapec, který se chopil reproduktoru. Nazvat jeho čin krádeží považuji tedy za přinejmenším nepochopení jeho motivu.

Co se týče znevažování Vámi jmenovaných osob, obávám se že pozornost by měla být upřena v prvé řadě na to , jaký stát tyto osoby reprezentují. Stát, který vyhlásil boj proti nepřátelským lžím a desinformacím rozdělujím společnost a majícím často povahu tr. činu podněcování nenávisti .

Twitterový účet Ivana Davida svědčí o tom, že stát Česká republika sám sebe svou tolerancí znevažuje a své občany používá jako věšák na bulíky.

8 2
možnosti
LH

Statečný chlapec ukradl reproduktor někde jinde...;-D

2 0
možnosti
JF

Ubožáci všude vidí nebezpečí a pořád se něčeho bojí.

4 0
možnosti
ST

Pane autore, p. Koudelka neříkal nic o "o znevažování některých současných vrcholných politiků", jak píšete, nýbrž o "znevažování předsedy Senátu a předsedkyně Poslanecké sněmovny". Tedy o znevažování (dvou)

Nejvyšších ústavních činitelů České republiky.

7 2
možnosti
LH

A kde byl pan Koudelka, když se znevažoval úřad Prezidenta a Premiéra... To mu nevadilo? Já vím Babiš a Zeman...:-P

7 7
možnosti
EH

Asi brzo vydají zákon se seznamem politiků, o kterých se vtipkovat nesmí. ;-)

14 4
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 39,76
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik